نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پیدا کردن نام parent در Treeview نیاز فوری

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    60

    فوری فوری پیدا کردن نام parent در Treeview نیاز فوری فوری

    با سلام
    یک Treeview در برنامه دارم که ممکن است چند تا Parent داشته باشه و هریک از این Parent ها چند تا Child حالامن میخواهم که اطلاعات آن را در دیتابیس ذخیره کنم .
    به این صورت که اطلاعات پرنت ها در یک جدول و اطلاعات Child ها در جدول دیگر البته به ترتیب یعنی ابتدا Parent1 و بعد Child های همین parent و یعد Parent2 و بعد Childهای parent2 و به همین ترتیب.
    خواهش می کنم من را یاری کنید .
    آخرین ویرایش به وسیله msoleiman : دوشنبه 31 فروردین 1388 در 21:03 عصر

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن نام parent در Treeview نیاز فوری

    یک Treeview در برنامه دارم که ممکن است چند تا Parent داشته باشه
    یعنی چی ؟! اگر میخوای جواب درست و کامل بگیری سوالت رو درست و کامل و با مثال مطرح کن.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562

    نقل قول: پیدا کردن نام parent در Treeview نیاز فوری

    اگه تو رويداد OnChange مي نويسي ::‌ منظورت اينه ؟؟ پيدا كردن مسير انتخاب شده؟


    procedure TForm1.TreeView1Change(Sender: TObject; Node: TTreeNode);
    var x : String ;

    begin
    x := '/' ;
    while Node <> nil do begin
    x := TreeView1.Selected.Text + '/' + x ;

    Node := Node.Parent ;
    end ;
    Caption := x ;


    end;


  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    60

    نقل قول: پیدا کردن نام parent در Treeview نیاز فوری

    سلام ممنون از این که پاسخ دادید ولی من سئوالم به این صورت است : که من میخواهم در تری ویو که به طور مثال دارای 3 تا Parent است که هریک از این Parent ها 3 تا child دارند . با زدن کلید ذخیره از ابتدای treeview شروع کند و ابتدا نام Parent1 را در دیتابیس ذخیره کند و سپس به سراغ Child های آن Parent رفته و آنهارا در یک جدول دیگر ذخیره کند . سپس کار این Parent و Child های این Parent که تمام شد به سراغ Parent بعدی برود و به همین صورت تا انتهای Tree .
    عمل ذخیره سازی Parent و Child های مربوط به هم بایستی به صورت پیوسته انجام شود یعنی به این صورت نباشد که همه Parent ها به داخل دیتابیس ذخیره شود . اول Parent1 و بعد Childهای آن Parent و بعد Parent بعدی.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MSHService
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اکنون توی EJB
    پست
    207

    نقل قول: پیدا کردن نام parent در Treeview نیاز فوری

    سلام
    سوال:
    1- چرا میخواهی داخله دیتابیس ذخیره کنی؟
    چرا از Save To File استفاده نمیکنی؟

    2- هر زیر گروهت فقط Childه یا خودش میتونه پدر نیز باشه؟ یعنی فرزندان میتونند خودشون پدر نیز باشند؟


    for i:=0 to TV1.item.count-1 do
    begin
    //شرط پدر بودن
    showessage(TV1.items.item[i].text);
    End;

    بچه ها هم که طریقه پیدا کردن پدر رو هم تو تاپیک قبل لهت گفته بودن
    موفق باشید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562

    نقل قول: پیدا کردن نام parent در Treeview نیاز فوری

    نقل قول نوشته شده توسط msoleiman مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از این که پاسخ دادید ولی من سئوالم به این صورت است : که من میخواهم در تری ویو که به طور مثال دارای 3 تا Parent است که هریک از این Parent ها 3 تا child دارند . با زدن کلید ذخیره از ابتدای treeview شروع کند و ابتدا نام Parent1 را در دیتابیس ذخیره کند و سپس به سراغ Child های آن Parent رفته و آنهارا در یک جدول دیگر ذخیره کند . سپس کار این Parent و Child های این Parent که تمام شد به سراغ Parent بعدی برود و به همین صورت تا انتهای Tree .
    عمل ذخیره سازی Parent و Child های مربوط به هم بایستی به صورت پیوسته انجام شود یعنی به این صورت نباشد که همه Parent ها به داخل دیتابیس ذخیره شود . اول Parent1 و بعد Childهای آن Parent و بعد Parent بعدی.


    احتمالاً منظورت از 3 تا Parent اينه كه سه تا Node‌در Root داري

    بهتره برعكس كار كني . يعني اگه اطلاعات پيش فرضي وجود داره دستي وارد بانك اطلاعاتي كني
    بعد براي نمايش از بانك بخوني.
    اگه كاربر خواست جديد وارد كنه . اول تو بانك در محل مناسب ذخيره كني و دوباره tree‌رو باز سازي كني

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shervin farzin
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    مشهد - shervinfarzin@gmail.com
    پست
    256

    نقل قول: پیدا کردن نام parent در Treeview نیاز فوری

    سلام
    اينطور كه من متوجه شدم درختي كه شما در TreeView داريد ، 2 سطح بيشتر نداره . سطح
    Parent و سطح Child . براي پيمايش درخت به ترتيبي كه خواسته بوديد ، ميتونيد از الگوريتم
    زير استفاده كنيد :
    var
    i,Counter,Root_index:integer;
    begin
    Root_index:=0;
    Counter:=TreeView1.Items.Count;
    while Counter <> 0 do
    begin
    // Store parent in parent table
    ListBox1.Items.Add(TreeView1.Items[Root_index].Text);
    for i := 1 to TreeView1.Items[Root_index].Count do
    begin
    // Store parent's child in child table
    ListBox1.Items.Add(TreeView1.Items[i+Root_index].Text);
    Dec(Counter);
    end;
    Root_index:=Root_index+TreeView1.Items[Root_index].Count+1;
    Dec(Counter);
    end;

    در اين كد من به جاي ذخيره Parent و Child در Table ، اونها رو به ترتيب پيمايش شده در يك
    ListBox قرار دادم كه كد هاي ذخيره كردن شما در Database به جاي اين خط ها بايد قرار بگيرند.
    يه نكته ديگه : با استفاده از روش id , p_id ميتونيد تمام گره هاي درخت رو در يك Table ذخيره
    كنيد و ازش بعدا بازيابي كنيد . اگر در برنامتون مجبور به تفكيك گره ها نيستيد ، پيشنهاد ميكنم
    از اين روش استفاده كنيد .
    موفق باشيد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •