نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی اجرای Query با شرط خاص

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    73

    چگونگی اجرای Query با شرط خاص

    با سلام
    دوستان من تازه کار با Fast Report را شروع کرده ام و کاملا مبتدی هستم لطفا من را راهنمایی کنید
    اولین سوالی که دارم این ست که زمانی که یک ADOQuery ایجاد میکنیم و میخواهیم یک دستور SQL در آن بنویسیم مثلا مینویسیم
     SELECT * FROM Test WHERE TestId=Param1
    حالا پارامتر را چگونه مقدار میدهیم
    در ضمن من از FastReport Studio در C#‎ استفاده میکنم

  2. #2

    نقل قول: چگونگی اجرای Query با شرط خاص

    زمانی که یک ADOQuery ایجاد میکنیم و میخواهیم یک دستور SQL در آن بنویسیم
    در ضمن من از FastReport Studio در C#‎ استفاده میکنم
    اون AdoQuery که مربوط به دلفی هست، تالاری هم که درش سوال پرسیدید، مربوط به دلفی هست، پس اون جمله آخر دیگه چیه؟!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    73

    نقل قول: چگونگی اجرای Query با شرط خاص

    من سوالم رو اینجا مطرح کردم چون بچه های دلفی از Fast Report استفاده میکنند و سوال من هم مربوط Fast Report Studio است که گمان نمیکنم تفاوت چندانی با Fast Report داشته باشه
    حداقل میتونستید راهنمایی ام کنید کجا سوال بپرسم

  4. #4

    نقل قول: چگونگی اجرای Query با شرط خاص

    من سوالم رو اینجا مطرح کردم چون بچه های دلفی از Fast Report استفاده میکنند و سوال من هم مربوط Fast Report Studio است که گمان نمیکنم تفاوت چندانی با Fast Report داشته باشه
    FastReport مربوط به دات نت محصولی مستقل از FastReport مربوط به دلفی هست، و حتی کدهای نوشته شده برای آن هم کاملا متفاوت هست. FastReport دلفی کاملا با دلفی نوشته شده، در حالی که FastReport دات نت کاملا با #C نوشته شده.

    حداقل میتونستید راهنمایی ام کنید کجا سوال بپرسم
    توی تالار دات نت گروهی برای ابزارهای گزارش سازی وجود داره.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •