صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 96

نام تاپیک: مسائل و مشکلات فارسی نویسی و راه حلهای آن

  1. #1

    مسائل و مشکلات فارسی نویسی و راه حلهای آن

    موضوعات مزتبط با فارسی نویسی و مشکلات و راه حل آن را در این بخش مطرح کنید
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  2. #2
    قرار بود شما در مورد فونت بکار رفته در برنامه مربوط به حسابهای سپهر بررسی کنید ؟ :wink:

  3. #3
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    بدلیل اینکه خیلی از عضوهای جدید برای فارسی نویسی و پشتیبانی right to left و همچنین برای منوها مشکل دارند می تونند به این آدرس مراجعه کنند
    http://www.microsoft.com/middleeast/...ualFoxPro.aspx
    از بقیه دوستان هم تقاضا دارم راه حل های مشکلات فارسی رو اینجا مطرح کنند
    :sunglass:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  4. #4
    سلام

    اصل صفحه زیر که به صفحات دیگر میرود:

    http://www.microsoft.com/middleeast/msdn/
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  5. #5
    جناب معمار بررسی کردم ولی تا الان جوابی نگرفته ام
    شرکت انفورماتیک کیش متولی این موضوعه که تا حالا این فونت رو بمون نداده و قرار بود یه الگوریتم هم به ما بده که اونو هم نداد
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  6. #6
    خدا رو شکر که خارجی ها مثل ما نیستند وگرنه حتما ما الان داشتیم حسابهامون رو با چرتکه نگه میداشتیم و ... :wink:

  7. #7
    سلام بر همه دوستان
    من از نرم افزار پارس پندار استفاده میکنم و خیلی راضی هستم
    در مورد توضیحات بیشتر یک سری به نشانی زیر بزنید
    WWW.PARSPENDAR.NET

  8. #8
    سلام

    دوست عزیز برای برنامه نویسی حرفه ای حتما شما نیاز به Grid,TreeView,EditText,Combo, و... خواهید داشت که مسلماً استفاده از توابع به جای کار ویژوال سخت تر است. من خودم در عین حال تا اونجایی که ممکنه از چیزهای خود فاکس استفاده میکنم و اگه نشد از ActiveX.
    پارس پندار ممکنه برای کسی که به محیط داس عادت داره خوب باشه اما برای محیط ویندوز که یه چیز قدرتمند مثل کلاس در اون اضافه شده و ارتباط فاکس پرو با Ole و Dll و... به راحتی امکانپذیره همچین جذاب نیست و کار برنامه نویسی را دهها برابر میکنه. خوبی فاکس پرو اینه که شما را از دغدقه پرداختن به مسائلی غیر از تحلیل بانک خودتون رها کرده (البته برای غیر فارسی زبانها و بهتر بگم زبانهای چپ به راست).

    البته این فقط نظر شخصی من است.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  9. #9
    سلام
    صحبت شما دوست عزیر کاملا درست است ولی من تا حالا برای فارسی نویسی در فاکس یک dll یا یک ocx مناسب که کامل و کاربردی باشه ندیدم .
    یکی از دوستانم پیشنهاد ش این بوده که از فایل زیر استفاده کنم
    من روی فایل زیر کار کردم ولی موفق نشدم محتویان text box رو داخل یک متغیر بریزم و ...
    خلاصه بگم ControlSource نداره.
    ولی راست به چپ مناسبی داره.
    شما دریافت کنید شاید موفق شدین.
    برای دریافت فایلhttps://www.iwebschool.ir/
    موفق باشد.
    آخرین ویرایش به وسیله naghdi : چهارشنبه 23 تیر 1400 در 12:26 عصر

  10. #10
    سلام

    من هم دقیقا از همین کنترل استفاده میکنم که کنترل استانداری برای میکروسافت است. یعنی Microsoft Form 2 یک مثال برای شما در همین قسمت قرار خواهم داد. در یکی از قسمتهای این فروم هم توضیحاتی راجع به آن داده ام. حتی توزیع آن را هم که چه فایلهایی باید در آن باشد را جهت دوستان مطرح کرده ام. البته در توزیعی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که فایل Vbame.dll جهت عربی است و باید در هنگام نصب انرا نیز مد نظر داشت.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  11. #11
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام
    یک موضوع اینه که vfp روی 98 se قشنگ کار می کنه و program error نمیده اما در 98 خطا میده
    دوم اینکه من تو xp فارسی برنامه ام رو نوشتم و حالا تو 2000 که اونم فارسیشو انتخاب کردم و همینطور عربیشو برای ساپورت right to left اما عنوان پنجره ها و منوها درست فارسی نیست!مشکل کجاست؟آیا باید فونتش رو هم همراهش بزارم و اینکه فونت رو هم tahoma گزاشتم
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  12. #12
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    عید همگی مبارک
    پیدا کردم از روی ساعت پستم معلوم میشه تا حالا داشتم دنبالش می گشتم باید فارسی رو بعنوان زبان دیفالت سیستم تعریف کنیم
    Regional options->General->set default
    اما برای XP چی؟ من دیگه میخوام بخوابم :cry:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  13. #13
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    inja chera farsi nemishe
    man winxp 2000 + sp2 nasb kardam ama vaghty arabic(egypt) ro entekhab mikonam tamame barnamehaye man ba fox hatta khode fox Program Error mideh?
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  14. #14
    سلام

    مشکل شما جالبه!
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  15. #15
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    دوباره فاکس رو نصب کردم و مشکل حل شد اما قبلش هر کار کردم نشد
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  16. #16
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    آدرس پنجره پیغام فارسی
    http://www.barnamenevis.org/download.php?id=3011
    البته بجای فایلهای ویو می تونید از تابع api به اسم messagebeep استفاده کنید

    DECLARE integer MessageBeep IN user32 Integer nbeep
    *npict=16,32,48,64
    MessageBeep(nPict)
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  17. #17
    سلام دوستان برنامه نویس و باحال
    من قبلا فاکس کار می کردم،ولی الان دلفی کار شدم چون اینجا منطقه محرومه (جاجرم از خراسان شمالی) . حتی من مدتی خواستم با ویژوال فاکس پرو کار کنم
    اما چون منبع آموزشی نبود نتونستم (فکر کنید برای نمایش گزارش از دستور @..,.. say استفاده کنید!!! اون هم خط کشی ها رو انجام بدید!!!!!)
    ------------------------------
    اگر دنبال webspace هستید یه سری به سایت 50megs.com هم بزنید بد نیست
    ------------------------------
    راستی توی فاکس 2.6 برای extract یک فایل از فایل exe از دستور copy file <source> <destination> استفاده کنید.
    من با این دستور و برنامه نویسی C++‎ یک ساعت گرافیکی نوشتم و توی برنامه گذاشتم.
    راستی به دستورات زیر توجه کنید:
    @5,5 get cmd default space(50)
    read
    wait wind 'You typed '+cmd+chr(13)+'press a key to run it!'
    &cmd

  18. #18
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام
    به جمع ما خوش آمدین
    اما باید بگم که برای ویژوال فاکس پرو همه ایران محروم هست چون کلا 2 تا کتاب بیشتر درباره اش نیست
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  19. #19
    البته منظور فارسیه وگرنه لاتینش بصورت ebook هست
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  20. #20
    دوستان مشکلی کوچکی در بحث ادیت باکس ها هست که در متون فارسی با قید تنظیمات right to left , align مشکلی است که مشابه گراید در نسخه های قبل 7 کلیدهای کرسر (مکان نما) معکوس کار می کنند آیا برای این مشکل راه حلی دیده اید؟

  21. #21
    اگر در ویندوز 98 هستید برای فارسی از activatekeyboardlayout و اگر در ایکس پی هستید از loadkeyboardlayout استفاده کنید
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  22. #22
    اقا کیا سوال مربوطه ربطی به فارسی کردن نداره (یعنی اینکه اینکار را اول برنامه انجام داده ام و در تمامی قسمتهای مربوطه فارسی دریافت می کنم) بلکه مشکل درست عمل نکردن کلیدهای مکان نما است (یعنی بعکس هستند کلید راست به سمت چپ می رود و بالعکس)
    با تشکر

  23. #23
    دوستان کسی نبود در این رابطه راه حلی ارائه بده

  24. #24
    سلام


    آقای جواد حسینی عزیز:

    این مشکل و مشکل Preview اگه حل بشه که دیگه اصلا فاکس پرو مثل قبل که تحت داس همه باهاش کار میکردند میشه.

    متاسفانه بدلیل عدم استاندارد بودن کنترلهای فاکس پرو این مشکل وجود دارد.


    در بسیاری از قسمتهای این بخش راجع به آن بحث شده است. اما خودم از کنترل Ocx یا Fm20.dll استفاده میکنم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  25. #25
    به هر حال ممنون از پاسختون

  26. #26
    اختیار دارید
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  27. #27
    سلام


    من می خوام 120000 پول بدم pars pendar رو بخرم واقعا خداییش خوبه

  28. #28
    سلام


    به نظر من نه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  29. #29
    چرا وقتی برنامه ام را exe می کنم فایلهای dbf use شده توسط دیتا بیس و متغیرهای public رو نمی شناسه

  30. #30
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    شما باید با استفاده از توابع sys(5) و sys(2003) فهرست جاری را بیابید و با دستور set default to مسیر رو در اول برنامه ست کنید
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  31. #31
    با سلام

    وقتی برنامه ذیل را اجرا میکنید منو ساخته میشود که باید راست چین باشد ولی در مرحله اول چپ چین میباشد و با زدن کلیک موس روی آن راست چین میشود همچنین POPUP های ایجاد شده نیز چپ چین میباشد
    این برنامه را در VFP9 در XP میباشد
    لطفا مرا یاری کنید

    SET SYSMENU TO
    SET SYSMENU AUTOMATIC

    SET SYSMENU TO RTLJUSTIFY
    DEFI MENU mainmenu in (_screen.Name) BAR font 'tahoma' &&NOMARGIN
    DEFI PAD aa OF mainmenu PROMPT 'AA'
    DEFI PAD bb OF mainmenu PROMPT 'BB'
    DEFI PAD cc OF mainmenu PROMPT 'CC'
    DEFI PAD dd OF mainmenu PROMPT 'DD'
    DEFI PAD ee OF mainmenu PROMPT 'EE'

    ON PAD aa OF mainmenu ACTIVATE POPUP menu1
    ON PAD bb OF mainmenu ACTIVATE POPUP menu2
    ON PAD cc OF mainmenu ACTIVATE POPUP menu3
    ON PAD dd OF mainmenu ACTIVATE POPUP menu4
    ON PAD ee OF mainmenu ACTIVATE POPUP menu5

    DEFI POPUP menu1 font 'tahoma' RTLJ
    DEFI BAR 1 OF menu1 PROMPT 'AAAAAAAA'
    DEFI BAR 2 OF menu1 PROMPT 'BBBBBBBB'

    DEFI POPUP menu2 RTLJ font 'tahoma'
    DEFI BAR 1 OF menu2 PROMPT 'AAAAAAAA'
    DEFI BAR 2 OF menu2 PROMPT 'BBBBBBBB'

    DEFI POPUP menu3 RTLJ font 'tahoma'
    DEFI BAR 1 OF menu3 PROMPT 'AAAAAAAA'
    DEFI BAR 2 OF menu3 PROMPT 'BBBBBBBB'

    DEFI POPUP menu4 RTLJ font 'tahoma'
    DEFI BAR 1 OF menu4 PROMPT 'AAAAAAAA'
    DEFI BAR 2 OF menu4 PROMPT 'BBBBBBBB'

    DEFI POPUP menu5 RTLJ font 'tahoma'
    DEFI BAR 1 OF menu5 PROMPT 'AAAAAAAA'
    DEFI BAR 2 OF menu5 PROMPT 'BBBBBBBB'
    on selec popu menu5 CANCEL

    SET SYSMENU TO RTLJUSTIFY && Sets the system menu to the right

    acti menu mainmenu nowait

    read events

  32. #32
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    بهتره شما با menu designer طراحی و بعد generate کنید و بعد از اجرا راست به چپ کنید
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  33. #33
    مشتکرم

    من اینکار را کردم . اگر بخواهیم منوی FORMAT ظاهر نشود چکار کنیم

  34. #34
    با سلام

    اگر بخواهیم در هنگام ورود به برنامه پنجره فاکس بصورت اتوماتیک تمام صفحه شود و همین حالت هنگام تهینه گزارش برای پنچره ریپورت انجام شود چکار باید کرد

  35. #35
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    در مورد سوال format وقتی read events رو اجرا کنید دیگه نمی آد و برای تمام صفحه شدن پنجره فاکس
    screen.windowstate=2_
    و اما برای ریپورت دست کاربر هست یعنی اگر یکبار تمام صفحه کرد دفعه دیگه هم تمام صفحه می آد البته به شرط اینکه set resource=off نباشه
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  36. #36
    با تشکر فراوان

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار Esikhoob
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    277
    با سلام
    دوستان من در برنامه VFP 9 می‌خواهم منوی فارسی درست کنم. به نظر خودم طبق دستورالعمل عمل کردم.اما کار درست از آب در نمی آید.
    مثلا همین کد برنامه‌ای که آقای سعیداسلامی در اینجا گذاشته را، در VFP کپی می‌کنم و اجرا می‌کنم در این خط:
    SET SYSMENU TO RTLJUSTIFY
    با این پیغام خطا مواجه می‌شوم:
    Expression evaluator failed.
    چه باید کرد؟
    قابل توجه اینکه اگر این خط برنامه را حذف کنم ، منو درست نمایش داده می‌شود ولی من می‌خواهم راست به چپ باشد.
    در هر صورت خیلی ممنون.

  38. #38
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار mehran_337
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    رشت
    پست
    1,305
    به ویندوزت زبان عربی اضافه کنی دیگه این خطا رو نمی ده. طریقه کار هم توی لینک آقای بی نیاز

  40. #40
    نقل قول نوشته شده توسط naghdi
    سلام بر همه دوستان
    من از نرم افزار پارس پندار استفاده میکنم و خیلی راضی هستم
    در مورد توضیحات بیشتر یک سری به نشانی زیر بزنید
    WWW.PARSPENDAR.NET
    khaste nabashi zahmat keshidi

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •