نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: لينك دانلود فايل در سايت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    31

    لينك دانلود فايل در سايت

    سلام دوستان
    من مي خوام توي سايتم يك لينك قرار بدم كه كابر بتواند يك فايل را دانلود كند.يعني در واقع امكان دانلود فايل را قرار بدم .خوشحال مي شوم من راهنمايي كنيد
    با تشكر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار mohsen_t1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    همسایه ی امام رضا
    پست
    23

    نقل قول: لينك دانلود فايل در سايت

    می تونی از یه hyperlink استفاده کنی و خاصیت NavigateUrl اون رو مساوی با نام فایلی که برای دانلود گذاشتی قرار بدی .
    اگر آدرس فایلت رو در بانک ذخیره کردی باز هم با همون خاصیت می تونی به بانکت بایند کنی و آدرسو استفاده کنی.

    <asp:HyperLinkID="HyperLink1"runat="server"NavigateUrl='<%# Eval("url") %>'
    '></asp:HyperLink>

  3. #3

    Wink نقل قول: لينك دانلود فايل در سايت

    دوست عزیز ، راه حل آقا محسن درست است شکی هم توش نیست . ولی یک راه خیلی ساده لینک دادن به یک فایل یا صفحه دیگه هم می تونه کد زیر باشد .


    <a href=http://yourdomain/TargetFile>TitleTargetLink</a>
    Persian-eBuy

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار afsaneh.asp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    113

    نقل قول: لينك دانلود فايل در سايت

    سلام
    آقاي محسن بايد اون فايل رو به سايت هم addكرد؟يعني در قسمتsoultion explorerاونو اد كنيم؟ ميشه راهنماييم كنيد
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: لينك دانلود فايل در سايت

    آقاي محسن بايد اون فايل رو به سايت هم addكرد؟يعني در قسمتsoultion explorerاونو اد كنيم؟ ميشه راهنماييم كنيد
    خیر، نیازی نیست. فقط باید در لحظه اقدام به دانلود از سوی مشتری فایل موجود باشد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار afsaneh.asp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    113

    نقل قول: لينك دانلود فايل در سايت

    منظورم فيلي هستش كه روي يكي از درايورهاي سيستممه.مثلا من واسه كار خودم ميخوام رزومه شركت رو بزارم

  7. #7

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار afsaneh.asp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    يزد
    پست
    113

    نقل قول: لينك دانلود فايل در سايت

    سلام وقتتون بخير
    چطوري اين اطمينان حاصل ميشه؟ مثلا من واسه فايلي كه رو سيستم خودم هست ميبايست اونو در بخش soultion explorer ادد كنم يا خير؟و اگه تو اون قسمت نه بايد چيكار كنم كه مطمئن بشم كاربر به اون فايل دسترسي خواهد داشت. ممنون ميشم تجربه اتونو در اين مورد كاملتر بهم بگيد چون من هيچ سابقه ذهني در اين مورد ندارم.
    بازم ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار daffy_duck376
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    قزوین
    سن
    41
    پست
    858

    نقل قول: لينك دانلود فايل در سايت

    دوست عزیز باید اونو تو سولوشن حتما اضافه کنید . چون وقتی روی وب میگذارید که دیگه مثلا درایو E وجود نداره . همه درایو جاری هست . اگه هم میخواید آدرس فایل رو به صورت لینک نشان ندید میتونید از دستور

    Response.AddHeader("Content-Disposition", "attachment; filename=blink-block.mp3");
    استفاده کنید !
    آخرین ویرایش به وسیله daffy_duck376 : پنج شنبه 20 فروردین 1388 در 09:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •