نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: autonumber

  1. #1

    autonumber

    چطور میشه فیلد دیتا گرید شماره گزاری بشه بدون اینکه در بانک از auto number استفاده کرده باشیم و اگر دیتا گرید خالی بود شماره گزاری دوباره از یک شروع بشه ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: autonumber

    سلام من چند وقت پیش یه همچین تایپیکی زدم ولی به نتیجه ای نرسیدم در هر صورت فکر کنم خودت شماره گذاری کنی بهتر باشه چون اگر از اواسط جدول حذف کنی شماره هات بهم میریزه .
    بازم ببینیم دوستان نظرشون چیه ؟
    موفق باشی.

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: autonumber

    بهترین کار اینه که یه متد بنویسی که خونه ها رو شماره گذاری کنه که البته دارای ردیف جاری هم هست . این به معنای اینه که از ردیفی که شما بگی خونه هارو شماره گذاری کنه .
    این جوری اگه از وسط ردیف ها یه خونه حذف بشه می تونی ازاونجا دوباره شماره گذاری کنی !!!

    ابته برای گریدهای طویل نمی دونم چه سربار زمانی داره !!!!!!!!!!!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: autonumber

    دوست عزیز اگه منظورتون یه چیزی مثل شماره ی ردیف هست در ایونت
    CellFormatting گریدتون کد زیر راامتحان کنید:

    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value = e.RowIndex + 1;

  5. #5

    نقل قول: autonumber

    دوست عزیز اگر از BindingSouce در برنامه ات استفاده کنی میتوانی با کد زیر مشگل خودت رو رفع کنی
    int a = bindingsource1.count+1;
    این کد اخرین مقدار فیلد id را بر میگرداند و یک شماره به آن اضافه می کند.

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: autonumber

    دوست عزیز اگه منظورتون یه چیزی مثل شماره ی ردیف هست در ایونت
    CellFormatting گریدتون کد زیر راامتحان کنید:
    کد:
    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value = e.RowIndex + 1;
    دوست من اگر ردیفی حذف بشه ، این ایونت دوباره فعال میشه یا نه ؟
    همیشه ردیف ها مرتبه یا با حذف یکی به هم می خوره ؟
    اگه بهم می خوره چه راه مناسبی برای resort اونها داری ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: autonumber

    اگر ردیفی حذف بشه ، این ایونت دوباره فعال میشه یا نه ؟
    بله فعال می شه.
    همیشه ردیف ها مرتبه یا با حذف یکی به هم می خوره ؟
    حتی با حذف یک ردیف هم نظم حفظ می شه یعنی اعداد از شماره 1 تا تعداد ردیفهاتون مرتب می شن.
    بهتره خودت امتحان کنی.

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: autonumber

    کلا دستت خیلی گرمه ، دمتم درد نکنه !!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: autonumber

    نقل قول نوشته شده توسط happy65_sh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگه منظورتون یه چیزی مثل شماره ی ردیف هست در ایونت
    CellFormatting گریدتون کد زیر راامتحان کنید:

    dataGridView1.Rows[e.RowIndex].Cells[0].Value = e.RowIndex + 1;
    سلام دوست عزیز ، کد جالبی بود ، من امتحان کردم ، کار کرد ولی یه مشکلی دارم نمی دونم چرا وقتی برنامه رو کامپایل می کنم 4/1 از فرمم سیاه است و وقتی با موس روشون کلیک می کنم ظاهر می شن .
    حالا چرا این موضوع رو این جا مطرح کردم چون وقتی این کد رو پاک می کنم مشکلم حل میشه.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: autonumber

    اینم عکسش دوستان لطفا کمک کنید یا اگر می تونید راه دیگه ای معرفی کنید .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار محمدامین شریفی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران - شیراز
    پست
    1,302

    Wink نقل قول: autonumber

    نقل قول نوشته شده توسط asefy2008 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ، کد جالبی بود ، من امتحان کردم ، کار کرد ولی یه مشکلی دارم نمی دونم چرا وقتی برنامه رو کامپایل می کنم 4/1 از فرمم سیاه است و وقتی با موس روشون کلیک می کنم ظاهر می شن .
    حالا چرا این موضوع رو این جا مطرح کردم چون وقتی این کد رو پاک می کنم مشکلم حل میشه.
    علی جان، هیچ مشکلی نیست.
    دوستمان بهترین رویداد و بهترین کد را برای اینکار نوشته اند.

    اینم یک طرز دیگه کدنویسی،که تنها مزیتش این هست که لقمه رو دور سر خودمون میپوچونیم:
            private void table2DataGridView_CellFormatting(object sender, DataGridViewCellFormattingEventArgs e)
    {
    int i = 0;

    using (SqlCommand com = new SqlCommand())
    {
    try
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    con.ConnectionString = WindowsFormsApplication7.Properties.Settings.Defau lt.Database1ConnectionString.ToString();
    com.Connection = con;
    com.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    com.CommandText = "StoredProcedure1";
    if (con.State == ConnectionState.Closed) con.Open();
    SqlDataReader rd = com.ExecuteReader();
    while (rd.Read())
    {

    table2DataGridView.Rows[i].Cells[0].Value = i + 1;
    i++;
    }
    i = 0;

    }
    catch { }
    }

    }

    علی جان،کد اون Form بخصوصت رو ضمیمه کن.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: autonumber

    من فکر می کنم چون این کد در این رویداد مرتب در حال اجراست وقتی تعداد خطوط برنامه زیاد می شه این مشکل پیش میاد (البته وقتی دیتابیسم خالی این مشکل رو ندارم)
    ممکن هست تصورم اشتباه باشه.

  13. #13

    نقل قول: autonumber

    دوست عزیز میتونید از متد RowNumber در StoredProcedure تون استفاده کنید.


    SELECT FirstName, LastName, ROW_NUMBER() OVER(ORDER BY SalesYTD DESC) AS 'Row Number', SalesYTD, PostalCode FROM Sales.vSalesPersonWHERE TerritoryName IS NOT NULL AND SalesYTD <> 0;

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار sara.f
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    آنجا که دروغ نباشد!
    پست
    809

    نقل قول: autonumber

    نقل قول نوشته شده توسط asefy2008 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز ، کد جالبی بود ، من امتحان کردم ، کار کرد ولی یه مشکلی دارم نمی دونم چرا وقتی برنامه رو کامپایل می کنم 4/1 از فرمم سیاه است و وقتی با موس روشون کلیک می کنم ظاهر می شن .
    حالا چرا این موضوع رو این جا مطرح کردم چون وقتی این کد رو پاک می کنم مشکلم حل میشه.
    سلام
    من می خواستم این کد را امتحان کنم ولی واسم error زیر را میده:
    .Index was out of range .must be non-negative and less than the size of collation
    parameter name:Index
    می دونم که این error به تعداد ستون های گرید ویو هست ، چون من اطلاعات را از دیتا بیس می گیرم، داره می گه که ستونی که انتخاب کردید وجود نداره.
    می خواستم بدونم به جز مراحل بالا باید کار دیگه ای انجام بدم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •