نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در اضافه کردن اسکین به فرم و برنامه با بانک اکسس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad_king62
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    88

    مشکل در اضافه کردن اسکین به فرم و برنامه با بانک اکسس

    سلام به شما دوستان عزیز و دانشمند
    ضمن تشکر از همه شما ها باید بگم که چیزهایی که من در
    این انجمن ها و راهنمایی هایی که دوستان به هم میکنند یاد
    گرفتم در دانشگا ه یاد نگرفتم .به هر حال من یکی دو تا سوال دارم
    که امیدوارم عزیزان منو راهنمایی کنند
    یکی اینکه من چند اسکین با پسوند های skn,skf,ssk گرفته ام و می خوام
    از اونها برای فرم های پروژه خودم استفاده کنم ولی نمی دونم که چه طور؟
    اگر کار خاصی داره یا کد نویسی خاصی لطفا به من بگید اصلا چیزی نمی دونم

    دوم اینکه من یک برنامه ساده با بانک اکسسس نوشتم به صورت تمرینی که عملیات
    درج و حذف ونمایش وبه روز رسانی رو انجام میده هم از ماژول استفاده کردم هم از ویزارد
    .هم از کد نویسی معمولی وبرنامه هم درست کار می کنه ولی چند مشکل کوچیک وجود داره
    یکی در نمایش که من تویک فرم یک button و یک datagridview گذاشتم و کد هام رو برای نماش
    درون button گذاشتم ولی هربار که رکورد ها درج میشن باید دوبار روی button کلیک کنم تا جواب بده (اینو بگم که نمی خوام کدها تو form load باشن )
    و وقتی هم خارج شدم برای نمایش دوباره اطلاعات قبلی هنوز هستند من تو سایت کد های مختلفی رو دیدم ولی هیچ کدوم به دردم نخورد
    مشکل دیگه درباره پیام خطاهایی که کاربربا زدن دکمه مثلا درج بدون وارد کردن اطلاعات ویا درج ویا خذف رکورد تکراری می خوام داخل برنامم باشه من چند نمونه استفاده کردم ولی همه رو پشت سرهم نشون میده(از errorprovider و try هم استفاده کردم ) من سورس برنامه رو می ذارم اگر دوستان لطف کنند و اونو برا من اصلاح کنندو اصلاح شده اون رو بذارن وهم جواب سوال اولم رو بدند ممنون میشم .
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad_king62 : شنبه 05 اردیبهشت 1388 در 00:10 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad_king62
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    88

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن اسکین به فرم و برنامه با بانک اکسس

    ببخشید سورس برنامه رو ضمیمه نمی کنه وپیغام خطای بروز رسانی میده مجبورم کد نمایش ودرج
    رو بفرستم
    کد نمایش :
     Dim strcon As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + _
    Application.StartupPath + "\db1.mdb"

    Dim con As New OleDb.OleDbConnection(strcon)
    con.Open()
    Dim sqlstr As String = "select *from table2"
    Dim da As New OleDb.OleDbDataAdapter(sqlstr, con)
    Dim ds As New DataSet()
    Dim Dt As New DataTable
    da.Fill(Dt)
    Dt.TableName = "table2"
    da.Fill(ds, "table2")

    DataGridView1.DataSource = ds
    DataGridView1.DataMember = ds.Tables("table2").ToString
    con.Close()
    DataGridView1.DataBindings.Clear()
    DataGridView1.Columns.Item(0).HeaderText = "شماره "
    DataGridView1.Columns.Item(1).HeaderText = "نام محصول "
    DataGridView1.Columns.Item(2).HeaderText = "قیمت محصول "


    و کد درج وپیام خطاها هم :
      Dim strcon As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + _
    Application.StartupPath + "\db1.mdb"
    Dim Con As New OleDb.OleDbConnection(strcon)
    Dim Cmd As New OleDb.OleDbCommand("", Con)
    Dim Da As New OleDb.OleDbDataAdapter("", strcon)
    Dim Dt As New DataTable
    Dim Ds As New DataSet

    If TextBox1.Text = "" Then
    MsgBox(" شماره را وارد کنید ")
    End If
    If TextBox2.Text = "" Then
    MsgBox("نام کالا را وارد کنید")
    End If

    If TextBox1.Text = "" Then
    MsgBox("قیمت کالا را وارد کنید")
    End If
    Con.Open()
    Try
    Cmd.CommandText = "insert into table2(id,pname,up)values ('" + TextBox1.Text + "','" + TextBox2.Text + "','" + TextBox3.Text + "')"
    Cmd.ExecuteNonQuery()
    MsgBox("عملیات ثبت با موفقیت انجام شد")
    TextBox1.Text = ""
    TextBox2.Text = ""
    TextBox3.Text = ""

    Catch ex As Exception
    MsgBox("خطا")
    Con.Close()
    End Try
    TextBox1.Text = ""
    TextBox2.Text = ""
    TextBox3.Text = ""


    Con.Close()

    End Sub

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad_king62
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    88

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن اسکین به فرم و برنامه با بانک اکسس

    کد حذف هم :
      Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim strcon As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + _
    Application.StartupPath + "\db1.mdb"
    Dim Con As New OleDb.OleDbConnection(strcon)
    Dim Cmd As New OleDb.OleDbCommand("", Con)
    Dim Da As New OleDb.OleDbDataAdapter("", strcon)
    Dim Dt As New DataTable
    Dim Ds As New DataSet
    If TextBox1.Text = "" Then
    MsgBox(" شماره را وارد کنید ")
    End If
    Con.Open()
    Try
    Cmd.CommandText = "DELETE FROM table2 WHERE ID=" & TextBox1.Text
    If Cmd.ExecuteNonQuery() = 1 Then
    MsgBox("عملیات حذف با موفقیت انجام شد")
    TextBox1.Text = ""

    Else
    MsgBox("خطا در انجام عملیات حذف")
    TextBox1.Text = ""
    End If
    Catch ex As Exception
    MsgBox("خطا")
    Con.Close()
    End Try
    Con.Close()

    End Sub

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad_king62
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    88

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن اسکین به فرم و برنامه با بانک اکسس

    دوستان کسی جواب منو نمی ده

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad_king62
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    88

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن اسکین به فرم و برنامه با بانک اکسس

    دوستان سوال من اینقدر مشکله که کسی به اون جواب نمی ده ؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن اسکین به فرم و برنامه با بانک اکسس

    می تونی اسکین با پسوند ssk برای من بفرستی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •