صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 83

نام تاپیک: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    با سلام مجدد
    دوستان عزيز اگر فايل dll يا ocx دارند كه در اكسس اجرايي و كاربردي هست لطفاً در اينجا آپ كنند تا از پراكندگي جلوگيري بشه....
    اين OCX براي نشان دادن تمام محتويات سيستم شما در فرم اكسس و اجراي آنها (همه فايلها)
    بدون نوشتن حتي يك كلمه كد و...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی قربانی : جمعه 18 اردیبهشت 1388 در 18:46 عصر دلیل: ویرایش عنوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    ممنون ولی اگه به همراه مثال بزارم تا دوستان بهتر متوجه بشند خیلی بهتر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    همانطوريكه گفتم استفاده از اين برنامه ساده هست و فقط كافيه اون رو داخل برنامه ات از طريق رفرنس وارد كني...
    نياز به كد نوشتن هم نيست...

  4. #4

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    Janus GridEX 2000

    بسته ای که برای دانلود دوستان قرار دادم ، دیتاگرید معروف جانوس هست که شامل محتویات زیره:

    1. اکتیوایکس دیتاگرید جانوس
    2. اکتیوایکس print preview که برای پیش نمایش و یا پرینت گرفتن مستقیم از گرید جانوس استفاده میشه
    3. اکتیوایکس Button group که برای دسته بندی موضوعاتی که کاربر میتونه انتخاب کنه مناسبه
    4. شامل sample های گوناگون مربوط به اکسس و ویژوال بیسیک


    به دلیل وجود sample ها و حجم بالا به چهار بخش تقسیم شده :

    قسمت اول:
    http://www.box.net/shared/qbo7jpyxru

    قسمت دوم:
    http://www.box.net/shared/x2tb7b7vve

    قسمت سوم:
    http://www.box.net/shared/renl0pjpe5

    قسمت چهارم:
    http://www.box.net/shared/uxj0dojrij

    موفق باشید...

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hamedMohammad
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    53

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    با سلام
    من با GridEX control مشکل دارم که اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم.

    مشکل اینه که در فیلدهای متنی که همزمان متن شامل فارسی و لاتین باشد بهم ریختگی ایجاد

    می کنه ؛ مثلا "خودرو BMW" در دیتاگرید بصورت "BMW خودرو" نشون میده!! یا با برخی از فونت

    ها مشکل داره مثل Tahoma و متن فارسی را بصورت نامفهوم نشون میده مثل این ˜Ï ãÔÊÑí

    با تشکر

  6. #6
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    دوستان نميدونم آيا AddIns رو هم ميشه در اين قسمت معرفي كرد يا نه؟ به هر حال اگر محل مناسبي رو انتخاب نكردم پيشاپيش پوزش ميخواهم .براي استفاده از اين AddInsابتدا اونرو در مسيرC:\Documents and Settings\UserName\Application Data\Microsoft\AddIns كپي و سپس از طريق منو Tools>Add-Ins>Add-Ins Manager اكسس نصبش كنين.اين AddIns امكانات مناسبي براي كپي و بكاپ گيري بويژه براي ايجاد پشتيبان از ديتا بيس BackEnd از طريق اينترفيس يوزرهاي شبكه در اختيار اونها قرار ميده اميدوارم قابل استفاده باشه.
    ...............................
    موفق باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  7. #7

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_Fallah مشاهده تاپیک
    همانطوريكه گفتم استفاده از اين برنامه ساده هست و فقط كافيه اون رو داخل برنامه ات از طريق رفرنس وارد كني ...
    نياز به كد نوشتن هم نيست...
    با سلام و تشكر
    من مراحل نصب از طريق رفرنس را انجام داده ام و علامت تيك هم دارد لطفا راهنمايي كنيد چكونه در فرم استفاده كنم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    256

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_Fallah مشاهده تاپیک
    همانطوريكه گفتم استفاده از اين برنامه ساده هست و فقط كافيه اون رو داخل برنامه ات از طريق رفرنس وارد كني...
    نياز به كد نوشتن هم نيست...



    سلام
    نام اين او سي ايكس يا دي اال ال چي هست و كجا اين فايل را گذاشتي كه ورش داريم

  9. #9

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    نقل قول نوشته شده توسط Ali_Fallah مشاهده تاپیک
    ............
    اين OCX براي نشان دادن تمام محتويات سيستم شما در فرم اكسس و اجراي آنها (همه فايلها)
    بدون نوشتن حتي يك كلمه كد و.
    ..
    با سلام خدمت تمام دوستان
    دوست عزيز لطفا راهنمايي كنيد آيا فقط نمايش فولدر ها است يا مي تواند فايلها را هم نمايش بدهد و آنها را اجرا كند
    من فقط مي توانم فولدرها و درايوها با ببينم و لي مي خواهم فايل ورد در آن را اجرا كنم نمايش نمي دهد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    پست
    791

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    در جواب پست شماره 9
    بر روي فايل كليك راست كن
    موفق باشيد

  11. #11

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    من چند تا dll, ocxدر برنامه ام دارم میخوام برای رجیستر کردن آنها از داخل برنامه بصورت خودکار انجام شود
    باتشکر

  12. #12

    اکتیو ایکس مبدل تاریخ میلادی به شمسی و بالعکس

    یکی از مسائلی که کاربران هنگام برنامه نویسی در محیط Visual Basic و VBA با آن مواجه هستند , تبدیل تاریخ میلادی به شمسی ( و بالعکس )هستش .

    در این میان اکتیو ایکس Persian Date Converter و یا به اختصار PDC میتونه به شما در رفع مشکلات این بخش کمک کنه . این اكتیو ایكس متشكل از 31 تابع در زمینه محاسبات و تبدیلات قابل اعمال بر روی تاریخ مي‌باشد .

    این مبدل در محیط Visual Basic و VBA Office شامل Access , Excel , Word , Power Point , Outlook و Microsoft Project قابل استفاده می‌باشد .


    ActiveX ها مزایای زیادی دارن که در این مقاله میتونید با برخی سرفصلهای اون آشنا بشید

    مروري كوتاه بر دلايل استفاده از Atcive'X ها

    ویرایش جدید : 1.4.0.0 , تاریخ انتشار 1388/04/12

    لینک دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله nabeel : دوشنبه 30 شهریور 1388 در 23:12 عصر

  13. #13

    CPSD PopUp Control

    در اينجا ميخوام ابزاری رو در اختيار شما قرار بدم كه ميتونه به شما در حرفه اي تر نشون دادن برنامتون كمك كنه .

    PopUp ها ، همون پنجره هايي كه شما مي بينيد در حين كار با بعضي برنامه ها در گوشه پاييني سمت راست ديده ميشن ، كاربردهاي مختلفي ميتونن داشته باشن .

    به طور مثال نمايش : يك هشدار ، نكته ، خبر و يا هر چيز ديگه اي كه شما ميخوايد از طريق اون كاربر رو با خير كنيد





    لینک دانلود

  14. #14

    CPSD Semi Trial Keeper اکتیو ایکس قفل گذاری

    اکتیو ایکس CPSD Semi Trial Keeper قادر به انجام عملیات زیر هستش

    بازگرداندن شماره سریال درایو C ( شماره سریال نرم افزاری )
    اختصاص کد فعال سازی به نرم افزار
    توابع رمز نگاری


    شما از این اکتیو ایکس میتونید جهت قفل گذاری بر روی فایلهاتون استفاده کنید .

    لینک دانلود
    آخرین ویرایش به وسیله nabeel : یک شنبه 08 شهریور 1388 در 00:41 صبح دلیل: تصحیح لینک دانلود

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    67

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    CPSD PopUp Control جالبه ولی یه ضعف داره که اونو از حالته کاربردی خارج میکنه.
    اگه بتونی این قابلیت رو اصافه کنی که وقتی رو فرم باز شده کاربر کلیک میکنه بشه یا تابع رو صدا زد کامل تر میشه.
    مرسی

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار Faravahar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    جای ثابتی ندارم!
    سن
    34
    پست
    32

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    نقل قول نوشته شده توسط مشتاق یادگیری مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت تمام دوستان
    دوست عزيز لطفا راهنمايي كنيد آيا فقط نمايش فولدر ها است يا مي تواند فايلها را هم نمايش بدهد و آنها را اجرا كند
    من فقط مي توانم فولدرها و درايوها با ببينم و لي مي خواهم فايل ورد در آن را اجرا كنم نمايش نمي دهد

    شما برای دیدن فایل ها می تونید خاصیت show files را برابر true کنید و سپس روی فایل مورد نظر راست کلیک کرده و آن را اجرا کنید.

    سبز باشید.
    http://mattrade.wez.ir

  17. #17

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    سلام arash6510

    CPSD PopUp Control جالبه ولی یه ضعف داره که اونو از حالته کاربردی خارج میکنه.......
    ضمن تاييد بخشی از نظر شما ، وليكن نيازمند توجه به موارد زير میباشد :
    قاعدتاً عمليات درخواستي شما به صورت كامل ، جزو محدوده عملكردي PopUp Control ها قرار نميگيرد .
    در نمونه هاي مشابه رويداد شليك شده برگردانده ميشود . به طور مثال مطلع نمودن برنامه از اينكه كنترل بسته شده است ، بر روي كنترل كليك شده است و يا ...
    تاكنون با نمونه اي كه قادر به اجراي تابعي بوده باشد ، مواجه نشده ام .
    CPSD PopUp Control يك كنترل رويدادگرا نيست ، گو اينكه درخواست شما به عنوان يك ايده ميتواند مد نظر قرار گيرد كه در صورت اجرايي بودن در ويرايشهاي بعدي به قابليتهاي CPSD PopUp Control اضافه شود .
    البته در نسخه آتي مواردی دیگر مد نظر میباشد که جهت تکمیل کنترل بدان اضافه خواهد شد ( در زمان مقتضی )
    و در انتها , به دور از انصاف است که گنجانده نشدن یک قابلییت فرضی , به پای ناکارآمدی و خارج شدن از حالت کاربردی یک کنترل گذاشته شود . در جایی که برتریهایی غیر قابل انکار در بقیه موارد نسبت به دیگر نمونه های خارجی موجود وجود دارد .
    جهت بررسی بیشتر شما را به مقایسه این کنترل با دو نمونه مشابه دیگر دعوت میکنم :
    PopUp Notify محصول شرکت Teebo و PopUpAlert محصول شرکت Innovasys
    سازگاری کامل CPSD PopUp Control با محیط VBA برگ برنده کم اهمیتی نیست
    سازگاری کامل CPSD PopUp Control با زبان فارسی به وضوح نمایان است
    و بسیاری تنظیمات دیگر که نیازی به توضیج بیشتر آنها در اکتیو ایکسی رایگان وجود ندارد .
    با تمام این اوصاف :
    ایده شما مورد بررسی قرار خواهد گرفت , چرا که در صورت اجرایی بودن بخشی از مشکلات اینجانب را نیز مرتفع خواهد نمود .
    درخواست : نحوه Bypass رویداد از سوی کنترل به محیط VBA یکی از مشکلات جاری میباشد , دو نمونه خارجی مطرح شده قادر به برگرداندن شرح رویداد میباشند . در صورت امکان اقدام به استفاده از رویداد برگشت شده در داخل یک فایل اکسس نمایید تا با نحوه تعامل با این نحوه از صدور رویدادها در محیط VBA آشنا شویم در آن صورت شاید راهی برای ارتقاء CPSD PopUp Control نیز یافت شود .
    در غیر اینورت این ایده تنها در همان سطح ایده خواهد ماند و نه نقیصه .
    با تشکر

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    67

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    دوست عزیز قصد من کم ارزش نشون دادن کارت نبود اصلا. اگه اینتوری برداشت شده ازت معذرت میخوام.
    میدونی آخه من خودم از این ocx واسه یکی از برنامه هام استفاده کردم. در نگاه اول خیلی خوب به نظر میرسید ولی بخاطر همین قضیه که بالا گفتم باعث شد که در آخر مجبور بشم برش دارم و خودم یه جور دیگه کد نویسی کنم براش. احتمالا درخواستی که من کردم و خیلیای دیگه دارن. مثلا فرض کن آلرت یاهو واسه داشتن میل جدید بیاد ولی این امکان رو نداشته باشه که بتونی روش کلیک کنی تا صفحه مرتبط باهاش باز بشه.

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار masoud903
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    86

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    با سلام
    ميشه براي افراد مبتدي مثل من هم توضيح بدين كه ocx چيه و كلا چطور ميشه ازشون تو برنامه استفاده كرد

  20. #20

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    سلام
    OCX و یا همون OLE Custom Control در واقع میشه گفت , نرم افزاریه که مبتنی بر تکنولوژی OLE و COM هستش و هنگام اضافه شدن به یک برنامه دیگه و یا فراخوانی اون , عملیاتی و یا ویژگی جدیدی رو میتونه به برنامه مقصد اضافه کنه
    به طور مثال برنامه Access فاقد کنترل Grid هستش , شما با نصب و اضافه کردن کامپوننت Janus GridEX میتونید این نوع از کنترل رو که جزو کنترلهای استاندارد اکسس نیست , به اون اضافه کنید و از مزایای اون بهره ببرید .
    شما در حالت ساده اون میتونید یک Dll و یا OCX رو مشابه یک افزونه و یا Plugin فرض کنید که به برنامه ای به طور مثال مانند Photoshop اضافه میشه ( البته فقط تشابه کلی مد نظرمه وگرنه عملکردشون که ... )
    این نوع کنترلها غالباً به گونه ای طراحی میشن که برنامه نویس نهایی رو از پیچیدگی داخلی خودشون به دور نگه میدارن و توسط دستوراتی از پیش تعیین شده امکان ارتباط با اونها رو مقدور میکنن
    در خصوص نحوه کاربرد , با توجه به متدهای متفاوت مورد استفاده در این نوع کنترلها , بهتره شما این امر رو از طریق مستندات همراهشون یاد بگیرید . گو اینکه دو اکتیو ایکس موجود در پستهای شماره 12 و 13 به همراه راهنمای کامل فارسی ارائه شدن ( OCX ها هم تا حدودی در بعضی بخشها با Dll ها دارای فصل مشترک هستند )
    موفق باشید

  21. #21

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    با سلام
    از دوستان تقاضای یک اکتیوایکس برای منوهای عمودی دارم.
    با تشکر

  22. #22

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    سلام
    دوستان یه اکتیویکس هست برای ساخت بارکد تو این لینک
    http://www.abarcode.net/en/download.asp
    دوستان کسی کامل این اکتیویکس رو داره ؟؟؟
    یا یه چیز دیگه که همین کار رو انجام بده رو داره ؟؟؟
    ممنون

  23. #23

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    بارکد زن
    فایل ضمیمه رجیستر شده و بعد مثل نمونه عمل کنید رجیستر شود
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    نمونه بارکد زن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #25
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ايران سر بلند
    پست
    89

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    نقل قول نوشته شده توسط amin_rj مشاهده تاپیک
    نمونه بارکد زن
    با سلام و تشكر
    در قسمت ريپورت ها كوچكترين تغيير باعث نيامدن بار كد مي شود حتي كپي از همان ريپورت نيز جواب نمي دهد0
    مشكل از كجاست؟

  26. #26

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    از سایت http://www.barcodewiz.com/ فایل demo دانلود کنید و نصب کنید بعد دوباره فایل بالا را رجیستر کنید

  27. #27

    Thumbs up نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    سلام یه Dll من نوشته بودم که توی اکسس هم کار میکنه و کارش خیلی سادست .

    عدد میگیره به حروف تبدیل میکنه ...

    میتونید توی این صفحه دانلودش کنین .
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=200183

    تابع : Adad

  28. #28
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: اکتیو ایکس مبدل تاریخ میلادی به شمسی و بالعکس

    نقل قول نوشته شده توسط nabeel مشاهده تاپیک
    یکی از مسائلی که کاربران هنگام برنامه نویسی در محیط Visual Basic و VBA با آن مواجه هستند , تبدیل تاریخ میلادی به شمسی ( و بالعکس )هستش .

    در این میان اکتیو ایکس Persian Date Converter و یا به اختصار PDC میتونه به شما در رفع مشکلات این بخش کمک کنه . این اکتیو ایکس متشکل از 31 تابع در زمینه محاسبات و تبدیلات قابل اعمال بر روی تاریخ می‌باشد .

    این مبدل در محیط Visual Basic و VBA Office شامل Access , Excel , Word , Power Point , Outlook و Microsoft Project قابل استفاده می‌باشد .


    ActiveX ها مزایای زیادی دارن که در این مقاله میتونید با برخی سرفصلهای اون آشنا بشید

    مروری کوتاه بر دلایل استفاده از Atcive'X ها

    ویرایش جدید : 1.4.0.0 , تاریخ انتشار 1388/04/12

    لینک دانلود
    نبیل جان سلام!
    بنده در برنامه ام از اکتیو ایکس PDC استفاده می کنم و باید عرض کنم که این اکتیو ایکس در زمینه محاسبات و تبدیلات قابل اعمال بر روی تاریخ بسیار خوب عمل می کند .
    در هنگام ورود غیر صحیح تاریخ ، سه نوع خطا بشرح زیر و با توجه به تصاویر ضمیمه صادر میشود :
    1 - به هنگام ورود تاریخ مثلاً بصورت 1 / /1388 خطای تصویر شماره 1 صادر میشود .
    تقاضا: صدور خطای فوق با عنوان و متن فارسی
    1 - به هنگام ورود تاریخ مثلاً بصورت 55/55/1388خطای تصویر شماره 2 و 3 صادر میشود .
    تقاضا: صدور خطای شماره 2 با عنوان خطا! و عدم صدور خطای شماره 3
    با تشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  29. #29

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    سلام

    بنده در برنامه ام از اکتیو ایکس PDC استفاده می کنم و باید عرض کنم که این ....
    خطای شماره یک که مربوط به Input mask شما میشه و ارتباطی با اکتیو ایکس نداره
    خطای شماره 3 بررسی میشه ( البته علت اون عدم انطباق فرمت ورودی با فرمت مورد درخواسته )
    ضمن اینکه نسخه شما خیلی قدیمیه , لطفاً اخرین نسخه رو دانلود کنید و پس از تست نتیجه رو اعلام بفرمایید
    در صورت پاربرجا بودن مشکل , تقیصه رفع خواهد شد

    موفق باشید

  30. #30
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    نقل قول نوشته شده توسط nabeel مشاهده تاپیک
    سلام



    خطای شماره یک که مربوط به Input mask شما میشه و ارتباطی با اکتیو ایکس نداره
    خطای شماره 3 بررسی میشه ( البته علت اون عدم انطباق فرمت ورودی با فرمت مورد درخواسته )
    ضمن اینکه نسخه شما خیلی قدیمیه , لطفاً اخرین نسخه رو دانلود کنید و پس از تست نتیجه رو اعلام بفرمایید
    در صورت پاربرجا بودن مشکل , تقیصه رفع خواهد شد

    موفق باشید
    سلام
    مشکل حل شد . به کد زیر در رویداد BeforeUpdate تکست باکس تاریخ ، توجه نکرده بودم :

    If MyVar.DateValidation(Date_Shero) Then
    Me.Date_Payan = MyVar.AddToDate(Me.Date_Shero, EzafeKardaneRooz, Modat_Kol, EzafeKardan)
    Else
    MsgBox "ÊÇÑíÎ æÇÑÏ ÔÏå ÕÍíÍ äãíÈÇÔÏ", vbExclamation, "ÎØÇ"
    Cancel = True
    End If

  31. #31

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    چند کنترل زیبا برای فرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #32

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    برنامه ای برای رجیستر کردن ocx,dll
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار ryonis
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران - بخارست
    پست
    172

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    نقل قول نوشته شده توسط baradar مشاهده تاپیک
    برنامه ای برای رجیستر کردن ocx,dll
    چه جوري كار ميكنه؟ من چند بار اجراش كردم اما نه Error مي ده و نه هيچ چيز ديگه اي!

  34. #34

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    سلام
    من تازه به این تالار وارد شدم .
    می شه منظورتون رو از رفرنس بفرمائید.
    در کجای اکسس 2007 می باشد.
    متشکرم

  35. #35

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    سلام
    من یه اکتیو ایکس می خوام که کار تقویم فارسی رو انجام بده به صورتی که وقتی روی کامبوی تاریخ کلیک می کنیم روی فورم باز بشه و از اون بشه تاریخ رو انتخاب کرد و پس از انتخاب در کامبو نشون داده بشه .

  36. #36

    Post

    سلام
    من از اکتیوایکس lnfawc.ocx در برنامه قبلی خودم استفاده کرده ام ولی متاسفانه دیسکت قفل آن خراب شده و امکان استفاده از آن در هنگام ویرایش برنامه ام نیست شرکت مربوطه که لوح نگار بوده نیز اکنون فعالیتی ندارد چطور می توانم این مشکل را حل کنم ؟

  37. #37
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    85

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    سلام
    این چندتا ocx خودم در برنامه هام زیاد بکار می برم واقعا جالبه.
    به ترتیب upload شامل:

    دکمه های کریستالی و زیبا
    دکمه ایشبیه بهدکمه هایlonghorn windows
    طراحی msgbox های پیشرفته
    دکمه ایسادهاماشبیه به دکمه های XP
    فریم و دکمهبا استایل های زیبا و مختلف
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    با سلام لطفا" نحوه استفاده از اين فايلها رو هم بگيد.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار MMR_1344
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    630

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    با سلام
    اگر ممکنه نحوه فراخوانی فایلهای DLL و OCX رو در اکسس آموزش بدید
    همچنین نحوه استفاده کردن از اونها رو

  40. #40
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    85

    نقل قول: دانلود انواع OCX , DLL , Active X قابل استفاده در MS Access

    اکتیواکس ابزاری است که با استفاده از آن می توانید به برنامه خود شیئی را اضافه کنید که از قبل تعریف شده و دارای توانایی هایی می باشد که زبان برنامه نویسی شما قادر به انجام آن نیست.
    در قسمت کد نویسی برنامه وارد می شید
    شما برای اینکه یک اکتیوایکس خارجی رواضافه کنی و در فرمها از اون استفاده کنید باید از منوی Tools گزینه AvtiveX Controls رو انتخاب کنید.
    در صفحه ای که می اد دکمه Register رو کلیک کنید و در مرحله بعد فایل ocx خودتون رو انتخاب کنید وبه برنامه اضاف کنید

    ولی توضیحات کاملتر در
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=108470

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=81212
    این هم یه سایت که تا دلتون بخواد انواع ocx داره
    http://3d2f.com/tags/access/ocx

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •