نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: استفاده از CrystalReport1 در vb.net ......

  1. #1

    استفاده از CrystalReport1 در vb.net ......

    فایل CrystalReport1.rpt را با ویزارد به وجود آوردم اما بلد نیستم :oops: توسط کلیک کردن بر روی یک دکمه آن را صدا بزنم :cry:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    یک CrsytalReportViewer روی فرم قرار بدید و فایل رو با این کد باز کنید:
    CrystalReportViewer1.ReportSource = "c:\CrystalReport1.rpt"

  3. #3
    مهمان
    با سلام
    در پروژه، یک فرم مثلا با نام frmReport ایجاد کنید، روی اون CrystalReportViewer رو قرار بدین( از این به بعد از این فرم می تونین برای نمایش هر گزارش ای که ایجاد می کنید استفاده کنید )
    حالا هر جایی از برنامه که می خوایین گزارش نشان داده بشه، دستورات زیر را بنویسید:

    Dim rpt As New CrystalReport1()
    Dim frmReport As New frmReport()
    With frmReport
    .CrystalReportViewer1.ReportSource = rpt
    .ShowDialog()
    .Dispose()
    End With

    با این روش
    1 – می شه فقط از یک فرم برای نمایش تمام گزارش ها استفاده کرد.
    2 – برنامه شما وابسته به مسیر فایل CrystalReport1 نیست.

    شیما عباس زاده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    سلام
    شیما خانم اگر این کد ها تو vb6 جواب میده
    اولا Dispose یعنی چی و کارش چیه
    دوما کار ShowDialog چیه ؟؟
    :?:

  5. #5
    مهمان
    سلام
    من Vb6 کار نکردم .
    امتحان کنین، اگه داشته باشه طرز کارش فرقی نمی کنه.
    وقتی شما یک فرم رو به صورت ShowDialog باز می کنین، اون فرم تنها فرم فعال برنامه می شه و تا اون رو نبندین نمی تونین به قسمت های دیگه برنامه دسترسی داشته باشین ( مانند فرم About )
    موقعی که فرمی که بصورت ShowDialog باز شده رو کاربر می بنده، وارد زیر برنامه Dispose اون نمی شه، یعنی فرم بصورت کامل از حافظه خارج نمی شه .. و اگه تعداد فرم هایی که به این صورت باز می شه در برنامه شما زیاد باشه بعد یک مدت دچار کمبوده حافظه می شین!! برای همین باید با دستور Dispose اون رو کامل از حافظه پاک کنین.
    من در دلفی هم که امتحان کرده بودم، به همین صورت بود.
    شیما عباس زاده

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    ShowDialog همون Show VbModal توی VB هست و Dispose هم یه چیزی تو مایه های Set Object = Nothing هست (البته تفاوتهایی داره) که البته توی VB برای فرمها مورد استفاده ای نداره و با دستور Unload فرم کلا از حافظه خارج میشه.

تاپیک های مشابه

  1. WindowsApplication11\CrystalReport1.rpt Cannot find
    نوشته شده توسط nh212002 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1384, 07:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •