نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با ActiveReport

  1. #1

    مشکل با ActiveReport

    من یکسری متن رو که ترکیبی از فارسی ، عدد و انگلیسی است از طریق برنامه ام داخل بانک Sql ذخیره کرده ام.مشکل من اینه که وقتی می خوام این مطالب رو داخل ActiveReport نمایش دهم ، متن بهم می ریزد .
    درضمن تمام گزارشات برنامه من با active report است و می خوام برای این متن ها هم از active report استفاده کنم.
    لطفا من رو راهنمائی کنید.

  2. #2
    کسی راه حلی به ذهنش نمی رسه؟

  3. #3
    متن بهم می ریزد .
    چطوری بیشتر توضیح بدید

  4. #4
    بعنی جای قسمتهای فارسی و عددی و انگلیسی جابجا می شود

  5. #5

    نقل قول: مشکل با ActiveReport

    سلام براي رفع مشكلتون با ما تماس بگيريد 09173124311 گروه نرم افزاري دالان شبكه فارس تلفن دفتر 07126627697

  6. #6

    نقل قول: مشکل با ActiveReport

    با این کد مشکل شما حل می شه:
        Dim i As Long
    For i = 0 To GroupHeader2.Controls.Count - 1
    If (TypeName(GroupHeader2.Controls(i)) = "Field" Or TypeName(GroupHeader2.Controls(i)) = "Label") Then
    GroupHeader2.Controls(i).Text = Chr(254) & GroupHeader2.Controls(i).Text
    End If
    Next

    فقط مراقب باشید که GroupHeader2 رو به بخش مورد نظرتون تغییر بدید
    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: مشکل با ActiveReport

    سلام
    بنظرم ActiveReport نسبت به CrystalReport خیلی خیلی بهتره.اگرچه این برنامه نسبت به CrystalReport چند تا ضعف داره اما به برنامه نویس این امکان رو میده که با کد نویسی، مشکل رو حل کنه
    متاسفانه یکی از مشکلات ActiveReport، متون فارسی هستش. مثلا راست به چپ کردن جملات فارسی ممکن نیست و یا در خروجی Pdf ،فونتها از هم جدا و بر عکس نمایش داده میشن
    من یه کامپوننت طراحی کردم که تا حدودی این مشکلات رو حل میکنه
    یه فایل به اسم ActiveLabel.ocx که باید در System32 ویندوز کپی بشه و مثل سایر کامپوننتها رجیستر بشه
    واسه استفاده از این ابزار باید در محیط طراحی گزارش و در بخش نوار ابزار روی Activex control (چکش و آچار) کلیک کنید و از لیست ActiveLabelComponent.ActiveLabel رو انتخاب کنید و یه Label رسم کنید
    امیدوارم این ابزار مفید باشه
    راستی یادتون نره که فایل ActiveLabel.ocx باید به همراه برنامه شما در کامپیوتر مورد نظر رجیستر بشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. در خواست تالار(انجمن) ActiveReport.net
    نوشته شده توسط ali.jyan در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 مهر 1386, 07:16 صبح
  2. کرک Activereport net V2.0
    نوشته شده توسط تیموری در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1385, 08:15 صبح
  3. Activereport
    نوشته شده توسط Amateur در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 آذر 1382, 08:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •