نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

  1. #1

    Red face درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    سلام من یه برنامه میخوام که با نصبش نزاره ساعت ویندوز یک ثانیه هم حرکت کنه ممنون خیلی ضروریه

  2. #2

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    یه فرم با یه تایمر بساز.این کد رو بریز توش

    Dim Systime
    Private Sub Form_Load()
    Systime = Time
    Timer1.Interval = 1
    End Sub
    Private Sub Timer1_Timer()
    Time = Systime
    End Sub



    اینم برنامه اش
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    ممنون کار کرد اما برنامه ای نیست که اتوماتیک اینکارو بکنه یعنی اگه کامپیوتر را هم خاموش روشن کنیم ساعت حرکت نکنه و یا ترفندی برای اینکار نیست ممنون

  4. #4
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    ساعت سيستم از بايوس سيستم خونده ميشه. پس يا بايد مستقيماً با بايوس در ارتباط باشيد، كه با VB6 فكرش هم نكنيد. و يا اين كه چاره اي نداريد جز اين كه برنامه رو به startup منتقل كنيد تا در هر بار بالا امدن ويندوز ساعت رو نگه داره.
    البته اگر هدفتون رو بيان كنيد خيلي بهتره.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  5. #5

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    من برنامه ای دارم که برای تست فقط 30 دقیقه کار میکنه و بعد از 30 دقیقه یا باید آن را ریجستر کنم که امکان این امر نیست و یا اینکه ویندوز خود را عوض کنم میخواستم اگه راهی باشه با نگاه داشتن زمان سیستم این محدودیت را بردارم
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط vahid33 مشاهده تاپیک
    کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز ، به سوالات و در خواست های خلاف قوانین سایت پاسخی داده نمی شود.

  8. #8

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    این سوال من کجاش مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    این جواب رو از دید برنامه نویسی داشته باشید : معمولا که نه حتما ، اینجور برنامه ها نیازی به کنترل زمان ویندوز ندارن بلکه خود برنامه دارای تایمری هست که اینکار رو کنترل میکنه.

  10. #10

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط vahid33 مشاهده تاپیک
    این سوال من کجاش مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز ،سوال شما مشکلی نداره،بلکه پاسخش برای آدم توی این سایت دردسر ساز میشه.اگه قوانین رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید.هرگونه درخواست کرک و ارائه آن توی این سایت ممنوعه.

    حالا واسه اینکه دست خالی نرین و صد البته دیگه این تاپیک رو دنبال نکنید(چون مدیران می بندنش) باید خدمتتون عرض کنم که:
    همونطور که reza_mn عزیز گفتند ، برنامه یه تایمر(حداقل یکی) داخلی داره که زمان سپری شده رو محاسبه میکنه و اون باید از کار انداخته بشه و این امر ربطی به برنامه نویسی نداره و به کرکینگ مربوط میشه.پس
    اولا جاش توی این تالار نیست (اینجا واسه برنامه نویسی وی بی 6 است)
    ثانیا چون توی این سایت فعالیت هایی از این دست ممنوعه ، شما سوالتون رو توی انجمن های دیگه مطرح کنید
    ثالثا اگه برنامه جالبیه و لازمش دارید حتما بخریدش.(برنامه های کرک همیشه خوب نیستند و یه موقع می بینید وسط کار شما رو جا میزارن
    موفق باشید.

  11. #11

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    سلام خسته نباشید من یک نرم افزار ساعتی دارم که که میخواستم با این برنامه ساعت سیستم رو نگه دارم که وقتی با اون نرم افزار کار میکنم از ساعتش کم نشه اما این برنامه که شما نوشتید فقط ساعت سیستم رو ازکار میندازه یعنی درحالی که ساعت سیستم وایساده بازم از ساعت نرم افزار کم میشه میخواستم منو راهنمایی کنید که چطوری میطونم از این نرم افزار استفاده کنم ولی از ساعتش کم نشه !
    ممنون!!!

  12. #12

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    اه
    حوصلم سر رفته بود
    اینا چیه می پرسین

    این که کاری نداره برو ترمز ABS وصل کن به ساعت برنامت
    بیا برنامت رو واست بنویسم انقدر خسیس چرا هستی؟
    برو بخرش دیگه
    من تا حالا یک برنامه هم نخریدم

    ولی خارج از شوخی
    برو DeepFreez نصب کن

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    برنامه خودش تايمر داره و مدت استفاده رو ثبت ميكنه. كاري نميشه كرد

  14. #14

    نقل قول: درخواست برنامه ای برای نگه داشتن ساعت کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط Babak.Hassanpour مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ،سوال شما مشکلی نداره،بلکه پاسخش برای آدم توی این سایت دردسر ساز میشه.اگه قوانین رو مطالعه بفرمایید متوجه میشید.هرگونه درخواست کرک و ارائه آن توی این سایت ممنوعه.

    حالا واسه اینکه دست خالی نرین و صد البته دیگه این تاپیک رو دنبال نکنید(چون مدیران می بندنش) باید خدمتتون عرض کنم که:
    همونطور که reza_mn عزیز گفتند ، برنامه یه تایمر(حداقل یکی) داخلی داره که زمان سپری شده رو محاسبه میکنه و اون باید از کار انداخته بشه و این امر ربطی به برنامه نویسی نداره و به کرکینگ مربوط میشه.پس
    اولا جاش توی این تالار نیست (اینجا واسه برنامه نویسی وی بی 6 است)
    ثانیا چون توی این سایت فعالیت هایی از این دست ممنوعه ، شما سوالتون رو توی انجمن های دیگه مطرح کنید
    ثالثا اگه برنامه جالبیه و لازمش دارید حتما بخریدش.(برنامه های کرک همیشه خوب نیستند و یه موقع می بینید وسط کار شما رو جا میزارن
    موفق باشید.

    اقای حسن‍پور سلام میشه لطفا ایمیلتونو بفرمایید یه سوال بپرسم که بتونید جواب بدید که قوانین سایتم زیر پا نزاشته باشین.با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •