نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل جستجو در جدول با حرف "ک"

  1. #1

    Smile مشکل جستجو در جدول با حرف "ک"

    با سلام خدمت دوستان محترم
    من برنامه ای نوشتم که بانک اطلاعاتی آن را از سازمان بیمه تامین اجتماعی تهیه کرده ام ولی هنگام جستجو با textbox در این جدول که از کد زیر استفاده کرده ام.حرف که را نمی تواند فیلتر کن چه باید بکنم.

    Adodc1.RecordSource = "Select * From Tab_Job Where Job_Desc Like '%" & Text3.Text & "%'"
    Adodc1.Refresh
    Set DataGrid1.DataSource = Adodc1
    DataGrid1.Refresh

  2. #2
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: مشکل جستجو در جدول با حرف "ک"

    ببينيد توي بانك همه "ك" ها يه جور باشن. مثلاً --->'ک'
    توي textbox هم قبل از جستجو همه كاراكتر هايي با كد 223 رو با 152 عوض كنيد. بعد عمل جستجو رو انجام بديد.
    براي اين كه كلمات بهم ريحته نشن فونت textbox رو هم تغيير بديد. مثلاً Nazanin

    اين كار براي حرف 'ي' با 'ی' هم عملي هست.
    موفق باشيد/
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  3. #3

    Smile نقل قول: مشکل جستجو در جدول با حرف "ک"

    من در بانک اطلاعاتی فونتها را nazanin,arial,badr کردم ، جواب نداد.
    در ضمن در textbox نیزهمین کار راکردم.
    ولی منظور شما از جابجائی کارکتر 223به 152متوجه را نشدم.
    با تشکر

  4. #4
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: مشکل جستجو در جدول با حرف "ک"

    به فونت فيلدهاي بانك كاري نداشته باشيد.
    فقط فونت TextBox رو تغيير بديد اون هم فقط براي اين كه متن توي تكست به هم ريخته نشه.
    و قبل از عمل جستجو:
    كاراكترهايي با كد اسكي 223 را با كاراكتر 152 عوض كنيد. به اين صورت:

    Private Sub Command1_Click()
    Text1.FontName = "tahoma"
    Text1.Text = Replace(Text1.Text, Chr(223), Chr(152))
    End Sub

    223 = ك
    152 = ک
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahmood_s
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    246

    نقل قول: مشکل جستجو در جدول با حرف "ک"

    اين مشكل بر ميگرده به نوع فارسي ساز ويندوز تون

    كه عربي هست يا فارسي

    و همون طور كه دوستمون گفت با عوض كردن كد اسكي حرف ك ميتونيد اين مشكل رو بر طرف كنيد

  6. #6

    Unhappy نقل قول: مشکل جستجو در جدول با حرف "ک"

    من اینکار را انجام دادم ولی به جای "ک" این حرف "~" زده می شد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار soheil_programmer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تکه ای خاک از همین سرزمین
    پست
    311

    نقل قول: مشکل جستجو در جدول با حرف "ک"

    با سلام

    من مشکلی مشابه دارم که با حذف حرف ی و استفاده از دستور LIKE جستجو انجام میشود اما بهمراه ی که تازه از دیتا بیس هم خونده میشه!!!! و QUERY مجدد عبارت جستجو نمیشود!

    علت را نفهمیدم!؟!؟

  8. #8
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: مشکل جستجو در جدول با حرف "ک"

    نقل قول نوشته شده توسط kama2222 مشاهده تاپیک
    من اینکار را انجام دادم ولی به جای "ک" این حرف "~" زده می شد.
    توي textbox اين كارو كرديد يا تو بانك؟
    چه كاري رو؟ تغيير فونت يا عوض كردن كاراكتر؟
    اگر كامل توضيح بديد بهتر هست.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahmood_s
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    246

    نقل قول: مشکل جستجو در جدول با حرف "ک"

    اين مشكل رو قبلا فكر كنم مطرح شده بود

    بهترين راه حل اينه كه سعي كنيد همراه با برنامه تون يك فارسي ساز هم داشته باشيد تا مطمئن باشيد كاربران همگي در داشتن يك ويندوز براي استفاده از برنامه شما يكپارچه هستند


    اين فايل ضميمه اي كه گذاشتم اين مشكل حرف ك و ي رو براتون برطرف ميكنه فقط دقت داشته باشيد كه اطلاعات از قبل با ويندوزي كه فارسي ساز عربي داره وارد نشده باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •