نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دو تا سوال در مورد فایل های dll

  1. #1

    دو تا سوال در مورد فایل های dll

    سلام

    دو تا سوال داشتم...

    1) چطوری میشه از یه فایل dll توی برنامه استفاده کرد؟

    2) نام فایل dll برای shutdown کردن کامپیوتر چیه؟

  2. #2
    1) چطوری میشه از یه فایل dll توی برنامه استفاده کرد؟
    برای استفاده از یک dll در برنامه باید از منوی project گزینه refrence رو انتخاب کرده سپس browse میکنی و یک فایل dll رو انتخاب میکنی

    برای shutdown کردن کامپیوتر میتونی از توابع api استفاده کنی
    قبلا توضیح داده شده در همین سایت جستجو کنید به جواب میرسید :wink:

  3. #3
    کد زیر را امتحان کن قبلا از همین سایت برداشتم
    [code]
    'In general section
    Const EWX_LOGOFF = 0
    Const EWX_SHUTDOWN = 1
    Const EWX_REBOOT = 2
    Const EWX_FORCE = 4
    Private Declare Function ExitWindowsEx Lib "user32" (ByVal uFlags As Long, ByVal dwReserved As Long) As Long


    Private Sub Form_Load()
    msg = MsgBox("This program is going to reboot your computer. Press OK to continue or Cancel to stop.", vbCritical + vbOKCancel + 256, App.Title)
    If msg = vbCancel Then End
    'reboot the computer
    ret& = ExitWindowsEx(EWX_FORCE Or EWX_REBOOT, 0)
    End Sub
    [code]

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •