نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ye soale dar sathe mobtadi

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    47

    ye soale dar sathe mobtadi

    salam.

    avalan sharmande babate fangilish neveshtanam. inja farsi nadaram man :sorry:

    asatide mohtaram, man ba ejze mikham ye balaei sare textbox biaram ke faghat adad begire, ya hala ye seri charactere khas.
    to VB kheyli sade boid, to keypress control mikardim ke age charactere vared shode on chizi nabodc ke maa mikhastim, KyeAscii ro=0 mikardim

    inja chejorias? sharmande man to dotNet kheyli taze karam
    albate kheyli behesh var raftamaa, vali chiz dastgiram nashod

    mamnon misham age rahnamaeim konin :)

    :thnx:

  2. #2
    عزیز تو 42 تا پست داشتی . همه رو اینجوری به زبون فینگلیشی نوشتی ؟
    کی وقت داره اونو بخونه؟
    :strange: :strange:

  3. #3
    دوست عزیز کد زیر برای این است که وقتی روی یک textbox کاراکتر زده میشود قبول نکند . این کد را در keypress قرار بده . امیدوارم مشکلت حل بشه . :)

    If ((e.KeyChar >= Chr(33)) And (e.KeyChar <= Chr(47))) Or ((e.KeyChar >= Chr(58)) And (e.KeyChar <= Chr(255))) Or (e.KeyChar = Chr(32)) Then
    e.Handled = True
    ManagerCodeSelect.Focus()
    End If

  4. #4
    البته یادم رفت بگم ManagerCodeSelect همان textbox من می باشد.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    250
    چرا از mask edit استفاده نمیکنی کنترل روش بهتره؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    47
    salam
    bazam mazerat babate fangilish :sorry:

    kheyli kheyli mamnon az lotfo tavajoheton. miram emtahan mikonam alan. ::نوشتن::
    reham jan in jaryane mask edit hie? yekam bishtar tozih midi

    rastiii
    bashir jan, man alan to site daneshgaham va dastgahaye sit farsi nadaran. vagarna postaye digam farsie. in avalan....sanian...ziad dardesar nadare khondane postam, chon say kardam ziad, harfe ziadi nazanam, ke age intor bod manam to in 2-3 sal ke ozvam dige be andazeye in rofaghaei ke dar arze 2mah, setarehashon ghade setarehaye dobe akbar shode, setare jam mikardam bara khodam(be dostani ke vaghean fa-aal hastano hameye postaye bikhodi nadaran bar nakhore ye vaght! hich ghasdo manzori nadaram :flower: ). garche ke to on site ghabli, be dalile mashghaleye kamtar on moghe kheyli fa-aal tar bodamo kheyli post bishtar dashtam.

    be har hal az shoma ham mamnonam, shokhie ba mazei bod, khondamesh inshekli shodam---> :) :D

    :thnx:

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    47
    javab dad :)

    liliomed jan,kheyli kheyli kheylii....mamnon :flower:
    faghat on "Focus" nemidonam az babe mohkam kari gozashtin dige! chon Focus roye textbox mimond.

    reham jan age sar zadi inja dar morede in mask edit ye tozihaki bede, mamnon :wink:

    bazam mamnonam, ishalla ke hichja kareton gir nakone :thnx:

  8. #8

    روش دیگه

    با سلام خدمت دوستان گرامی

    آخراً که برای فارسی نویسی خود سایت نوشته که از کلید Scroll Lock استفاده کنید، نگفته اگر ویندوز اینجوری بود بعد شما ... و ... ، در نهایت که هر جور حال می کنی بنویس ولی قوانین سایت رو زیر پا نذار.

    و اما دوستمون از دستور IF استفاده کرده بودند با اون شرط خفن.

    تست کنید ببینید که آیا با Select Case راحت تر و خوانا تر نیست؟


    Select Case Asc(e.KeyChar)
    Case 8 'BackSpace
    Case 48 To 57 ' 0 to 9
    Case 13 ' Enter
    SendKeys.Send("{TAB}")
    Case Else
    e.Handled = True
    End Select


    با احترام- خدانگهدار

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    250
    تو ماسک ادیت میشه با تعیین ماسک مناسب جلوی ورود بعضی چیزای خاص رو گرفت مثلا # دیگه اجازه ورود کاراکتر رو نداری فقط عدد میگیره.
    نمیدونم این همون کاری هست که میخوای انجام بدی یا نه.امیدوارم اساتید نظر بدن.

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    47
    سلام
    اینم فارسی. ولی نمیدونم چقدر طول میکشه اینطور تا یکی یکی کلیدارو پیدا کنم.
    به هر حال اگه کسی از دست من به هر دلیل دلگیر شده، من رسما معذرت میخوام :flower:
    قوانین سایتم دوباره خوندو که دیگه...(البته نفهمیدم کدومو رعایت نکردم!!)

    اما در مورد Case . تو net. که تازه کارم، اما بنا به تجربه VB6 استفاده از Like از بهترین راههای انجام این کاره. البته تا وقتی تعداد حالات زیادیو نخواهیم کنترل کنیم . مثلا در همین مورد سوال خودم:
    If Not e.KeyChar like"[0123456789]"  then 
    e.handeled=True
    end if


    که البته حد اقل BackSpace رو هم باید غیر از اعداد کنترل کنیم
    reham جان، منظور شما هم چیزی شبیه همینه؟
    اگه یه مثال بزنی خیلی ممنون میشم :wink:

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    بندر عباس
    پست
    250
    عزیزم تو ابزارهاaxmaskeditbox رو اضافه کنید. بعد تو قسمت property اون و قسمت mask به عنوان مثال بنویسید #### در اینصورت اجازه ثبت 4 عدد و فقط عدد به شما داده میشود.
    موفق باشید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار meandyouwith2003
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    زیر سایه خدا
    پست
    164
    دوست عزیز شما میتونید در ایونتٍ Keypress بصورت زیر استفاده کنید:
    Private Sub TextBox1_KeyPress(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles TextBox1.KeyPress
    If e.KeyChar = Chr(Asc("a")) Then
    e.Handled = True
    else
    e.handled = false
    End If
    End Sub
    :sunglass:

تاپیک های مشابه

  1. 2 soale mohem
    نوشته شده توسط mahvash86 در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 14:06 عصر
  2. ye soale sade baraye bastane safhe
    نوشته شده توسط Mega7000 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1384, 22:11 عصر
  3. ye soale asasi
    نوشته شده توسط asma در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1384, 10:06 صبح
  4. do ta soale saaaaadeeeee
    نوشته شده توسط yasha_162000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 24 مهر 1383, 19:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •