نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تولید languege pack

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ariyanna
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    32
    پست
    82

    Question تولید languege pack

    سلام به همه ی دوستان و استادان گرام
    من نرم افزار خیلی گسترده ای رو نوشتم که به زبان انگلیسی طراحی شده حالا می خوام این امکان رو واسش بذارم که چند زبانه بشه بعنی اینکه کاربر از منویی بتونه زبان مورد نظر خودش رو انتخاب کنه و کل منوها و دیالوگ ها به زبان منتخب کاربر نمایش داده بشه، در این زمینه کسی اطلاعاتی ، مقاله ای ، روشی یا پیشنهادی داره ؟
    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,654

    نقل قول: تولید languege pack

    سلام:
    فکر میکنم مقاله نیاز نباشه - شما اگه با دیتابیس ها کارکرده باشید مسلمآ میتونید در اون هر نوع داده ای رو ذخیره کنید.
    حالا شما برای برنامتون منو و buttonها, Labelها و سایر آبجکتهائی رو قرار داده اید که caption هر کدوم از اونها طرز استفاده یا نوع fieldها رو مشخص میکنند و نوشته موجود شرط اصلی هست.
    برای اینکه برنامه شما از نظر زبان پویا باشه میتونید این متنهای موجود رو در بانکه بصورت چند زبان ذخیره کنید و از هر زبانی که خواستید در بانک با یه کد رهگیری یافته و در جای مورد نظر در قرار دهید.
    مثلا برای دگمه Save که به زبان لاتین هست میتونید کلمه "ذخیره" رو هم در بانک قرار داده و ازش استفاده کنید
    سوالی هست ارسال کن.
    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ariyanna
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    32
    پست
    82

    نقل قول: تولید languege pack

    خیلی ممنونم که وقت گذاشتین، جواب دادین.
    برنامه من قراره تو یک شبکه ی شلوغ کار کنه که سرعتش هم خیلی مهم هستش ، این برنامه کارش با بانک داده هستش و باید در زمانهای مختلف بنا به نیازهای متفاوتی به بانک وصل شه چون این برنامه (به صورت client ) در چندین سیستم نصب می شه و همه ی اونا با یک بانک داده ی سرور ارتباط برقرار می کنن ،و در آن واحد همه باهم کار می کنن و روی بانک داده تغییرات می دن و تغییرات هم رو از روی بانک می خونن، من در سرعت اجرای querryهای این نرم افزار به اندازه ی کافی مشکل دارم نمی خوام که رو بانک داده با این کارم بار اضافی وارد کنم به همین دلایل نمی تونم از این روش استفاده کنم، روش دیگه ای هست ؟
    چطور بعضی نرم افزارها تولید می شن و بعد از چند مدت languege pack هاشون به بازار میاد ؟ می تونین تو این مورد راهنماییم کنین ؟

  4. #4

    نقل قول: تولید languege pack

    راه منطقی و درستش Localization برنامتون هست که خودش یه مبحث مفصله

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,654

    نقل قول: تولید languege pack

    روش دیگه ای هست ؟
    چطور بعضی نرم افزارها تولید می شن و بعد از چند مدت languege pack هاشون به بازار میاد ؟ می تونین تو این مورد راهنماییم کنین ؟
    سلام:
    بله روشهای زیادی هست. دوروش زیر رو میتونین انتخاب کنین.
    1- بالاخره برنامهexe باید تغییرات زبان رو داشته باشه نه خود دیتایس شما . برای این کار شما میتونید لغات و کلمات رو در چند زبان داخل یه رشته global تعریف کنید تا بصورت ماندگار در exe شما قرار بگیره و بتوننین در ان واحد به زبانها دسترسی پیدا کنین.
    2 - میتونین از بانک اطلاعاتی محلی که در کنار برنامه exe یا همون client شما قرار میدید
    استفاده بشه و برنامتون بجای ارجاع به شبکه به بانک کامپیوتر جاری یا محلی ارجاع کنه.
    این روشها بهترین روش هستند چون خودتون میدونید زبان یه کشور تا دنیا دنیاست همونه و تغییری درش پیدا نمیشه مگر اینکه سیستم عامل کد پیج دیگه ای رو برای زبان معرفی کنه.
    چطور بعضی نرم افزارها تولید می شن و بعد از چند مدت languege pack هاشون به بازار میاد ؟ می تونین تو این مورد راهنماییم کنین ؟
    ببینید این بسته ها به لغات و کلمات و انواع زبانها مربوط نمیشه بلکه نوع حروف و فونتها درشون قید شده مثلا Pack ی هست که برای فارسی هم نوشته نستعلیق داره و هم کوفی و سایر قلمهای دیگه. و فقط روی شکل نوشته تاثیر میزارن نه کلمات .
    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله tdkhakpur : جمعه 25 اردیبهشت 1388 در 23:22 عصر دلیل: اصلاح املائی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •