نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انجام دو عمل insert و select از طریق csharp در یک لحظه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    انجام دو عمل insert و select از طریق csharp در یک لحظه

    سلام بچه ها
    در برنامه من نیاز هست که وقتی رویداد کلیک یک button فراخوانی میشه دو عمل selectو insert بلا فاصله پشت هم انجام بگیره با توجه به اینکه من همیشه در هر رویداد فقط یک عمل رو انجام میدادم میخوام بدونم کدش چی میشه.
    یا حداقل بگید command text چی میشه
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: انجام دو عمل insert و select از طریق csharp در یک لحظه

    هیچی فرقی نمیکنه
    شما دوتا عمل رو پشت سر هم در یه رویداد قرار بده مثل کلیک قرار بده

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: انجام دو عمل insert و select از طریق csharp در یک لحظه

    میشه علت این کارت رو توضیح بدی؟واسه چی میخوای اول Select کنی و بعد Insert?

    البته واسه انجامش باید ی چیزی مثل اینو بنویسی احتمالا


    command.CommandText = "SELECT * FROM Customer WHERE CustomerID =" + _customerID;
    customerDataAdapter.SelectCommand = command;
    customerDataAdapter.SelectCommand.ExecuteNonQuery( );

    command.CommandText = "INSERT INTO Customer (CustomerID, FirstName, LastName, " +
    "Address, PhoneNumber1, phoneNumber2, CustomerDetail, CustomerSince) VALUES (" + _customerID + ", '" +
    _firstName + "', '" + _lastName + "', '" + _address + "', '" + _phoneNumber1 + "', '" +
    _phoneNumber2 + "', '" + _customerDetail + "', '" + _customerSince + "')";
    command.ExecuteNonQuery();


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    نقل قول: انجام دو عمل insert و select از طریق csharp در یک لحظه

    نه دوست عزیز من عکس این کار رو میخوام انجام بدم یعنی اول insert lمیکنم بعد به منظور refresh کردنselectمیکنم تا مقادیر به گرید اضافه بشه.
    فقط با این روشی که شما گفتی مشکل پیش نمیآأ؟ یعنی هر 2 کار رو با هم انجام میده؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: انجام دو عمل insert و select از طریق csharp در یک لحظه

    واسه این کار بهتره هر کدوم از عملیات های Select Insert Update Delete
    رو توی یک تابع بنویسی و داخل رویداد Click توابع مورد نظرت رو
    صدا بزنی و مشکلی هم پیش نمیاد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    نقل قول: انجام دو عمل insert و select از طریق csharp در یک لحظه

    کدی که من نوشتم اینه حالا comandtextدوم رو کجا قرار بدم؟


    try
    {


    SqlConnection con = new SqlConnection(strcon);
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    com.CommandText = "select [article] as 'نام کالا' , [shopkeeper] as 'خریدار',[date] as 'تاریخ', id as 'کد کالا'from tsq";
    com.Connection = con;
    SqlDataAdapter adapt = new SqlDataAdapter(com);
    DataTable dt = new DataTable();
    adapt.Fill(dt);

    dataGridView1.DataSource = dt;
    label5.Text = dataGridView1.RowCount.ToString();


    }
    catch (System.Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "خطا");
    }

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    114

    نقل قول: انجام دو عمل insert و select از طریق csharp در یک لحظه

    مثلا می تونی این طوری استفاده کنی


    privateDataTable SelectData()
    {
    SqlConnection con = newSqlConnection(strcon);
    SqlCommand com = newSqlCommand();
    DataTable dt = newDataTable();
    SqlDataAdapter adapt;

    try
    {
    com.CommandText = "select [article] as ' ' , [shopkeeper] as '',[date] as '', id as ' 'from tsq";
    com.Connection = con;
    adapt = newSqlDataAdapter(com);

    adapt.Fill(dt);
    return dt;
    }
    catch (System.Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "");
    }
    finally
    {
    con.Close();
    com.Dispose();
    dt.Dispose();
    adapt.Dispose();
    }
    }
    privatebool AddData()
    {
    SqlConnection con = newSqlConnection(strcon);
    SqlCommand com = newSqlCommand();
    try
    {
    com.CommandText = "INSERT INTO tsq ([article] , [shopkeeper],[date], id) VALUES (@article,@shopkeeper,@data,@id)";
    com.Connection = con;
    com.ExecuteNonQuery();
    returntrue;
    }
    catch (System.Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "");
    returnfalse;
    }
    finally
    {
    con.Close();
    com.Dispose();
    }
    }
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (AddData())
    {
    dataGridView1.DataSource = SelectData();
    }
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار esmaeily-hosein
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    شهر دودها
    پست
    227

    نقل قول: انجام دو عمل insert و select از طریق csharp در یک لحظه


    CREATE TABLE #tempTable(
    Id int Identity Primary Key,
    [Name] nvarchar(50)
    );

    DECLARE @tempTableVar table(
    Id int,
    [Name] nvarchar(50)
    );

    INSERT INTO #tempTable ([Name])
    OUTPUT INSERTED.Id,
    INSERTED.Name
    INTO @tempTableVar
    Values('name Value')

    SELECT *
    FROM @tempTableVar;

    -----------------------------
    DROP TABLE #tempTable

  9. #9

    نقل قول: انجام دو عمل insert و select از طریق csharp در یک لحظه


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •