نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جلوگیری از دسترسی به سورس برنامه

  1. #1

    جلوگیری از دسترسی به سورس برنامه

    با سلام
    یه برنامه با دلفی 6 و بانک DBISAM4 (البته بانک DBISAM پسورد دارد) و قابل اجرا از روی CD نوشته ام و حالا چجوری میتونم کاری کنم که تقریبا" :
    دسترسی به سورس برنامه وجود نداشته باشد
    امکان دسترسی و کپی اطلاعات داخل DBISAM وجود نداشته باشد
    و برنامه و CD آن غیر قابل کپی باشد و بدون CD قابل اجرا نباشد
    البته با توجه به در دسترس بودن و رایگان بودن نرم افزار و ... برای انجام اینکار. (مثلا قفل سخت افزاری و یا Prolock را در شرایط فعلی نمیتوانم تهیه کنم!) :oops:
    با تشکر

  2. #2
    حالا چجوری میتونم کاری کنم که تقریبا" :
    دسترسی به سورس برنامه وجود نداشته باشد
    برای این منظور پیشنهاد میکنم از Code Coffer استفاده کنی برای تهیه میتونی با اقای کرامتی تماس بگیری

    برنامه و CD آن غیر قابل کپی باشد و بدون CD قابل اجرا نباشد
    پیشنهاد میکنم خیلی وقت روش نزار چون بالاخره هر قفلی روی سی دی بزاری راحت با برنامه هایی از خانواده Clone CD کپی میشه همون قفل سخت افزاری یا استفاده از کد فعال سازی از طریق تماس تلفنی و یا اتصال به اینترنت یهتره

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    158
    برای این منظور پیشنهاد میکنم از Code Coffer استفاده کنی
    سایت اصلی: http://www.codecoffer.com
    دانلود: http://www.codecoffer.com/download/codecoffer.exe

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    158
    سلام.
    ببخشید یک سؤال
    با توجه به:
    [b]Example code in Delphi for using Code Coffer[/b]

    Simply add one variable and two lines of code into your code to keep space for CodeCoffer protection code(about 16k bytes) and specify the code to be protected.

    Please copy files CodeCoffer_begin.inc and CodeCoffer_end.inc (you can found them in example subdir of CodeCoffer directory) to your project directory.

    Delphi Example:

    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    var CodeCofferVar:dword; // the only one variable needed by CodeCoffer
    begin
    CodeCofferVar:=0;
    {$I CodeCoffer_begin.inc} //about 16000 bytes for protection code and begin position signature
    if CodeCofferVar=0 then
    label1.caption:='Program has not been Protected'
    else
    label1.caption:='Program has been Protected!';
    {$I codeCoffer_end.inc} //space for protection code and end position signature
    end;

    برای استفاده از اون فقط باید کدهای داده شده در FormCreate فرم اصلی نوشته بشه؟

  5. #5
    مهمان
    سلام
    برای اینکه فایل exe برنامه کرک نشه و نتونن از توش سورسی (نه کامل بلکه فقط resource های برنامه ) در بیارن میتونی از aspack استفاده کنی که هم خیلی حجم فایل رو کم میکنه هم کرک نمیشه .

    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    راه هایی رو که دوستان بهش اشاره کردم برای اینکه جلوگیری کنید از کپی شدن سی دی هاتون زیاد عملی نیستش
    چون کاری رو که کدکافر انجاتم میده خیلی از پکرهای دیگه هم انجام میدن مثل همون پکری که دوستمون گفتن

    برای استفاده از کد کافر جاهایی از برنامه که میاز داریم اطلاعت اون قسمت به صورت کد شده باشه بین CodeCoffer_begin و CodeCoffer_end قرارشون میدیم و اطلاعات اون بین این دو به صورت رمز شده قرر میگیرین

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    کوچه بغلی
    پست
    71
    آره همون که این دوستمون گفتن شما هم میتونید از Compressor استفاده کنید و هم با استفاده از فکر خودتون (که این یکی عالیه و کاری تر از همه هست) و سومی هم استفاده از Protector ها هست .
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •