نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: راهنمای برای ویرایش بانک اکسس

  1. #1

    Unhappy راهنمای برای ویرایش بانک اکسس

    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.
    من یه برنامه با وی بی 2005 با بانک اکسس 2003 دارم مینویسم
    که به یه مشکل هنگام ویرایش برخوردم. دستوراتی که استفاده کردم رو پایین می نویسیم . ببینید چه مشکلی داره و منو راهنمایی کنین.

    ol_Cm = New OleDbCommand("Update tblusers set username='" & TxtEditName.Text & "',password='" & TxtEditUnit.Text & "',group='" & TxtEditValue.Text & "' where username=" & TxtEditName.Text & " ", ol_Cn)
    ol_Cm.ExecuteReader()

    دستوراتی بالا خطای :
    Syntax error in UPDATE statement.
    رو میده
    لطفا راهنماییم کنین کجاش مشکل داره؟
    ---------------------------------------------------------------------
    البته دستورات بالا رو به شکل زیر هم تغییر دادم ولی باز هم همون خطا رو میده . اعصابمو خورد کرده !!!
    خواهشا کمک کنین

    Dim Command As New OleDbCommand()
    Command.Connection = Cnn
    Command.CommandText = "Update TblCarObjects SET name = ?, Model = ?, Unit=?, Value = ?, BuyAmountUnit = ?, SumAmount = ?, SellAmountUnit = ?, DateBuy = ? where ObjCode like ? "
    Command.Parameters.AddWithValue("name", TxtEditName.Text.ToString)
    Command.Parameters.AddWithValue("Model", ComboEditModel.Text.ToString)
    Command.Parameters.AddWithValue("Unit", TxtEditUnit.Text.ToString)
    Command.Parameters.AddWithValue("Value", Val(TxtEditValue.Text.ToString))
    Command.Parameters.AddWithValue("BuyAmountUnit", Val(TxtEditUnitAmount.Text.ToString))
    Command.Parameters.AddWithValue("SumAmount", Val(TxtEditSumAmount.Text.ToString))
    Command.Parameters.AddWithValue("SellAmountUnit", Val(TxtEditSellAmount.Text.ToString))
    Command.Parameters.AddWithValue("DateBuy", TxtEditDate.Text.ToString)
    Command.Parameters.AddWithValue("ObjCode", Val(TxtEditObjCode.Text.ToString))
    Command.ExecuteNonQuery()
    که توخط آخر خطای زیر رو میده:
    Syntax error in UPDATE statement.

  2. #2

    نقل قول: راهنمای برای ویرایش بانک اکسس

    با سلام
    دوست عزیز لطفا کدتون را داخل # قرار دهید چون اصلا خوانا نیست

  3. #3

    نقل قول: راهنمای برای ویرایش بانک اکسس

    بابا کجاش نا مفهومه!!!!؟؟؟؟
    لطفا کدها رو توی نت پد کپی کنین بعد بررسی کنین
    مشکل تو دستور Command.CommandText که نمی دونم چطوری درستش کنم
    یا خط
    ol_Cm = New OleDbCommand("Update tblusers set username='" & TxtEditName.Text & "',password='" & TxtEditUnit.Text & "',group='" & TxtEditValue.Text & "' where username=" & TxtEditName.Text & " ", ol_Cn)

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    شهرستان رشت
    پست
    5

    نقل قول: راهنمای برای ویرایش بانک اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط goldmember مشاهده تاپیک
    با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز.

    من یه برنامه با وی بی 2005 با بانک اکسس 2003 دارم مینویسم
    که به یه مشکل هنگام ویرایش برخوردم. دستوراتی که استفاده کردم رو پایین می نویسیم . ببینید چه مشکلی داره و منو راهنمایی کنین.


    ol_Cm = New OleDbCommand("Update tblusers set username='" & TxtEditName.Text & "',password='" & TxtEditUnit.Text & "',group='" & TxtEditValue.Text & "' where username=" & TxtEditName.Text & " ", ol_Cn)


    ol_Cm.ExecuteReader()



    دستوراتی بالا خطای :


    Syntax error in UPDATE statement.





    رو میده


    لطفا راهنماییم کنین کجاش مشکل داره؟


    ---------------------------------------------------------------------


    البته دستورات بالا رو به شکل زیر هم تغییر دادم ولی باز هم همون خطا رو میده . اعصابمو خورد کرده !!!


    خواهشا کمک کنین


    Dim Command As New OleDbCommand()


    Command.Connection = Cnn


    Command.CommandText = "Update TblCarObjects SET name = ?, Model = ?, Unit=?, Value = ?, BuyAmountUnit = ?, SumAmount = ?, SellAmountUnit = ?, DateBuy = ? where ObjCode like ? "


    Command.Parameters.AddWithValue("name", TxtEditName.Text.ToString)


    Command.Parameters.AddWithValue("Model", ComboEditModel.Text.ToString)


    Command.Parameters.AddWithValue("Unit", TxtEditUnit.Text.ToString)


    Command.Parameters.AddWithValue("Value", Val(TxtEditValue.Text.ToString))


    Command.Parameters.AddWithValue("BuyAmountUnit", Val(TxtEditUnitAmount.Text.ToString))


    Command.Parameters.AddWithValue("SumAmount", Val(TxtEditSumAmount.Text.ToString))


    Command.Parameters.AddWithValue("SellAmountUnit", Val(TxtEditSellAmount.Text.ToString))


    Command.Parameters.AddWithValue("DateBuy", TxtEditDate.Text.ToString)


    Command.Parameters.AddWithValue("ObjCode", Val(TxtEditObjCode.Text.ToString))


    Command.ExecuteNonQuery()


    که توخط آخر خطای زیر رو میده:


    Syntax error in UPDATE statement.







    سلام عزيز وقتي مي خواهي ديتا بيس خودتونو با دستور oledbcommand اجرا نماييد مي بايست در پايان دستور از كلمه كليدي where استفاده كني مانند:
    dim cmd as new oledbcommand("Update [table name]" set [field name] = Value,.....,Where Id = '78'

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •