نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر صفحه پیش فرض بر روی سرور از index.html به index.aspx

  1. #1

    تغییر صفحه پیش فرض بر روی سرور از index.html به index.aspx

    با عرض سلام خدمت دوستان
    من سایتم را روی سرور آپلود کردم . ولی صفحه پیش فرض index.html است . من توی control panel سایتم هیچ موردی که بتوانم صفحه پیش فرض را تغییر بدهم پیدا نکردم .(می خواهم صفحه پیش فرض index.aspx باشد) لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه دارد مرا راهنمایی کند . متشکرم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    اگر در کنترل پنل این مورد را ندارید فقط هاست می تواند این مورد را در IIS تنظیم و اضافه کند. (با آنها تماس بگیرید و این درخواست را بدهید)

  3. #3
    اگه امکان انجام کارهای گفته شده توسط مدیر بخش وجود نداشت وعجله داشتی فایل index.html رو باز کن و اسکریپت زیر رو داخلش بنویس:

    <script language=javascript>
    window.location.href="http://www.yoursite.com/index.aspx";
    </script>

  4. #4
    آقای نصیری ببخشید من هنوز با rule های سایت بخوبی match نشده ام. از این به بعد بیشتر دقت می کنم.
    a_roshanfekr2 : با عرض سلام . از پاسخ شما بینهایت سپاس گذارم .

تاپیک های مشابه

  1. index صفحات مخصوص کاربر
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 23:48 عصر
  2. INDEX
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 مرداد 1385, 21:13 عصر
  3. مشکل در tab index
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 23:02 عصر
  4. Please Help Me(Index)
    نوشته شده توسط Saeed.Elmi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 21:15 عصر
  5. این index دیگه چه جور چیزیه؟
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1382, 01:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •