نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ايجاد فايل Config براي اجراي برنامه در يك شبكه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    Question ايجاد فايل Config براي اجراي برنامه در يك شبكه

    با سلام. دوستان كسي ميدونه چه طوري ميشه يك فايل Config براي يك برنامه دلفي ساخت؟ در ضمن ميخواستم بدونم چه طور ميشه مسير اتصال اون رو به بانك از داخل برنامه بخونيم؟

  2. #2

    نقل قول: ايجاد فايل Config براي اجراي برنامه در يك شبكه

    سلام
    بستگي به خودت داره که فايل کانفيگت بخواي از چه نوع باشه و چه کاربردي بخواي داشته باشه؟ INI يا XML يا ...
    براي تنظيمات برنامه، راحت ترين راه همون INI هستش که با يک جستجو توي سايت مي تونيد خيلي اطلاعات راجعبش کسب کنيد

    در ضمن ميخواستم بدونم چه طور ميشه مسير اتصال اون رو به بانك از داخل برنامه بخونيم؟
    از اين جملتون هم چيزي نفهميدم!
    منظورتون اين هستش که چطور بفهميم فايل Config کجا قرار داره؟
    اگر فايل Config پيش فايل اجراييتون هستش از اين کد استفاده مي تونيد بکنيد:

    ExtractFileDir(Application.ExeName)+'\Config.ini'



    موفق باشيد

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    60

    نقل قول: ايجاد فايل Config براي اجراي برنامه در يك شبكه

    سلام در رویداد Oncreate فرم بنویس
    Ini := TIniFile . Create( ExtractFilePath( Application . ExeName ) + 'Config.ini' );

    Server := Ini . ReadString( 'Server' , 'Server', '' );
    Database := Ini . ReadString( 'Database' , 'Database', '' );
    DataModule2 . ADOConnection1 . ConnectionString :='Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;Persist Security Info=False;Initial Catalog='+Database+';Data Source='+Server+';Use Procedure for Prepare=1;Auto Translate=True;Packet Size=4096;Workstation ID='+SERVER+';Use Encryption for Data=False;Tag with column collation when possible=False';

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    60

    نقل قول: ايجاد فايل Config براي اجراي برنامه در يك شبكه

    که البته Server و Database دو متغیر String هستنید که بایستی تعریف کنید و در فایل Confi.ini اسم سرور و دیتابیستون را بنویسید . باز هم اگر مشکلی بود من در خدمتتم .
    Solyjoone@yahoo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •