نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چاپ محتویات چند dataset

  1. #1

    چاپ محتویات چند dataset

    سلام
    چطور می توان محتویات چند dataset را در یک فرم CrystalReport نمایش داد؟(در بانک sql)
    خیلی ممنون.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار parandeh1383
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    a solution

    با سلام
    شما میتونید یک view از اطلاعات مورد نیازتان ساخته و در dataset خود از آن استفاده کنید.

  3. #3
    خیلی از توجهتون ممنونم
    ولی میشه بیشتر توضیح بدین؟
    منظورتون اینه که در sql از جدولهام View ایجاد کنم؟؟
    آیا راه دیگه ای نداره که بتونم محتویات دو یا چند dataset را به یک فرم CrystalReport بفرستم؟
    من می خوام گزارشی داشته باشم که اطلاعات آن از 2 یا چند جدول بدست آمده.(چند dataset).می خوام وقتی که دکمه چاپ زده شد مقادیر dataset های زیر را که قبلا مقداردهی کرده ام در فرم CrystalReport نمایش دهم:
    <span dir=ltr>
    Private Sub btnPrint_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnPrint.Click
    Dim MyReport1 As New CrystalReport1
    Dim f As New frmCrystalReport
    Dim n As SystemInformation
    MyReport1.SetDatabaseLogon("sa", "1234", n.ComputerName, "DataBase1")
    MyReport1.SetDataSource(Me.DataSet1)
    MyReport1.SetDataSource(Me.DataSet2)
    f.Show()
    End Sub
    </span>
    یه چیزی شبیه کد بالا. ولی این که که جواب نمیده . چکار باید بکنم؟
    تورو خدا یکی کمک کنه. :cry:

تاپیک های مشابه

  1. حذف یک فیلد از DataSet
    نوشته شده توسط RK977877 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 18:03 عصر
  2. ساخت سطر جدید در dataSet?
    نوشته شده توسط oghab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 22:15 عصر
  3. دسترسی به محتوبات dataset از طریق کدنویسی
    نوشته شده توسط oghab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 17:22 عصر
  4. Dataset بهینه
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 18:15 عصر
  5. فایل های DataSet.xsd
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 14:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •