نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کار نکردن دستور UPDATE

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    Talking کار نکردن دستور UPDATE

    دوستان خوبم سلام

    من تو برنامم دیتابیسمو Attach کردم . دستورات Insert و Select هم به خوبی کار می کنه اما دستور Update من کار نمی کنه . در ضمن هیچ اروری نمی ده و تازه درست کار کردن رو هم با مقدار خروجی ExecuteNonQuery نشون میده اما وقتیدوباره میام تو برنامه همون مقادیر قبلی سرجاشه !!!

    مشکل از کجاست ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: کار نکردن دستور UPDATE

    باید قابلیت تغییر رو true کنید. نمی دونم کجاست اما توی صفحات وب یه دستور باید بنویسیم که update انجام بشه! validateRequest="false"
    اگه این دستور و نمی نوشتیم آپدیت به درستی انجام نمی شد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alihassanabadi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    372

    نقل قول: کار نکردن دستور UPDATE

    سلام

    شما نمیخاد sql رو با کد باز کنی در ضمن از ExecuteNonQuery هم استفاده نکن
    کد زیر رو بنویس ببین کار میکنه اگه میشه کدت رو بزار
    SqlDataAdapter ad = newSqlDataAdapter("update tblname set fieldname='value', connectionstring);
    DataSet ds = newDataSet();
    ad.Fill(ds);

    با تشکر

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: کار نکردن دستور UPDATE

    راستی من شک کردم و رفتم دوباره تست کردم . Insert و Delete هم کار نمی کنند . فقط Select کار می کنه .
    مثل این شده که داره اطلاعات رو از یک DataBase دیگه می گیره .
    منقبلا همین برنامه رو بصورت Setup هم ساخته بودم و الان در سیستمم هست و کار می کنه اما نمی دونم چرا دوباره که اومدم سراغ نسخه اولیه اینجوریه در حالی که Setup شدهه درست کار می کنه !!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: کار نکردن دستور UPDATE

    شما چون فایل SQL را به پروژه Attach کردی به هنگام اجرای پروژه با ویژوال استادیو ، یک نسخه از این فایل SQL به پوشه Debug کپی میشه و تمام عملیات Delete و .. به درستی انجام میشه .
    بعد که برنامه رو ببندی و دوباره اجرا کنی دوباره یک نسخه از این فایل Attach شده به پوشه Debug اضافه میشه و فایل قبلی رو پاک میکنه و شما تصور می کنید که دستورات شما مشکل دارند در حالی که دستورات شما به درستی اجرا میشن.
    برای رفع این حالت شما میتونی از این فایل SQL یک properties بگیری و گزینه خاصیت copy to output Directory آن را برابر با Dont Copy قرار بدی و بعد پروژه رو اجرا کن .
    برای بار اول اگه ارور داد خودت به طور دستی این فایل رو به پوشه Debug کپی کن. از این به بعد دیگه مشکلی نداره.
    ولی حواست باشه هنگام درست کردن Setup این گزینه رو به حالت اول برگردونی تا به setup اضافه بشه و یا می تونی اونو دستی به Setup اضافه کنی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •