نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه استفاده از دیتابیس های MySQL در دات نت (توسط سی شارپ)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342

    نحوه استفاده از دیتابیس های MySQL در دات نت (توسط سی شارپ)

    اگر می خواهید نحوه ی نصب و راه اندازی MySQL را (به همراه فقط اندکی PHP) فرا بگیرید فایل فارسی زیر را دانلود کنید:
    how to

    این سایت فیلتر شده و هرگونه نارضایتی از این موضوع را می توانید با ISP خود مطرح کنید.

    سپس برای استفاده از دیتابیس های MySQL نیاز به کامپوننت زیر است (یکی از چندین راه حل مفید) :
    http://dev.mysql.com/downloads/connector/net/1.0.html
    و یا : http://mysql.he.net/Downloads/Connec...-noinstall.zip
    که به همراه سورس و مثال و غیره است.
    این کامپوننت پیشتر در سایت www.bytefx.com ارائه می شد، اما بدلیل کیفیت بالای آن ، اکنون در سایت رسمی فوق نیز توصیه شده است.


    نحوه ی استفاده :

    یک:
    دو فایل MySql.Data.dll و MySql.Data.Tests.dll را (پس از دانلود فایلهای فوق) در دایرکتوری bin برنامه ریخته و سپس از طریق منوی Projects و گزینه ی Add reference ، آنها را به برنامه الحاق نمایید.

    دو:
    افزودن فضای نام مربوطه به برنامه :

    using MySql.Data.MySqlClient;

    سه:
    سپس به سادگی همانند مثال زیر قابل استفاده است (در این مثال رکوردهای جدول کاربران دیتابیس فوروم IPB یکی یکی نمایش داده می شود) :


    public void ReadMyData() 
    {
    string myConnString="Persist Security Info=False;Username=root;Password=;database=t1;ser ver=localhost;Connect Timeout=30";
    string mySelectQuery = "SELECT * FROM ibf_members";
    MySqlConnection myConnection = new MySqlConnection(myConnString);
    MySqlCommand myCommand = new MySqlCommand(mySelectQuery,myConnection);
    myConnection.Open();
    MySqlDataReader myReader;
    myReader = myCommand.ExecuteReader();
    // Always call Read before accessing data.
    while (myReader.Read())
    {
    MessageBox.Show(myReader.GetInt32(0) + ", " + myReader.GetString(1));
    }
    // always call Close when done reading.
    myReader.Close();
    // Close the connection when done with it.
    myConnection.Close();
    }



    همانطور که ملاحظه می کنید معماری این کامپوننت دقیقا شبیه به معماری فضای نام استاندارد System.Data.SqlClient است (که برای کار با اس کیوال سرور بکار می رود). یعنی همان کدهای قبلی را به سادگی می توانید اینجا استفاده نمایید و فقط بجای برای مثال SqlConnection یک کلمه ی My به اول آن افزوده شده است و نه بیشتر!

    موفق باشید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SoheilKH
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    haftbit.com
    پست
    315
    خیلی ممنون :flower:

  3. #3
    خیلی ممنون
    وقتی من داده فارسی وارد میکنم چند تا علامت سوال تو MySQL DB ذخیره میشه.
    لطفا چندتا مثال از اینجور دستورات برای MySQL بزنید..؟
    با تشکر

  4. #4
    کد من اینه:

    sc.CommandTex="INSERT INTO STD(name) value('"+textBox1.text+"')";

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    عبارت charset=utf8 رو به connection string اضافه کن

    همچنین collation فیلدها و جدولت از نوع

    collation = utf8_persian_ci


    باشه

    اگه مشکلی بود بگو در خدمتیم من فعلا فقط با این دیتابیس کار می کنم
    خیلی هم از sql server راحتتر هست
    من هم کلی دهنم سرویس شد تا اینها رو بدست آوردم
    متاسفانه این مقاله آقای نصیری هم پیدا نکرده بودم

  6. #6
    ممنون از لطفتون

  7. #7

    نقل قول: نحوه استفاده از دیتابیس های MySQL در دات نت (توسط سی شارپ)

    سلام.
    کسی سورس کدی داره که بشه vbباهاش به پایگاه داده روی وب وصل شد؟
    اینا ادرس و اطلاعات پایگاه داده من بر روی وب سایتم هستن:
    host:iranrobotic.ir
    db name:iranrobo_tel
    user name:iranrobo_admin
    pass:12345
    اگر کسی بتونه راهنماییم کنه،ممنون میشم.

تاپیک های مشابه

  1. خطا در mysql
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 21:35 عصر
  2. دسترسی مستقیم به فایل بانک اطلاعاتی mysql!!
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 07:53 صبح
  3. پیغام خطای MySQL
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1385, 01:11 صبح
  4. EMS Mysql & mysql-front
    نوشته شده توسط imanghafari در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •