نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارتباط دوجدول و آپدیت خودکار آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار polisoftco
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    Temporary Internet Files
    پست
    209

    Unhappy ارتباط دوجدول و آپدیت خودکار آن

    باسلام
    یک مشکلی داشتم تو وی بی :
    من دوتا جدول دارم بنام های tblAccount(حساب اشخاص) و tblAccWork(پرداختیها به شخص) حالا من میخام حسابی رو از فرم (حساب کارگران tblAccount) انتخاب کنم و هروقت مبلغ کارکرد و مبلغ گرفته شده (درجدولtblAccWork) رو وارد کردیم، کل مبلغ گرفته ، کل روزکارکرد و کل مبلغ کارکرد (درجدول tblAccount) رو بصورت خودکار بنویسه.
    یعنی مبلغ کارکرد به کل مبلغ کارکرد اضافه بشه و همینطور مبلغ گرفته، و یک واحد به تعداد روزکارکرد اضافه بشه.
    اینم کد من که ناقص جواب داد.

    cmdA.ActiveConnection = strCon
    cmdA.CommandText = "update_tblAccount"
    cmdA.CommandType = adCmdStoredProc
    cmdA.Parameters("@accID_1") = txtID.Text
    cmdA.Parameters("@TotalPrice_4") = Val(lblTMK.Caption) + Val(txtMK.Text)
    cmdA.Parameters("@TotalWork_5") = Val(lblTW.Caption) + 1
    cmdA.Parameters("@TotalPriceG_6") = Val(lblTMG.Caption) + Val(txtMG.Text)
    'Set rsA = cmdA.Execute()


    آیا روش بهتری واسه این هست.؟ یا من دوتا جدولم رو بهم دیگه بچسبونم(یک جدولش کنم).
    این هم عکسهای فرمم.




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار polisoftco
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    Temporary Internet Files
    پست
    209

    Unhappy نقل قول: ارتباط دوجدول و آپدیت خودکار آن

    سلام
    کسی نیست جواب مارو بده
    لطفا کمکم کنین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •