صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 41

نام تاپیک: کار با اسکنر

  1. #1

    کار با اسکنر

    سلام من مي خواهم تصويري را از اسکنر خوانده و در بانک ذخيره کنم
    اگر کسي کامپوننت کار با اسکنر در C#‎ را دارد لطفا کمک کند
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    123

    نقل قول: کار با اسکنر

    معروفترین dll که برای scanning وجود دارد و اکثر نرم افزار های scan از آن استفاده می کنند twain است:
    http://www.twain.org/downloads.shtm

    Developer Toolkit و specification را از آدرس بالا می توانید download کنید، از Interop برای استفاده از dll بالا در .net استفاده می کنید. مثال اینجا هست:

    http://www.codeproject.com/KB/dotnet...x?target=twain

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306

    نقل قول: کار با اسکنر

    من یک هفته پیش به سئوال شبیه به این جواب دادم و کد هم گذاشتم .
    نیازی به کامپوننت های دیگه نیست .
    اینم کد :


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;

    namespace WindowsControlLibrary
    {
    public class ImageAcquisition
    {
    private WIALib.WiaClass WiaClass;
    private WIALib.ItemClass ItemClass;
    private WIALib.CollectionClass CollectionClassDevices;
    private WIALib.CollectionClass CollectionClassPics;

    private object selectUsingUI;

    #region SelectDevice
    public bool SelectDevice()
    {
    try
    {
    WiaClass = new WIALib.WiaClass();
    CollectionClassDevices = (WIALib.CollectionClass)WiaClass.Devices;

    if (WiaClass.Devices.Count == 0)
    return false;

    selectUsingUI = System.Reflection.Missing.Value;

    ItemClass = (WIALib.ItemClass)WiaClass.Create(ref selectUsingUI);

    if (ItemClass == null)
    return false;

    return true;
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    return false;
    }
    return false;
    }
    #endregion

    #region DeviceSetting
    public bool DeviceSetting()
    {
    try
    {
    CollectionClassPics = (WIALib.CollectionClass)ItemClass.GetItemsFromUI(W IALib.WiaFlag.SingleImage, WIALib.WiaIntent.MaximizeQuality);
    if (CollectionClassPics == null)
    return false;
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    return false;
    }
    return true;
    }
    #endregion

    #region Capture
    public System.Drawing.Image Capture()
    {
    try
    {
    if(CollectionClassPics[0] != null)
    {
    System.Drawing.Image Image;
    WIALib.ItemClass ItemClassCurrent = (WIALib.ItemClass)System.Runtime.InteropServices.M arshal.CreateWrapperOfType(CollectionClassPics[0], typeof(WIALib.ItemClass));

    string fileName = System.IO.Path.GetTempFileName();
    ItemClassCurrent.Transfer(fileName, false);

    Image = System.Drawing.Image.FromFile(fileName);

    System.Runtime.InteropServices.Marshal.ReleaseComO bject(CollectionClassPics[0]);

    return Image;
    }

    return null;
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    return null;
    }
    }
    #endregion
    }
    }



  4. #4

    نقل قول: کار با اسکنر

    براي کار با دات نت به dottwain نياز است ايا کسي آن را با کرک دارد
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: کار با اسکنر

    براي کار با دات نت به dottwain نياز است ايا کسي آن را با کرک دارد
    ممنون
    کدی که دوستمون بالا گزاشته کاملا جواب میده . من خودم تست کردم . پیشنهاد می کنم حدالامکان از کرک و این چیزا استفاده نکن
    چون بعد ها دچار اشکال میشی .
    موفق باشید.


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  6. #6

    نقل قول: کار با اسکنر

    private WIALib.WiaClass WiaClass;
    private WIALib.ItemClass ItemClass;
    private WIALib.CollectionClass CollectionClassDevices;
    private WIALib.CollectionClass CollectionClassPics;

    اين WIALIB از چه Reference ي است آيا مال خود fcl است
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 29 اسفند 1395 در 19:13 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306

    نقل قول: کار با اسکنر

    شما Add Refrence کنید . به نظرم تو قسمت COM باشه :


    Microsoft Windows Image Acquisition 1.01 Type Library

  8. #8

    نقل قول: کار با اسکنر

    خيلي ممنون از شما.
    يه سوال ديگه
    آيا شبيه سازي براي اسکنر است که کار آن را انجام دهد آخه من الان دسترسي به اسکنر ندارم
    اگه کمک کنيد ممنون مي شم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار h_r_sh
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    258

    نقل قول: کار با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط Happy_davood مشاهده تاپیک
    من یک هفته پیش به سئوال شبیه به این جواب دادم و کد هم گذاشتم .
    نیازی به کامپوننت های دیگه نیست .
    اینم کد :


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;

    namespace WindowsControlLibrary
    {
    public class ImageAcquisition
    {
    private WIALib.WiaClass WiaClass;
    private WIALib.ItemClass ItemClass;
    private WIALib.CollectionClass CollectionClassDevices;
    private WIALib.CollectionClass CollectionClassPics;

    private object selectUsingUI;

    #region SelectDevice
    public bool SelectDevice()
    {
    try
    {
    WiaClass = new WIALib.WiaClass();
    CollectionClassDevices = (WIALib.CollectionClass)WiaClass.Devices;

    if (WiaClass.Devices.Count == 0)
    return false;

    selectUsingUI = System.Reflection.Missing.Value;

    ItemClass = (WIALib.ItemClass)WiaClass.Create(ref selectUsingUI);

    if (ItemClass == null)
    return false;

    return true;
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    return false;
    }
    return false;
    }
    #endregion

    #region DeviceSetting
    public bool DeviceSetting()
    {
    try
    {
    CollectionClassPics = (WIALib.CollectionClass)ItemClass.GetItemsFromUI(W IALib.WiaFlag.SingleImage, WIALib.WiaIntent.MaximizeQuality);
    if (CollectionClassPics == null)
    return false;
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    return false;
    }
    return true;
    }
    #endregion

    #region Capture
    public System.Drawing.Image Capture()
    {
    try
    {
    if(CollectionClassPics[0] != null)
    {
    System.Drawing.Image Image;
    WIALib.ItemClass ItemClassCurrent = (WIALib.ItemClass)System.Runtime.InteropServices.M arshal.CreateWrapperOfType(CollectionClassPics[0], typeof(WIALib.ItemClass));

    string fileName = System.IO.Path.GetTempFileName();
    ItemClassCurrent.Transfer(fileName, false);

    Image = System.Drawing.Image.FromFile(fileName);

    System.Runtime.InteropServices.Marshal.ReleaseComO bject(CollectionClassPics[0]);

    return Image;
    }

    return null;
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    return null;
    }
    }
    #endregion
    }
    }


    چطور مي شه از اين كد استفاده كرد؟
    چطور ميشه برنامه به طور خودكار اسكن شدن توسط اسكنر رو تشخيص بده و عكس اسكن شده رو مثلا توي يه pictureBox قرار بده؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: کار با اسکنر

    سلام
    کسی می دونه چه جوری می تونم از این کلاس استفاده کنم؟؟؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306

    نقل قول: کار با اسکنر

    خوب مثل اینکه یه ایرادی تو این کلاس که گذاشتم بوده و درست کار نمیکرده . من یه نمونه اصلاح شده می زارم که الان هم خودم ازش استفاده می کنم کاملاً جواب میده :

    public class ImageAcquisition
    {
    private WIALib.WiaClass WiaClass;
    private WIALib.ItemClass ItemClass;
    private WIALib.CollectionClass CollectionClassDevices;
    private WIALib.CollectionClass CollectionClassPics;


    #region SelectDevice
    public bool SelectDevice()
    {
    try
    {
    object selectUsingUI;

    WiaClass = new WIALib.WiaClass();
    CollectionClassDevices = (WIALib.CollectionClass)WiaClass.Devices;

    if (WiaClass.Devices.Count == 0)
    return false;

    selectUsingUI = System.Reflection.Missing.Value;

    ItemClass = (WIALib.ItemClass)WiaClass.Create(ref selectUsingUI);

    if (ItemClass == null)
    return false;

    return true;
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    return false;
    }
    }
    #endregion

    #region Capture
    public System.Drawing.Image Capture()
    {
    try
    {
    CollectionClassPics = ItemClass.GetItemsFromUI(WIALib.WiaFlag.SingleImag e, WIALib.WiaIntent.ImageTypeColor) as WIALib.CollectionClass;
    if (CollectionClassPics == null)
    return null;

    ItemClass = (WIALib.ItemClass)System.Runtime.InteropServices.M arshal.CreateWrapperOfType(CollectionClassPics[0], typeof(WIALib.ItemClass));
    string imageFileName = System.IO.Path.GetTempFileName();
    ItemClass.Transfer(imageFileName, false);
    System.Drawing.Image Image = System.Drawing.Image.FromFile(imageFileName);

    System.Runtime.InteropServices.Marshal.ReleaseComO bject(CollectionClassPics[0]);
    return Image;
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    return null;
    }
    }
    #endregion
    }


    این هم رش استفاده :

    ImageAcquisition ImageAcquisition = new ImageAcquisition();
    ImageAcquisition.SelectDevice();
    this.pictureBox.Image = ImageAcquisition.Capture();

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: کار با اسکنر

    سلام
    من از این کلاس استفاده کرد م ولی اسکنر منو تشخیص نداد

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: کار با اسکنر

    براي اينكه اين name Space را بشناسه چه چيزي را بايد به refrence اضافه كنم ؟؟؟؟

    اين ارور را ميده

    The type or namespace name 'WIALib' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306

    نقل قول: کار با اسکنر

    این هم Refrence :
    Microsoft Windows Image Acquisition 1.01 Type Library

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Happy_davood
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    44
    پست
    306

    نقل قول: کار با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط niloo17 مشاهده تاپیک
    سلام
    من از این کلاس استفاده کرد م ولی اسکنر منو تشخیص نداد
    من رو دو تا اسکنر تست کردم Genius و پرینتر چهار کاره Canon که اسکنر هم داره .

    نمی دونم آیا به غیر از WIA استاندارد های دیگه ای هم وجود داره یا نه . چون هر دوی این ها از WIA استفاده می کنند . حتی تو MyComputer هم روی آیکن اسکنر نوشته Wia ....
    wia = Windows Image Acquisition

  16. #16

    نقل قول: کار با اسکنر

    سلام دوست عزيز ميشه يكم بيشتر توضيح بدي با اينكه اگه برات مقدرو يك مثال برام بذاري؟

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: کار با اسکنر

    سلام
    من از gdtwain استفاده کردم اکثر اسکنر ها را تشخیص می ده کار هم باهاش خیلی راحته
    پیشنهاد می کنم از همین استفاده کنی

  18. #18

    نقل قول: کار با اسکنر

    ImageAcquisition ImageAcquisition = new ImageAcquisition();
    ImageAcquisition.SelectDevice();
    this.pictureBox.Image = ImageAcquisition.Capture();
    سلام من هر چی تو toolbox می گردم picturebox رو پیدا نمی کنم
    از کجا باید بیارمش؟؟؟
    در ضمن من چه جوری می تونم اندازه عکس اسکن شده رو به 200*200 تغییر بدم؟؟

  19. #19

    نقل قول: کار با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط Happy_davood مشاهده تاپیک
    خوب مثل اینکه یه ایرادی تو این کلاس که گذاشتم بوده و درست کار نمیکرده . من یه نمونه اصلاح شده می زارم که الان هم خودم ازش استفاده می کنم کاملاً جواب میده :

    public class ImageAcquisition
    {
    private WIALib.WiaClass WiaClass;
    private WIALib.ItemClass ItemClass;
    private WIALib.CollectionClass CollectionClassDevices;
    private WIALib.CollectionClass CollectionClassPics;


    #region SelectDevice
    public bool SelectDevice()
    {
    try
    {
    object selectUsingUI;

    WiaClass = new WIALib.WiaClass();
    CollectionClassDevices = (WIALib.CollectionClass)WiaClass.Devices;

    if (WiaClass.Devices.Count == 0)
    return false;

    selectUsingUI = System.Reflection.Missing.Value;

    ItemClass = (WIALib.ItemClass)WiaClass.Create(ref selectUsingUI);

    if (ItemClass == null)
    return false;

    return true;
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    return false;
    }
    }
    #endregion

    #region Capture
    public System.Drawing.Image Capture()
    {
    try
    {
    CollectionClassPics = ItemClass.GetItemsFromUI(WIALib.WiaFlag.SingleImag e, WIALib.WiaIntent.ImageTypeColor) as WIALib.CollectionClass;
    if (CollectionClassPics == null)
    return null;

    ItemClass = (WIALib.ItemClass)System.Runtime.InteropServices.M arshal.CreateWrapperOfType(CollectionClassPics[0], typeof(WIALib.ItemClass));
    string imageFileName = System.IO.Path.GetTempFileName();
    ItemClass.Transfer(imageFileName, false);
    System.Drawing.Image Image = System.Drawing.Image.FromFile(imageFileName);

    System.Runtime.InteropServices.Marshal.ReleaseComO bject(CollectionClassPics[0]);
    return Image;
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    return null;
    }
    }
    #endregion
    }
    این هم رش استفاده :

    ImageAcquisition ImageAcquisition = new ImageAcquisition();
    ImageAcquisition.SelectDevice();
    this.pictureBox.Image = ImageAcquisition.Capture();

    با سلام
    اگه این سورس رو برای vb.net داری ممنون میشم بزاری

  20. #20

    نقل قول: کار با اسکنر

    سلام دوستان من می خوام این کار رو با وب اپلیکیشن انجام بدم تقریبا هم انجام شده ولی وقتی اجرا می کنم اسکنر شروع به کار می کنه ولی چیزی نشون نمیده اینم کدم
     System.Windows.Forms.PictureBox pic = new System.Windows.Forms.PictureBox();
    ImageAcquisition img = new ImageAcquisition();
    img.SelectDevice();
    pic.Image = img.Capture();
    آخرین ویرایش به وسیله morteza_1234m : جمعه 07 اسفند 1388 در 22:04 عصر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار corona
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    188

    نقل قول: کار با اسکنر

    سلام دوستان.
    Microsoft Windows Image Acquisition 1.01 Type Library توی ویندوز 7 همچین dll ای وجود نداره. برای استفاده و کار با اسکنر توی 7 چه کارباید بکنم ؟ممنون.

  22. #22

    نقل قول: کار با اسکنر

    فایلش اینه نمیدونم ممکنه رو ویندوز شما جواب نده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار corona
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    188

    نقل قول: کار با اسکنر

    ممنو ن از جوابت دوست عزیز. ولی مشکلی که هست اینه که وقتی می خوام این dll که دادی رو توی Refrences اضافه کنم خطا میده و نمیزاره Add بشه خطاشم اینه :
    this is not a valid assembly or com component.

  24. #24

    نقل قول: کار با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط Happy_davood مشاهده تاپیک
    خوب مثل اینکه یه ایرادی تو این کلاس که گذاشتم بوده و درست کار نمیکرده . من یه نمونه اصلاح شده می زارم که الان هم خودم ازش استفاده می کنم کاملاً جواب میده :

    public class ImageAcquisition
    {
    private WIALib.WiaClass WiaClass;
    private WIALib.ItemClass ItemClass;
    private WIALib.CollectionClass CollectionClassDevices;
    private WIALib.CollectionClass CollectionClassPics;


    #region SelectDevice
    public bool SelectDevice()
    {
    try
    {
    object selectUsingUI;

    WiaClass = new WIALib.WiaClass();
    CollectionClassDevices = (WIALib.CollectionClass)WiaClass.Devices;

    if (WiaClass.Devices.Count == 0)
    return false;

    selectUsingUI = System.Reflection.Missing.Value;

    ItemClass = (WIALib.ItemClass)WiaClass.Create(ref selectUsingUI);

    if (ItemClass == null)
    return false;

    return true;
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    return false;
    }
    }
    #endregion

    #region Capture
    public System.Drawing.Image Capture()
    {
    try
    {
    CollectionClassPics = ItemClass.GetItemsFromUI(WIALib.WiaFlag.SingleImag e, WIALib.WiaIntent.ImageTypeColor) as WIALib.CollectionClass;
    if (CollectionClassPics == null)
    return null;

    ItemClass = (WIALib.ItemClass)System.Runtime.InteropServices.M arshal.CreateWrapperOfType(CollectionClassPics[0], typeof(WIALib.ItemClass));
    string imageFileName = System.IO.Path.GetTempFileName();
    ItemClass.Transfer(imageFileName, false);
    System.Drawing.Image Image = System.Drawing.Image.FromFile(imageFileName);

    System.Runtime.InteropServices.Marshal.ReleaseComO bject(CollectionClassPics[0]);
    return Image;
    }
    catch (System.Exception exp)
    {
    return null;
    }
    }
    #endregion
    }


    این هم رش استفاده :

    ImageAcquisition ImageAcquisition = new ImageAcquisition();
    ImageAcquisition.SelectDevice();
    this.pictureBox.Image = ImageAcquisition.Capture();
    سلام
    من وقتي دكمه ي اجراي كد

    ImageAcquisition ImageAcquisition = new ImageAcquisition();
    ImageAcquisition.SelectDevice();
    this.pictureBox.Image = ImageAcquisition.Capture();

    رو ميزنم هيچ اتفاقي نميفته! نميدونم چرا!!!!!!!

  25. #25

    نقل قول: کار با اسکنر

    از دوستان کسی نمی تونه فایلی که حاوی این کد هست بزاره تا ببنم چطویر باید اجرا بشه؟ممنون

  26. #26

    نقل قول: کار با اسکنر

    ميشه بيشتر توضيح بدين

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: کار با اسکنر

    دوستان اگه پروژه شما كامل شد بزاريد تا ماهم استفاده كنيم !

  28. #28
    کاربر جدید آواتار m.shahriari
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    نائین
    سن
    36
    پست
    1

    Exclamation نقل قول: کار با اسکنر

    سلام به همه دوستان.
    من دارم با ویندوز ویستا کار می کنم و اصلا فضای نام WIALib را نمیشناسه.به جای اون فضای نام WIA را داریم که با اضافه به پروژه و تغییر قطعه کد فوق با WIA خیلی از آبجکت ها را نمیشناسه.من یه قطعه کد پیدا کردم به صورت زیر
    WIA.CommonDialog dlg = new WIA.CommonDialog();
    Device dvc = dlg.ShowSelectDevice(WiaDeviceType.ScannerDeviceTy pe, true, false);
    if (dvc != null)
    {
    dlg.ShowAcquisitionWizard(dvc);
    }
    ولی با اجرای برنامه با خطای زیر مواجه میشم ،
    Exception from HRESULT: 0x80210015

    ممنون میشم اگه دوستان برای حل این خطا راهنمایی کنن
    آخرین ویرایش به وسیله m.shahriari : جمعه 05 شهریور 1389 در 12:47 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  29. #29

    نقل قول: کار با اسکنر

    با سلام خدمت اساتید
    من یه جا خوندم برای استفاده از اسکنر باید dll ، مربوط به wia یعنی wiaaut.dll رو دانلود و رجیستر کنی. این کار رو کردم و برنامه رو اجرا کردم و خطایی که دوستمون بالا اشاره کرد یعنی Exception from HRESULT: 0x80210015 رو داد جستجو کردم فهمیدم اسکنرم با این روش سازگاری نداره
    مدل اسکنرم canon lide60 هست.
    از روش این تاپیک هم استفاده کردم وقتی فراخونی می کنم هیچ اتفاقی نمیفته دیگه خطا هم نمیده dll
    Microsoft Windows Image Acquisition 1.01 Type Library رو از روشی که گفته شده بود که داخل خود visual s. اوردم.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: کار با اسکنر

    سلام خدمت دوستان عزیز :

    من این کد رو تو یه سمپل برای دوستان آماده کردم ، با اسکنر Genius خودم هم بدون مشکل کار میکنه امیدوارم مشکل هاتون رو حل کنه .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #31

    نقل قول: کار با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط mahziar مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان عزیز :

    من این کد رو تو یه سمپل برای دوستان آماده کردم ، با اسکنر Genius خودم هم بدون مشکل کار میکنه امیدوارم مشکل هاتون رو حل کنه .
    دوست عزيزاين سمپل در ويندوز xp و در همه مدل اسكنري جواب ميده يا نه در win7 چطور ؟
    مثلا چاپگر 4 كاره اچ پي كه اسكن هم داره اين كد ها جواب ميده .
    يه سوال ديگه ، اسكنر مجازي هم وجود داره ؟ آخه خودم اسكنر ندارم و مشتري اسكنر خودشو به من نميده
    يك برگه a4 را اسكن ميكنيم آيا ميشه يك قطعه كوچك از وسط صفحه را برش كرد ؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mahziar
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Mashhad
    پست
    195

    نقل قول: کار با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط csharpprogramer88 مشاهده تاپیک
    دوست عزيزاين سمپل در ويندوز xp و در همه مدل اسكنري جواب ميده يا نه در win7 چطور ؟
    مثلا چاپگر 4 كاره اچ پي كه اسكن هم داره اين كد ها جواب ميده .
    يه سوال ديگه ، اسكنر مجازي هم وجود داره ؟ آخه خودم اسكنر ندارم و مشتري اسكنر خودشو به من نميده
    يك برگه a4 را اسكن ميكنيم آيا ميشه يك قطعه كوچك از وسط صفحه را برش كرد ؟
    با سلام

    در مورد اسکنر های دیگه که نمیدونم چون من فقط جنیوس دارم . در مورد فقط یه تکه از صفحه هم باید بگم ، من وقتی برنامه رو اجرا میکنم ، صفحه ویزارد خود اسکنر باز میشه که میتونی از کادر اسکن فقط یک قسمت رو برای اسکن شدن انتخاب کنی .

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: کار با اسکنر

    من یک اسکنر دارم که امکان اسکن کردن چندین صفحه رو داره کامپوننت یا برنامه ای میخوام که اینها رو تبدیل به یک فایل pdf بکنه

  34. #34

    Thumbs up نقل قول: کار با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط Mainar مشاهده تاپیک
    سلام
    من وقتي دكمه ي اجراي كد

    ImageAcquisition ImageAcquisition = new ImageAcquisition();
    ImageAcquisition.SelectDevice();
    this.pictureBox.Image = ImageAcquisition.Capture();
    رو ميزنم هيچ اتفاقي نميفته! نميدونم چرا!!!!!!!
    DLL ای که در صفحۀ اول یکی از دوستان ضمیمه کردن رو به رفرنس اضافه کن،اوکی میشه

  35. #35

    Question نقل قول: کار با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط mahziar مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان عزیز :

    من این کد رو تو یه سمپل برای دوستان آماده کردم ، با اسکنر Genius خودم هم بدون مشکل کار میکنه امیدوارم مشکل هاتون رو حل کنه .
    جناب این درست ولی میخوام که بتونم به تصویر سایز بدم،نور و ایناشم تنظیم شه و ...

    از همه مهم تر اینه که نمیخوام اون دیالوگ باکس بیاد که ازم بپرسه که رنگی باشه یا سیاه سفید یا ... .(حتی به قیمت اینکه این کار باعث بشه دیگه نتونم به عکسم سایز بدم یا نورش رو تنظیم کنم )/

  36. #36

    Lightbulb نقل قول: کار با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط danial82 مشاهده تاپیک
    من یک اسکنر دارم که امکان اسکن کردن چندین صفحه رو داره کامپوننت یا برنامه ای میخوام که اینها رو تبدیل به یک فایل pdf بکنه
    اینجاها که دنبالش نگرد!
    بگرد و بپرس چطوری عکس رو به پی دی اف تبدیل کنم!

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: کار با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    DLL ای که در صفحۀ اول یکی از دوستان ضمیمه کردن رو به رفرنس اضافه کن،اوکی میشه
    کدوم تاپیک مد نظر دوستمون بوده؟؟

  38. #38

    Thumbs up نقل قول: کار با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط shocraneh مشاهده تاپیک
    کدوم تاپیک مد نظر دوستمون بوده؟؟
    اولین پست ها

    توو همین تاپیک

    اگه اینجا پیداش نکردی، توو نت این رو سرچ کن:

    WiaLib

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار ashkufaraz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    204

    نقل قول: کار با اسکنر

    اینجا همه نمونه کدی برای اسکنر هست

    http://www.dynamsoft.com/Downloads/....-Download.aspx

    هم برای windows form هم برای wpf

    برای کار با اسکنر تحت وب هم می تونید از این استفاده کنید
    http://www.dynamsoft.com/Samples/DWT...load_Demo.html
    آخرین ویرایش به وسیله ashkufaraz : یک شنبه 29 اسفند 1395 در 21:22 عصر

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: کار با اسکنر

    نقل قول نوشته شده توسط ashkufaraz مشاهده تاپیک
    اینجا همه نمونه کدی برای اسکنر هست

    http://www.dynamsoft.com/Downloads/....-Download.aspx

    هم برای windows form هم برای wpf

    برای کار با اسکنر تحت وب هم می تونید از این استفاده کنید
    http://www.dynamsoft.com/Samples/DWT...load_Demo.html
    سلام و تشکر

    رایگانه ؟
    و آیا روی همه ویندوزها با همه نوع اسکنری کار میکنه؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •