نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونگی انتخاب وکپی چند رکورد ازاطلاعات یک دیتا بیس و اضافه کردن آن اطلاعات به یک دیتابیس در جای دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    127

    چگونگی انتخاب وکپی چند رکورد ازاطلاعات یک دیتا بیس و اضافه کردن آن اطلاعات به یک دیتابیس در جای دیگر

    با سلام
    اگه بخوام از دیتابیس نرم افزارم در سازمان1 اطلاعات مثلا 10 نفر با تمام سوابق اون افراد در جدول های دیگه ، انتخاب و مثلا کپی کنم و این اطلاعات رو در دیتابس این نرم افزار در سازمان2 اضافه کنم چکار باید بکنم؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: چگونگی انتخاب وکپی چند رکورد ازاطلاعات یک دیتا بیس و اضافه کردن آن اطلاعات به یک دیتابیس در

    سلام ببین این بدردت می خوره.فکر کنم مستقیما به دیتا بیست اضافه کنه و نیازی به ذخیره نباشه
    TableAdapter.Insert(DataGridView1.Rows[CellIndexBank].Cells[1].Value.ToString(), 
    DataGridView1.Rows[CellIndexBank].Cells[2].Value.ToString(),
    DataGridView1.Rows[CellIndexBank].Cells[3].Value.ToString(),
    DataGridView1.Rows[CellIndexBank].Cells[4].Value.ToString(),....);
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mom alone
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    سن
    40
    پست
    196

    نقل قول: چگونگی انتخاب وکپی چند رکورد ازاطلاعات یک دیتا بیس و اضافه کردن آن اطلاعات به یک دیتابیس در

    خوب چرا از دستور سلکت در اینسرت استفاده نمی کنی؟

    sqlDataAdapter1.InsertCommand.CommandText = String.Concat("INSERT INTO adibefaallog(row,kodperso,tarikhdarkhast,tarikhers albehoze,tarikhfaalshoad,tozihat,flag,userr,date) SELECT row,kodperso,tarikhdarkhast,tarikhersalbehoze,tari khfaalshoad,tozihat,flag,userr,date FROM adibefaal WHERE row=", roww);


    در شرط دستور سلکت اون شرطی رو بنویس که چند رکورد رو شامل بشه
    من جواب گرفتم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    127

    نقل قول: چگونگی انتخاب وکپی چند رکورد ازاطلاعات یک دیتا بیس و اضافه کردن آن اطلاعات به یک دیتابیس در

    ضمن تشکر
    ببینید من در وهله اول الگوریتم این کار رو میخوام
    بعد هم اینکه این رکورد های مثل انتخاب شده رو به عنوان چی ذخیره کنم(مثلا فایل یا ...) و به دیتابیس 2 اضافه کنم.

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: چگونگی انتخاب وکپی چند رکورد ازاطلاعات یک دیتا بیس و اضافه کردن آن اطلاعات به یک دیتابیس در

    نیازی به ذخیره رکوردهای انتخاب شده نیست
    شما میتونید رکورد های انتخاب شده رو توی یه DataTable یا DataSet ذخیره کنی و همون مقادیر رو به دیتابیس جدیدت وارد کنی
    و اگه هر دو دیتابیس روی یک سرور هستند میتونی از Insert Select Sql استفاده کنی و همزمان همه کارها رو انجام بدی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    قم
    پست
    127

    نقل قول: چگونگی انتخاب وکپی چند رکورد ازاطلاعات یک دیتا بیس و اضافه کردن آن اطلاعات به یک دیتابیس در

    میخوام کاربر بتونه این اطلاعات رو روی یه چیزی مثل سی دی بریزه وبه یک اداره یا سازمان دیگه که این برنامه در اونجا هم نصب هست اضافه کنه.
    میشه راهنمایی بفرمایید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: چگونگی انتخاب وکپی چند رکورد ازاطلاعات یک دیتا بیس و اضافه کردن آن اطلاعات به یک دیتابیس در

    نمی دونم این راهی که می گم خوبه یا نه ؟
    شما می تونی اطلا عات رو یه دیتا بیس جدا ذخیره کنی بعد می تونی یه برنامه بنویسی اونو داخل سی دی بریزی سپس یه برنامه هم برای کامپیوتر مقصد بزاری که اطلاعات رو از دیتابیس سی دی به دیتابیس برنامه ات اضافه کنه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    Tick نقل قول: چگونگی انتخاب وکپی چند رکورد ازاطلاعات یک دیتا بیس و اضافه کردن آن اطلاعات به یک دیتابیس در

    نقل قول نوشته شده توسط amin3271 مشاهده تاپیک
    میخوام کاربر بتونه این اطلاعات رو روی یه چیزی مثل سی دی بریزه وبه یک اداره یا سازمان دیگه که این برنامه در اونجا هم نصب هست اضافه کنه.
    میشه راهنمایی بفرمایید
    با writeXml روی فایل ذخیره کن،سپس شماتیکتت رو با readxml بخون و بریز روی datatable و سپس insert انجام بده.ولی چون میدونم میخوای چیکار کنی!!،برو یک جستجو درباره Replication توی این سایت انجام بده.

    پیروز باشی
    آخرین ویرایش به وسیله aminsharifi67 : سه شنبه 15 اردیبهشت 1388 در 14:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •