نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پیوستن Memcpy() به Banned APIs پیوست

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    اینجا!
    پست
    115

    پیوستن Memcpy() به Banned APIs پیوست

    گفتم شاید جالب باشه که بدونید:
    طبق اخبار منتشر شده ماکروسافت به زودی پیوستن این دستور رو به Banned API ها اعلام میکنه و این عمل در تمامی محصولات تحت C و ویندوز اعمال میشه!!

    Microsoft plans to formally banish the popular programming function that's been responsible for an untold number of security vulnerabilities over the years, not just in Windows but in countless other applications based on the C language. Effective later this year, Microsoft will add memcpy(), CopyMemory(), and RtlCopyMemory() to its list of function calls banned under its secure development lifecycle

    لینک سورس:

    لینک api های ban شده:

    و لینک SDL:

  2. #2

    نقل قول: پیوستن Memcpy() به Banned APIs پیوست

    میشه در مورد این دستور بیشتر توضیح بدین و نحوه کارش رو بگین ؟!

  3. #3

    نقل قول: پیوستن Memcpy() به Banned APIs پیوست

    دستور مورد علاقه من! حالا مگه دست میکروسافته که استاندارد C رو تغییر بده؟ پس ANSI C چکاره است؟

  4. #4

    نقل قول: پیوستن Memcpy() به Banned APIs پیوست

    ای بابا
    راس میگن این لینوکسی ها به خدا
    پرفومنس که در حد هویج
    دست برنامه نویس رو هم ببنده دیگه عالیه
    Java و Scala رو لینوکس از C++‎‎ CLI هم بهتر پرفومنس میدن
    دیگه ما رو هم ببنده دیگه نور علی نور ( دستور باحالیه حیف ! _ حالا اگر خودمون پیادش کنیم مشکلی هست ؟؟؟ )

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •