نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: موجود بودن دیتابیس ؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    موجود بودن دیتابیس ؟؟

    سلام دوستان
    چطور میتونم بفهمم که دیتابیسم موجود هست در sql یا نه؟ (البته در vb)
    آخرین ویرایش به وسیله elmira_63 : یک شنبه 30 فروردین 1388 در 11:09 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار NIUSHA_KH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    London
    پست
    118

    نقل قول: موجود بودن دیتابیس ؟؟

    با سلام دوست عزیز
    اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما بعد از اینکه ConnectionStringرا تعریف کردبد و آدرس دیتابیس SQLتون را توش نوشتید میتونید بنویسید, سپس ازکد زیر استفاده کنید .


    connection1 = New OleDb.OleDbConnection
    ' 3- Set ConnectionString

    connection1.ConnectionString =
    "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=F:\DB.mdb"

    ' 4- Open Connection
    Try
    connection1.Open()
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    EndTry
    If connection1.State = ConnectionState.Open Then
    MsgBox( "connection is open")


    EndIf


    اگر Connectionباز نشود میتوان خطا را متوجه شد
    امیدوارم که منظورتون همین باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: موجود بودن دیتابیس ؟؟

    سلام دوست عزيز

    يكي از راهكارها را دوست عزيزم NIUSHA_KH مطرح نمودند. و اين هم راه ديگر
    زماني كه يك database بوسيله user و از طريقEnterprize Manger ايجاد مي گردد 2 فايل با نام انتخاب شده وبا پسوندهاي Data.Mdf_ و log.ldf_ براي آن ايجاد گرديده و در آدرسي مشابه آدرس ذيل ذخيره مي گردد
    C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data
    البته اين به شرطي است كه sql را در درايو c كامپيوتر install شده باشد.
    مثلا اگر نام database ايجاد شده MyDatabase باشد 2 فايل به نامهاي MyDataBase_Data.mdf و MyDataBase_Log.ldf در آدرسي ماند فوق ايجاد مي گردد.

    لازم به توضيح است كه اگر شما databse را بوسيله كد ايجاد نموده ايد و براي ذخيره آن از آدرس ديگري استفاده نموده ايد بايد از همان آدرس استفاده كنيد.
    البته در اين حالت طريقه نامگذاري الزاما به حالت فوق نيست

    حال شما مي توانيد از طريق كد زير دريابيد كه database مورد نظر شما موجود است يا نه؟



    Dim path AsString = "C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data\"
    Dim dbase AsString = "MyDataBase_Data.mdf"
    If System.IO.File.Exists(path + dbase) Then
    MsgBox(dbase + " exist")
    Else
    MsgBox(dbase + " dosen,t exist")
    EndIf



    اگر توضيحاتم كافي يا شفاف نيست عنوان كنيد تا بيشتر توضيح دهم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار elmira_63
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    40
    پست
    324

    نقل قول: موجود بودن دیتابیس ؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط anooshiran مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزيز

    يكي از راهكارها را دوست عزيزم NIUSHA_KH مطرح نمودند. و اين هم راه ديگر
    زماني كه يك database بوسيله user و از طريقEnterprize Manger ايجاد مي گردد 2 فايل با نام انتخاب شده وبا پسوندهاي Data.Mdf_ و log.ldf_ براي آن ايجاد گرديده و در آدرسي مشابه آدرس ذيل ذخيره مي گردد
    C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data
    البته اين به شرطي است كه sql را در درايو c كامپيوتر install شده باشد.
    مثلا اگر نام database ايجاد شده MyDatabase باشد 2 فايل به نامهاي MyDataBase_Data.mdf و MyDataBase_Log.ldf در آدرسي ماند فوق ايجاد مي گردد.

    لازم به توضيح است كه اگر شما databse را بوسيله كد ايجاد نموده ايد و براي ذخيره آن از آدرس ديگري استفاده نموده ايد بايد از همان آدرس استفاده كنيد.
    البته در اين حالت طريقه نامگذاري الزاما به حالت فوق نيست

    حال شما مي توانيد از طريق كد زير دريابيد كه database مورد نظر شما موجود است يا نه؟



    Dim path AsString = "C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL\Data\"
    Dim dbase AsString = "MyDataBase_Data.mdf"
    If System.IO.File.Exists(path + dbase) Then
    MsgBox(dbase + " exist")
    Else
    MsgBox(dbase + " dosen,t exist")
    EndIf



    اگر توضيحاتم كافي يا شفاف نيست عنوان كنيد تا بيشتر توضيح دهم
    ممنون از توضیحاتتون ولی یه مشکلی که داره این کد اینه که من دیتابیسم به صورت فایل .mdf و .ldf در کنار فایل اجرایی برنامم هست که با اجرای برنامه به صورت اتوماتیک همین فایل ها رو توی همین آدرس میاد attach میکنه توی sql ولی اگه قبل از این که این فایل ها attach بشه هم با کد شما بخواد چک بکنه دیتابیس موجود هست ولی هنوز توی sql وارد نشده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: موجود بودن دیتابیس ؟؟

    خانم المیرا ، شما از بانک Sql Express استفاده می کنین . موقعی که برنامه اجرا میشه . بانکتون به Sql Server Express که روی سیستم نصبه اتچ میشه و با پایان اجرای برنامه Dettach (جدا ) میشه (یه چیزی تو مایه های Msd Microsoft Access)

    این مسیرهایی که دوستان معرفی کردن برای Sql Server هست . شما احتمالا موقع نوشتن پروژه تون دیتابیس رو به پروژه اضافه کردین .

  6. #6

    نقل قول: موجود بودن دیتابیس ؟؟

    در سی شارپ که از اسکیوال اکسپرس استفاده می شودمی توان از کد زیر برای موجود بودن دیتابیس استفاده کرد:
    البته قبل از آن dllهای زیر را add کنید
    Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo.dll
    Microsoft.SqlServer.Management.Sdk.Sfc.dll
    Microsoft.SqlServer.Replication.dll
    Microsoft.SqlServer.Smo.dll
    Microsoft.SqlServer.SmoEnum.dll
    Microsoft.SqlServer.SqlEnum.dll
    ==============================
    Server srv;
    srv = new Server(".\\SQLEXPRESS");
    if (srv != null)
    {
    Database db = default(Database);
    db = srv.Databases["نام دیتابیس را بنویسید"];
    if (db == null)
    {
    ....
    }
    آخرین ویرایش به وسیله maisam_s : جمعه 26 خرداد 1391 در 20:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •