نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چرا این کد جاوااسکریپت توی ie و opera کار میکنه ولی توی firefox نه؟

  1. #1

    Unhappy چرا این کد جاوااسکریپت توی ie و opera کار میکنه ولی توی firefox نه؟

    کد زیر رو توی مرورگرهای ie - opera تست کردم کار کرد ولی توی فایرفاکس نه؟ چرا؟
    این کد برای نمایش یک منو هستش...

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <style type="text/css">
    #menu{
    width:100px; height:25px;
    background-image:url(images/Left.png);
    background-repeat:no-repeat;
    background-position:left center;
    text-align:right;
    padding-top:5px;
    padding-right:10px;
    font-size:16px;
    font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-weight:bold;
    cursor:pointer;
    background-color:#FFCC99;
    position:absolute;
    top:50px; right:0px;
    }

    #menu_list{
    width:250px;
    text-align:right;
    position:absolute;
    top:50px; right:100px;
    border:1px #000099 solid;
    line-height:140%;
    display:none;
    }

    .menu_item{
    background-color:#FFFFCC;
    padding:4px;
    cursor:pointer;
    }

    .menu_item_onMouseOver{
    background-color:#0099FF;
    color:#CC6666;
    padding:4px;
    cursor:pointer;
    }
    </style>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function menu_onMouseOver(){
    menu.style.color="white"
    }

    function menu_onMouseOut(){
    menu.style.color="black"
    }

    function Show_Menu(){
    menu_list.style.display="inline"
    }

    function Hide_Menu(){
    menu_list.style.display="none"
    }
    </script>
    </head>

    <body>
    <div onMouseOver="Show_Menu()" onMouseOut="Hide_Menu()">
    <div id="menu" onMouseOver="menu_onMouseOver()" onMouseOut="menu_onMouseOut()">
    منو
    </div>
    <div id="menu_list">
    <div class="menu_item" onClick="window.open('Under-Construction.jpg')" onMouseOver="this.className='menu_item_onMouseOver '" onMouseOut="this.className='menu_item'">منوی شماره 1</div>
    <div class="menu_item" onClick="window.open('Under-Construction.jpg')" onMouseOver="this.className='menu_item_onMouseOver '" onMouseOut="this.className='menu_item'">منوی شماره 2</div>
    <div class="menu_item" onClick="window.open('Under-Construction.jpg')" onMouseOver="this.className='menu_item_onMouseOver '" onMouseOut="this.className='menu_item'">منوی شماره 3</div>
    <div class="menu_item" onClick="window.open('Under-Construction.jpg')" onMouseOver="this.className='menu_item_onMouseOver '" onMouseOut="this.className='menu_item'">منوی شماره 4</div>
    <div class="menu_item" onClick="window.open('Under-Construction.jpg')" onMouseOver="this.className='menu_item_onMouseOver '" onMouseOut="this.className='menu_item'">منوی شماره 5</div>
    <div class="menu_item" onClick="window.open('Under-Construction.jpg')" onMouseOver="this.className='menu_item_onMouseOver '" onMouseOut="this.className='menu_item'">منوی شماره 6</div>

    </div>
    </div>
    </body>
    </html>

  2. #2
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: چرا این کد جاوااسکریپت توی ie و opera کار میکنه ولی توی firefox نه؟


    function menu_onMouseOver(){
    menu.style.color="white"
    }



    مشکل از اشاره های مستقیم شما به id هست که برای firefox نا آشنا هستند از :

    document.getElementById('menu')

    به جای خود menu و id های دیگر استفاده کنید تا با همه مرورگر ها سازگار باشد.

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •