نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: فرق assembly version و file version

  1. #1

    Question فرق assembly version و file version

    سلام. می خواستم بدونم فرق assembly version و file version در پنجره assembly information چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار afsharm
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    http://paysa.ir
    پست
    255

    نقل قول: فرق assembly version و file version

    این سوال من هم هست.

  3. #3

    نقل قول: فرق assembly version و file version

    فرض کنیم فایل تو به این شکله:
    [assembly: AssemblyVersion("1.1.0.0")]
    [assembly: AssemblyFileVersion("1.1.0.45")]


    AssemblyVersion ، نسخه ی فایل تو (exe یا dll) هست که بقیه ی برنامه ها می بینن (با ILDasm فایلت رو باز کن و ببین که نسخۀ اسمبلیت 1.1.0.0 هست. همینطور اگه با کد ، این فایل رو load کنی ، باز هم این عدد رو خواهی دید)
    Assembly asml = Assembly.LoadFile(@"I:\XZ.exe");
    Console.WriteLine(asml.FullName);


    AssemblyFileVersion نسخه ای هست که برای توزیع برنامه ات به مشتری ها به کار میره (یعنی اگه من روی برنامۀ فوق راست کلیک کرده و Properties رو بزنم ، در تب Details عدد 1.1.0.45 رو خواهم دید.)
    (مثلا میتونی هر وقت که برنامه ات رو build کردی یه عدد به این اضافه کنی ، اما هر وقت واقعا تغییری در برنامه ات رخ داد و خواستی که ورژن اسمبلیت رو یکی اضافه کنی ، باید AssemblyVersion رو اضافه کنی)

    AssemblyFileVersion زیاد مهم نیست و میتونی حذفش کنی ، چون برنامه های دیگه به AssemblyVersion متکی هستن
    خیلی راحت بخوام بگم: AssemblyFileVersion برای انسان هاست و AssemblyVersion برای کامپیوتر
    We work in the dark, we do what we can, we give what we have.
    Our doubt is our passion and our passion is our task.
    The rest is the madness of art

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •