نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: یک dbimage با امکان نمایش فرمت jpeg

  1. #1
    مهمان

    Tick یک dbimage با امکان نمایش فرمت jpeg

    سلام
    کسی راهی یا کامپوننتی برای نمایش فرمت jpeg, jpg در dbimage داره
    ممنون میشم از همه دوستان.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    نوع ذخیره سازی شما باید Jpeg باشه.

  3. #3
    یعنی چی و چطوری ذخیره کنیم

  4. #4
    مهمان
    سلام
    من فیلدم از نوع blob است و برای تصویر bmp کار میکند

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    ms: TMemoryStream;
    begin
    if OpenPictureDialog1.Execute then
    begin
    ms := TMemoryStream.Create;
    try
    ms.LoadFromFile(OpenPictureDialog1.FileName);
    with Query1 do
    begin
    with SQL do
    begin
    Clear;
    Add('INSERT INTO "ImageTbl.db" (ImageFld)');
    Add('VALUES (:param0 )');
    end;
    Query1.ParamByName('param0').SetBlobData(ms.Memory , ms.Size);
    ExecSQL;
    end;
    finally
    ms.Free;
    end;
    end;
    end;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    ms: TMemoryStream;
    begin
    if OpenPictureDialog1.Execute then
    begin
    ms := TMemoryStream.Create;
    try
    ms.LoadFromFile(OpenPictureDialog1.FileName&#4 1;;
    with Query1 do
    begin
    with SQL do
    begin
    Clear;
    Add('INSERT INTO "ImageTbl.db" (ImageFld)');
    Add('VALUES (:param0 )');
    end;
    Query1.ParamByName('param0').SetBlobData&# 40;ms.Memory, ms.Size);
    ExecSQL;
    end;
    finally
    ms.Free;
    end;
    end;
    end;


    با اجازه اسی جان...اینطوری بهتر شد نه؟؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    ما تازه واردا باید اجازه بگیریم ارشیا جان
    شما سالاری از نوع طلایه دار :flower: :موفق:

  8. #8
    مهمان
    سلام دوستان
    من توی ذخیره سازی مشکلی ندارم فقط یک dbimage میخوام که وقتی یک فیلد از نوع blob به آن متصل میکنم عکس رو نشون بده آخ جالبه که اگه عکسی که بصورت blob ذخیره کرده ام bmp باشه درست نشون میده ولی برای نوع jpg اینطور نیست و خطا میده .

    با تشکر از همه دوستان .

  9. #9
    مهمان

    dbimage ای که jpeg را ساپورت کند

    خودم کامپوننتش رو نوشتم ببینید اگه بدردتون میخوره شما هم استفاده کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار esi022
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    علم چال
    پست
    338
    دادوند بازم سلام
    اینم هست

    http://torry.net/pages.php?id=104
    TJPEGImage and TDBJPEGImage v.1.3

  11. #11
    مهمان
    سلام esi022 اول از لطف شما متشکرم . من این کامپوننت ها رو قبلا گرفتم ولی نتونستم پکجش رو بسازم گیر داشتش شما استفاده کردین یا نه اگه استفاده کردین یه محبتی بکنین و مشکلش رو هم به من بگین .ممنون میشوم .

  12. #12
    سلام

    واقعا خیل خیلی جالب بو برام !!

    بای بای !!

    راستی می گم کامپونتی کاسی چیزی واسه DBgrid که پس زمینش Image روی فرم باشه ؟

    پیداش کردی یه خبری به من بده ممنون .

  13. #13

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167

    نقل قول: یک dbimage با امکان نمایش فرمت jpeg

    ممنون دوستان ...
    ولی واقعا dbimage به تنهایی قدرت انجام این کار رو نداره ... عجیبه ...! چطور به فکرشون نرسيده....!!!!!

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار sips65
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    یه خونه ی کوچیک و دنج
    پست
    32

    نقل قول: یک dbimage با امکان نمایش فرمت jpeg

    نقل قول نوشته شده توسط شفیعی مشاهده تاپیک

    سلام...
    تو این سایت چیزی واسه دلفی 7 نیست ؟؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش فیلد تصویر درون DBImage
    نوشته شده توسط babila در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 04:21 صبح
  2. طریقه درج کردن عکس dbimage
    نوشته شده توسط Batman در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 شهریور 1386, 11:20 صبح
  3. وارد کردن عکس با فرمت jpg و gif در DBimage
    نوشته شده توسط جواد ملاولی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 30 تیر 1386, 15:23 عصر
  4. دیدن فیلدی از نوع image درdbimage ؟
    نوشته شده توسط setare rad در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 دی 1384, 23:35 عصر
  5. استفاده ار dbimage فوری فوری فوری
    نوشته شده توسط jamal1384 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1384, 08:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •