نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار unique1984
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    Newjef Land
    سن
    39
    پست
    221

    Question جدا کردن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در datagridview

    با سلام
    شاید سوال تکرای به نظر برسه ، اما من در تاپیکهای سرچ شده جواب سوالم رو نگرفتم!
    چطور میشه یک عدد رو به صورت سه رقم سه رقم ، در یکی از سلولهای دیتا گرید ویو ، جدا کرد.
    لازم به ذکره که در این گرید هم اطلاعات لود میشه و هم میشه مستقیما در خود گرید اطلاعات رو وارد کرد.
    دوستان عزیز اگر راه حل به سرانجام رسیده ای دارند، دریغ نکنند.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در datagridview

    تنها کاری که باید انجام بدی این هست که اطلاعات رو قبل از فرستادن به گرید بااستفاده از این کد سه رقم سه رقم جدا کنی.
    پیروز باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار unique1984
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    Newjef Land
    سن
    39
    پست
    221

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در datagridview

    ممنون. اما همونطور که گفتم من میتونم به طور مستقیم در خود گرید اطلاعات رو وارد کنم. در این مورد چه باید کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در datagridview

    رویدادش الان خاطرم نیست ولی می تونید در یکی از رویداد های گریدتون یه شرط بزارید ببینید هر وقت اون ستون از گریدتون انتخاب شد سطر مورد نظر رو با کد هایی که در پست2 گفته شد ویرایش کنید.

    if(DataGridView.CurrentCell.ColumnIndex=2)
    {
    DataGridView.Rows[DataGridView.CurrentCell.RowIndex].Cells[2].Value=...;
    }
    به جای ...از کدهای پست استفاده کن.
    پیروز باشید.

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در datagridview

    private void dataGridView1_CellEndEdit(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    dataGridView1.CurrentCell.Value = decimal.Parse(dataGridView1.CurrentCell.Value.ToSt ring()).ToString("#,#");
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار unique1984
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    Newjef Land
    سن
    39
    پست
    221

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در datagridview

    ممنون
    این روش درسته
    ولی اگه من بخوام مقدار موجود در این سلول رو به صورت int در بانک ذخیره کنم چیکار کنم؟
    با ید کاراکتر ',' رو از توش جدا کنم و تبدیل به int کنم؟

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در datagridview

    dataGridView1.CurrentCell.Value.ToString().Replace  (",","")


    فکر میکنم ساده ترین راه باشه
    البته راههای دیگه ای هم هست

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در datagridview

    اگه مقدارتون از نوع int توی کد بالا هم به جای decimal میتونید از int استفاده کنید

  9. #9

    نقل قول: جدا کردن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در datagridview

    سلام این کد کار منو راه انداخت شاید به دردتون بخوره
    Me.DataGridView1.Columns("YourColumnNameOrIndex"). DefaultCellStyle.Format = "##,0"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •