نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل Database Exception

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran-Tehran
    پست
    175

    مشکل Database Exception

    سلام
    من یک ADOTable دارم و یک تابع که رکورد جاری را حذف می کند. وقتی که جدول خالی باشد یک اثتثناء روی

    میدهد.
    من کد زیر رو نوشتم ولی باز هم موقع خطا از برنامه خارج می شود.

    try
    Table.Delete ;
    except
    on EDatabaseError do ShowMessage ('Database Error');
    end;

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    من همین کار را کردم، اما برای من کار میکند. این Exception چه وقت رخ میدهد؟ در محیط دلفی یا هنگام اجرای برنامه بصورت جداگانه؟

    نمونه برنامه‌ای را که ساخته‌ام اینجا بعنوان ضمیمه قرار داده‌ام. آنرا در C:\01 باز کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran-Tehran
    پست
    175
    این مشکل فقط در محیط دلفی اتفاق می افتد و وقتی فایل اجرایی برنامه را جدا اجرا می کنم کاملا درسته.
    به نظر شما راهی داره که تو محیط دلفی هم درست کار کنه؟
    با تشکر

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    در منوی Tools -> Debugger Options -> Language Exceptions تیک گزینه Stop On Delphi Exceptions را بردارید.

  5. #5
    چرا اینجوری استفاده نمیکنی ؟!

      if Not Table.IsEmpty then 
    Table.Delete;

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran-Tehran
    پست
    175
    ممنون از راهنماییتان. در ضمن آقای Mashatan من منظورم این مثال خاص نبود.

تاپیک های مشابه

  1. حذف 2 ردیف پشت سر هم باعث رخ دادن Exception میشه.
    نوشته شده توسط resident در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 بهمن 1386, 09:52 صبح
  2. دلیل رخ دادن این Exception چیه؟
    نوشته شده توسط resident در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 بهمن 1386, 19:04 عصر
  3. کمک برای خطای exception
    نوشته شده توسط miakoro در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 21:07 عصر
  4. Exception
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 12:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •