نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل با paradox و BDE-لطفا راهنمایی کنید

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    73

    Unhappy مشکل با paradox و BDE-لطفا راهنمایی کنید

    سلام به همه دوستان
    من یک database با Paradox دارم و در برنامه از alias استفاده کردم. برای search در onchange یک editbox کد زیر رو نوشتم.


    table1.Active:=false;
    query1.Active:=false;
    query1.SQl.Clear;
    query1.SQL.Add('select * from dr where name like :na and familly like :fa ');
    query1.ParamByName('na').AsString:=(txtname.Text)+'%';
    query1.ParamByName('fa').AsString:=(txtfamily.Text)+'%';
    query1.ExecSQL;
    table1.Active:=true;
    query1.Active:=true;
    dbgrid1.DataSource.DataSet:=query1;



    برنامه به خوبی کار می کنه ولی روی سیستم خودم بعد از حدودا 70 بار که جستجو انجام میشه پیغام زیر رو میده(روی سیستم دیگه بعد از 20 بار اجرا)

    Project DR.EXE raised exception class EDB Engine Error with mesage "Insufficient memory for this operation"a.

    و باید از برنامه خارج شد و دوباره run کرد.

    لطفا راهنماییم کنید .آیا راهی هست که بدون نیاز به تغییر paradox یا بدون نیاز به حذف alias برنامه درست بشه؟
    ممنون از همه دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله amir_ir : چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388 در 10:17 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed_m_Farid
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    فضای تهی میان دیوارها
    سن
    44
    پست
    1,046

    نقل قول: مشکل با paradox و BDE-لطفا راهنمایی کنید

    برنامه به خوبی کار می کنه ولی روی سیستم خودم بعد از حدودا 70 بار که جستجو انجام میشه پیغام زیر رو میده(روی سیستم دیگه بعد از 20 بار اجرا)
    اولا فکر میکنم Event ای که شما این کدها رو واسش نوشتین درست نیست، اگه trace کنین می بینین که شما هر کاراکتری که تایپ میکنید ای کد فراخوانی میشه! OnExit بنظرم بهتره، چرا اینکار رو میکنید؟ Query شما که ثابته! فقط پارامترهاتون تغییر میکنن؛ هردفعه اینهمه کار نکنین، نیازی به Close/Open جدولتون هم نیست چون دو تا مقوله جدا هستن، فقط پارامترهای Query رو مقداردهی کنین

    پ.ن. : کدهاتون رو هم تو تگ کد بذارین که بشه خوندشون!
    آخرین ویرایش به وسیله Saeed_m_Farid : چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388 در 09:58 صبح دلیل: پی نوشت

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    73

    نقل قول: مشکل با paradox و BDE-لطفا راهنمایی کنید

    سلام و ممنون
    من کاملا متوجه نشدم. یعنی کسی نمی دونه علتش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککک لطفا
    آخرین ویرایش به وسیله amir_ir : جمعه 25 اردیبهشت 1388 در 18:19 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562

    نقل قول: مشکل با paradox و BDE-لطفا راهنمایی کنید

    http://info.borland.com/devsupport/sqllinks/pub-88.html





    1. C:\Program Files\Borland\Common Files and open the BDE folder.
    2. Click the System Folder to expand it.
    3. Click the INIT icon. A list of configuration settings will display.
    4. Type 0x5BDE in the SHAREDMEMLOCATION field.
    5. Change the value in the SHAREDMEMSIZE field to 4096.
    6. Click the Object pull-down menu.
    7. Click Apply, and then answer OK to the confirmation to Save all edits...
    8. If the problem still occurs, try the same instructions above, but this time try a SHAREDMEMSIZE property at 8192.



  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    73

    نقل قول: مشکل با paradox و BDE-لطفا راهنمایی کنید

    نقل قول نوشته شده توسط merced مشاهده تاپیک
    http://info.borland.com/devsupport/sqllinks/pub-88.html





    1. C:\Program Files\Borland\Common Files and open the BDE folder.
    2. Click the System Folder to expand it.
    3. Click the INIT icon. A list of configuration settings will display.
    4. Type 0x5BDE in the SHAREDMEMLOCATION field.
    5. Change the value in the SHAREDMEMSIZE field to 4096.
    6. Click the Object pull-down menu.
    7. Click Apply, and then answer OK to the confirmation to Save all edits...
    8. If the problem still occurs, try the same instructions above, but this time try a SHAREDMEMSIZE property at 8192.

    سلام .وقعا ممنون
    مطلب جدید و جالبی بود. ممنون
    ولی متاسفانه با تغییرات بالا هم باز پیغام insufficiente mmemory for this operation رو میده. فکر می کنید چی میتونه باشه؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562

    نقل قول: مشکل با paradox و BDE-لطفا راهنمایی کنید

    اين ديگه معركه است . بهتر هم نشد؟
    شايد واقعاً حافظه كم مياره.
    شايد موقع شروع برنامه همه جداول رو باز مي كني بدون اينكه نياز داشته باشي.
    كد رو بهينه كنيد. هر جدول هر زمان كه لازمه باز شه و به موقع هم بسته شه.
    جداول رو كامل باز نكن . مثلاً اگه قراره كارمند جستجو كنيد ليست 10000 تايي رو نشون كاربر نديد. بذاريد اول اسمش رو بزنه و بعد جستجو انجام بشه. كه اونوقت حداكثر 100 ركورد رو برگردونيد.

    حتماً از كوئري استفاده كنيد و تمام بازيابي ها رو به روشي محدود كنيد. مثلاً بطور پيش فرض ركوردهاي ثبت شده روز جاري فقط نشون داده بشه و بذاريد كاربر جستجو كنه!

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    73

    نقل قول: مشکل با paradox و BDE-لطفا راهنمایی کنید

    ok سعی می کنم برنامه رو بهینه کنم. ممنون از راهنماییت
    خودم که حسابی گیج شدم. اگر به مشکلی برخوردم مزاحم همه دوستان میشم

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    73

    نقل قول: مشکل با paradox و BDE-لطفا راهنمایی کنید

    نقل قول نوشته شده توسط merced مشاهده تاپیک
    http://info.borland.com/devsupport/sqllinks/pub-88.html





    1. C:\Program Files\Borland\Common Files and open the BDE folder.
    2. Click the System Folder to expand it.
    3. Click the INIT icon. A list of configuration settings will display.
    4. Type 0x5BDE in the SHAREDMEMLOCATION field.
    5. Change the value in the SHAREDMEMSIZE field to 4096.
    6. Click the Object pull-down menu.
    7. Click Apply, and then answer OK to the confirmation to Save all edits...
    8. If the problem still occurs, try the same instructions above, but this time try a SHAREDMEMSIZE property at 8192.

    سلام
    قبلا خدمتتون گفتم که کارهای بالا رو انجام دادم و جواب نداد. حتی بیان شد نکنه واقعا حافظه در حین کار کم میاد . برنامه ای با یک table که شامل 3 رکورد هست رو هم امتحان کردم و باز پیغام Insuffisient memmory for this operation رو میده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562

    نقل قول: مشکل با paradox و BDE-لطفا راهنمایی کنید

    واقعاً ديگه چيزي باقي نمونده از كامپوننت Session و پراپرتي PrivateDir اون براي مشخص كردن يه مسير روي ديسك كه فضاي بيشتري داره استفاده كنيد

    يا كلاً اين مسير رو از BDEAdmin عوض كنين

    شايد روي ديسك فضاي كافي ندارين (كه با پست بالا بعيد به نظر ميرسه)


    راستي اينو ديدي ؟؟
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=25286

  10. #10
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    14

    نقل قول: مشکل با paradox و BDE-لطفا راهنمایی کنید

    سلام برای جستجو توی paradox به قول معروف خیلی لقمه رو دور سرت تابوندی . از فیلتر استفاده کن.توی onchange این کدها رو بنویس
    if Name.Text<>'' then
    begin
    Form2.Table1.Filter:='Name = '+''''+name.Text+'*''';
    form2.Table1.Filtered:=True;
    end
    else
    Form2.Table1.Filtered:=False;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •