نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: 80040e07 error

  1. #1

    80040e07 error

    با سلام خدمت دوستان.
    من یک صفحه asp دارم که تاریخ و ساعت فعلی سیستم و چند فیلد دیگر را در جدول اس کی یو ال میریزد این صفحه روی بعضی از کامپیوتر ها error زیر را می گیرد(فیلد جدول از نوع datetime است.)
    ms oledb provider for sqlserverError(80040e07) syntax convertion from char string,line 72 solit.asp

    دستور insert در table مربوطه:
    datestr=Date() & " " & time()
    (qstr="insert into JobQueue(Start_Time,Sender,Recipient
    "('" & values('" & datestr & "','" & stusr & "','" & mobile

    با توجه به اینکه دستور date() و time() ساعت و تاریخ روی سرور را میدهند چرا برنامه روی بعضی از کامپیوترهای error ، client میدهد؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    به احتمال زیاد قصد ریختن کاراکتر در فیلدی از نوع عددی را دارید (و همچنین اگر نوع فیلد تاریخ از نوع تاریخ استاندارد است ، زیاد با کاراکترها همخوانی ندارد) و یا طول فیلدها کافی نیست.

  3. #3
    نوع فیلد جدول از نوع datetime است و در ضمن روی server اجرا میشود و مشکلی ندارد روی چند کامپیوتر دیگر هم امتحان کردم و اشکالی نداشته اما روی چند کامپیوتر error میدهد. ایا متفاوت بودن فرمت تاریخ روی کامپیوترهای client میتواند علت این error باشد ؟ در حالی که دستور date , time روی سرور اجرا میشود چرا باید با تغییر فرمت تاریخ روی کامپیوترهای client مختلف error داشته باشد
    با تشکر از راهنماپی شما

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    اگر این کد با Time‌ روی سرور مشکلی ندارد جاهای دیگر هم مشکلی نخواهد داشت.(چون اصلا ربطی به تاریخ کلاینت ندارد)
    بحث بر سر سایر فیلدهایی است که کاربر وارد می کند. آیا درست وارد می کند؟ آیا از اندازه ی مجازی که تعیین کرده اید فراتر نمی روند؟
    آیا برای مثال در فیلد عددی ، کاراکتر وارد نمی کنند و از این نوع بررسی ها.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1386, 16:00 عصر
  2. HTTP Error 500 Internal server error
    نوشته شده توسط bkhayatian در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 دی 1386, 16:27 عصر
  3. SUS Sync error, Error 0x8007000D: The data is invalid
    نوشته شده توسط Lus در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 16:02 عصر
  4. sqlserverError(80040e07) in asp file
    نوشته شده توسط shaghayegh_miri در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 دی 1383, 07:14 صبح
  5. "Error 1609. An error occurred while appliying security
    نوشته شده توسط سمیه در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1383, 11:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •