نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mahdisam
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    روستائي
    سن
    39
    پست
    57

    Question نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    با سلام :
    من در تايپيك هاي قبل سوالم رو در اين مورد مطرح كردم ولي خيلي خوب متوجه نشدم .
    من يك برنامه ثبت مشخصات جانبازان عزيز را دارم كه عنصر ارتباط اون Adotable هست .
    و من براي ارتباط بانك از دو عنصر Adotable و datasource استفاده كردم و لي با وجود اين دو عنصر هيچ كاري در مورد بك آپ يا ري استور آن نكردم و در تايپيك هاي قبل و جوابهاي دوستان عزيز در كد هايي كه نوشتند با بودن adoconnection , و بقيه عنصر ها استفاده شد .

    لطفاً كمكم كنيد .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار merced
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    خراسان جنوبي
    پست
    562

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    دوست عزيز. بانك اطلاعاتي اكسس امكاني براي پشتيبان گيري نداره و تنها راه گرفتن كپي از فايل mdb هست. توي دلفي مي توني از دستور CopyFile استفاده كني

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    لطف ميكنيد كدش رو بنويسيد.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    كاشان
    سن
    35
    پست
    315

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    سلام
    اگه فقط بخواین از بانک اکسس یه کپی به عنوان پشتیبان بگیرید این یک خط کد , کار شما رو راه میندازه

    CopyFile(yourbank address,new address,true);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    38
    پست
    265

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    آدرس فايل اكسس رو بايد كامل بنويسيم يا اينكه فقط نام فايل رو بايد بنويسيم؟

    در ضمن هنگام نصب برنامه فايل مورد نظر در هر آدرسي ميتونه قرار بگيره.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    كاشان
    سن
    35
    پست
    315

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    اگه بانک شما کنار فایل exe (درفولدر یا بدون فولدر) باشه
    با استفاده از دستور

    ExtractFilePath(Application.ExeName)

    میتونید آدرس کامل محل اجرای برنامه رو بدست بیاری که بعدش باید نام و (احتمالا) فولدر حاوی بانک رو اضافه کنی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    Smile نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    دوست گرامی
    اکسس یک دیتابیس است که خود وینذوز آنرا مدیریت می کند در حقیقت DBMS آن
    سیستم عامل است
    پس نمی توان در آن کدی برای پشتیبان گیری و بازیابی استفاده کرد ولی با دلفی میشه
    از پایگاه داده اکسس بک آپ گرفت
    اما روشی که دوستمان در بالا اشاره کردند زیاد کاربرد نداره
    شما میتونین از کد زیر استفاده کنین :
    کدی برای بک آپ گیری:
     ADOTable1.savetofile('D:\folder\backup1.bak');
    کدی برای بازیابی :
    ADOTable1.loadfromfile('D:\folder\backup1.bak');

    البته اینم بگم که اگر با این کد پشتیبان گیری کنید از همه ی اطلاعاتتان پشتیبان می گیرد.

    موفق باشید.


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    نقل قول نوشته شده توسط nilidelphi مشاهده تاپیک
    دوست گرامی
    اکسس یک دیتابیس است که خود وینذوز آنرا مدیریت می کند در حقیقت DBMS آن
    سیستم عامل است
    پس نمی توان در آن کدی برای پشتیبان گیری و بازیابی استفاده کرد ولی با دلفی میشه
    از پایگاه داده اکسس بک آپ گرفت
    اما روشی که دوستمان در بالا اشاره کردند زیاد کاربرد نداره
    شما میتونین از کد زیر استفاده کنین :
    کدی برای بک آپ گیری:
     ADOTable1.savetofile('D:\folder\backup1.bak');
    کدی برای بازیابی :
    ADOTable1.loadfromfile('D:\folder\backup1.bak');
    البته اینم بگم که اگر با این کد پشتیبان گیری کنید از همه ی اطلاعاتتان پشتیبان می گیرد.

    موفق باشید.


    اين روش فقط يك فايل به xml اكسپورت مي كند. بعد هنگام لود اين فايل در حافظه باز مي كند. تاثيري در بانك ندارد. فكر كنم بهترين روش همون روش بالا باشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    Lightbulb نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    دوست عزیز اشتباه می کنید
    با این دستور شما یک فایل با تمام ویژگی های دیتابیستون ایجاد می کنید که به راحتی می توانید بازگردانید.
    من یکبار هم توضیح داده بودم.
    می تونید امتحان کنید .

    البته اگه بخواین مثل SQL server از همه ی اطلاعات دیتابیس بک آپ بگیره باید از stream ها استفاده کنید.
    موفق باشید.

  10. #10

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    دوست عزیز اشتباه می کنید
    با این دستور شما یک فایل با تمام ویژگی های دیتابیستون ایجاد می کنید که به راحتی می توانید بازگردانید.
    سلام
    کدی که شما نوشتید فقط اطلاعات یک جدول رو ذخیره میکنه
    برای پشتیبان گیری میتونید یا فایل رو کپی کنید و یا از ابزاری مثل zLib استفاده کنید
    موفق باشید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    Thumbs down نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    خوب عزیزم دیتابیس اکسس نیازی به بگ آپ گیری کامل نذاره یعنی نمیشه
    اگه قرار باشه بک آپ از همه چیز گرفته بشه باید برای هر جزء یک کامپوننت در نظر گرفته و ذخیره کنید

  12. #12

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    خوب عزیزم دیتابیس اکسس نیازی به بگ آپ گیری کامل نذاره یعنی نمیشه
    نیاز نداره یا نمیشه؟
    -نیاز که داره چون درخواست دوستمون همینه
    -شدنی هم که هست. توضیح مختصری دادم
    اگه قرار باشه بک آپ از همه چیز گرفته بشه باید برای هر جزء یک کامپوننت در نظر گرفته و ذخیره کنید
    حقیقتش من که متوجه نشدم چی فرمودید. بیشتر توضیح نمیدید!؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    كاشان
    سن
    35
    پست
    315

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    به نظر من روش جناب nilidelphi يه جورايي لقمه رو دور سر چرخوندن هستش.

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار Emdad2001
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    95

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    نقل قول نوشته شده توسط nilidelphi مشاهده تاپیک
    دوست گرامی
    اکسس یک دیتابیس است که خود وینذوز آنرا مدیریت می کند در حقیقت DBMS آن
    سیستم عامل است
    پس نمی توان در آن کدی برای پشتیبان گیری و بازیابی استفاده کرد ولی با دلفی میشه
    از پایگاه داده اکسس بک آپ گرفت
    اما روشی که دوستمان در بالا اشاره کردند زیاد کاربرد نداره
    شما میتونین از کد زیر استفاده کنین :
    کدی برای بک آپ گیری:
     ADOTable1.savetofile('D:\folder\backup1.bak');
    کدی برای بازیابی :
    ADOTable1.loadfromfile('D:\folder\backup1.bak');

    البته اینم بگم که اگر با این کد پشتیبان گیری کنید از همه ی اطلاعاتتان پشتیبان می گیرد.

    موفق باشید.


    سلام .
    من از کدهای شما استفاده کردم فقط یه مشکلی داره اینکه وقتی اطلاعات رو بازیابی میکنی ذخیره نمیشه

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار Emdad2001
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    95

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    جناب nilidelphi میشه بیشتر توضیح بدینچون مشکل من حل نشد همینکه اطلاعات رو باز گردانی میکنم
    در بانک اطلاعاتی ذخیره نمیشود

  16. #16

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    saaoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllll komaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    salam
    .yek soal dashtam dar morede database dar delphi.
    man mikhaham yek barname benevisam ba delphi ba database sql, vali etelaati ke lazem daram dar excel zakhire shode , va be dalile inke etelaat kheyli ziyad hastand emkane vared kardan dar sql nist. raveshi nist ke betonam ertebate excel va sql ra bargharar konam? mamnoon misham komakam konid

  17. #17

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    نقل قول نوشته شده توسط sara_129 مشاهده تاپیک
    saaoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllll komaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    salam
    .yek soal dashtam dar morede database dar delphi.
    man mikhaham yek barname benevisam ba delphi ba database sql, vali etelaati ke lazem daram dar excel zakhire shode , va be dalile inke etelaat kheyli ziyad hastand emkane vared kardan dar sql nist. raveshi nist ke betonam ertebate excel va sql ra bargharar konam? mamnoon misham komakam konid
    دوست عزیز قوانین سایت رو رعایت کن :
    هر سوال در تاپیک مجزا ، در ضمن سوال SQL شما به تاپیک Access چه ربطی داره و در آخر هم فارسی بنویسید .

    در مورد مشکلتون هم میتونید توسط کامپوننت XLSReadWrite در دلفی با یک فایل اکسل ارتباط برقرار کنید و با چند تا حلقه اطلاعات رو به SQL منتقل کنید .

  18. #18

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    درود :
    کاربر گرام : sara_129

    1 ) این سایت فارسی است ، پرسش را فارسی بنویسید .
    2) هر پرسش یه تایپیک جدا .
    3) ابتدا جستجو بعد تایپیک زدن .
    4 ) https://barnamenevis.org/showth...8%B3%D9%84+Sql

    فکر خوش .

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار nilidelphi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    418

    Post نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    دوستان روشی که من عرض کردم به درستی اجرا میشه .
    شاید شما روش اجرایتان درست نبوده.
    البته روشی که دوستان در رابطه با کپی گرفتن گفتند راه آسونتریه و به قول یکه از دوستان روش من لقمه رو از پشت به دهان گذاشتن.

    البته من قبلنا که از access استفاده میکردم از همین روشی که گفتم استفاده میکردم.

    موفق باشید...

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    يك جاي خوش آب و هوا و سالم
    پست
    112

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    دوست عزيز
    بهترين روش كپي كردن فايل در مسير پشتيباني است .
    و جهت بازيابي سعي كن از كپي و جايگزيني استفاده نكني و از روش فعال نمودن و ايجاد ارتباط با ديتابيس پشتيبان استفاده كني و بعد از ارتباط با فايل پشتيبان يك پيام مناسب براي كاربر بذاري تا متوجه بشه كه برنامه به فايل پشتيبان وصل شده يا فايل اصلي .

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار Emdad2001
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    95

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    نقل قول نوشته شده توسط nilidelphi مشاهده تاپیک
    دوستان روشی که من عرض کردم به درستی اجرا میشه .
    شاید شما روش اجرایتان درست نبوده.
    البته روشی که دوستان در رابطه با کپی گرفتن گفتند راه آسونتریه و به قول یکه از دوستان روش من لقمه رو از پشت به دهان گذاشتن.

    البته من قبلنا که از access استفاده میکردم از همین روشی که گفتم استفاده میکردم.

    موفق باشید...
    دوست عزيز من استفاده كردم از روش شما. مشكلي در پشتيباني و يا باز گرداني نيست مشكل اينجاست كه وقتي برميگردوني تو پايگاه ذخيره نميشه ميتوني الان امتحان كنيد !!!

    با تشكر.

  22. #22

    نقل قول: نسخه پشتيبان از بانك اكسس در دلفي

    با سلام،
    من از بانک اکسسم برای بک آپ گیری با همان روش copy file بک آپ گرفتم ، در ویندوز 7هیچ مشکلی نداره اما در ویندوز 10 نه بک آپ نه ریستور کار نمکند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •