نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: debug informations

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza.palang
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    میون یهک جفت کروشه
    پست
    299

    debug informations

    ارزش این اطلاعات که در حالت develop نشون میده چی هست؟ و چه معنی دارن؟
    منظورم اطلاعاتی هست که با خط کد زیر کنتر میشه
    Configure::write('debug', 0);

    فقط Query های SQL رو نشون میده؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    136

    نقل قول: debug informations

    debug در cakephp کلن چهار سطح داره(یکی Production سه تا Development) و شما می تونین حالت پیشفرض اون رو در فایل app/config/core.php تغییر بدین.در فایل ذکر شده بخشی بدین شکل پیدا می کنین:
    /**
    * CakePHP Debug Level:
    *
    * Production Mode:
    * 0: No error messages, errors, or warnings shown. Flash messages redirect.
    *
    * Development Mode:
    * 1: Errors and warnings shown, model caches refreshed, flash messages halted.
    * 2: As in 1, but also with full debug messages and SQL output.
    * 3: As in 2, but also with full controller dump.
    *
    * In production mode, flash messages redirect after a time interval.
    * In development mode, you need to click the flash message to continue.
    */
    Configure::write('debug', 1);

    همونطور که می بینید شما برحسب نیازتون می تونید حالت مورد نظر برای نمایش اطلاعات debug رو تعیین کنید.

    حالا اینا به چه دردی می خورن:
    بررسی علل بروز خطا در برنامه
    سطرهایی که تحت تاثیر این بخش از برنامه قرار گرفتن.
    بررسی Query های تشکیل شده و ....(شما در cake معمولا مستقیم Query نویسی نمی کنید!)
    و.....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •