نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطور ی میتونم از طریق کد یک فایل ConnectionString ایجاد کنم؟

  1. #1

    چطور ی میتونم از طریق کد یک فایل ConnectionString ایجاد کنم؟

    با سلام

    ممنون میشم اگه کسی میتونه این ConnectionString رو با کد ایجاد کنه نمونه فایل xml که در حقیقت همون فایل config هستش

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <configuration>
    <appSettings>

    <add key="ConnectionString" value="workstation id=Id;packet size=4096;user id=sa;data source=HOME;persist security info=True;initial catalog=Test;Password=123456;" />
    </appSettings>

    </configuration>

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    Thumbs up نقل قول: چطور ی میتونم از طریق کد یک فایل ConnectionString ایجاد کنم؟

    سخت نیست .

    من یه راهنمایی کوچیک میکنم .

    وقتی داری ConnectionString رو از تعریف می کنی و از یه چیزی New میگیری مثلا SqlClient.SqlConnection

    آخرش StringBuilder اضافه کن و آیتمات رو Add کن .

    من یه بخش کوچولوشو اونم با Sql میگم بقیش با خودت :


    Dim CS As New System.Data.Sqlclient.SqlConnectionStringBuilder

    With CS
    .InitialCatalog = Database.toString 'at Your Code is: TEST
    .
    .
    .
    End With


    زحمت نکش دوست من. دیگه همشو گفتم دیگه .

  3. #3

    نقل قول: چطور ی میتونم از طریق کد یک فایل ConnectionString ایجاد کنم؟

    ممنونم که وقت گذاشتی ون فکر کنم سوالم رو درست نپرسیدم در حقیقت من میخوام از طریق کد نویسی تو vb.net app.config رو ایجاد کنم و مشکل اصلی من هم تو این خطه
    <add key="ConnectionString" value="user id=sa;data source=HOME;initial catalog=Test;Password=123456;" />

    راستش نمیتونم این خط رو با کد بنویسم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •