نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

  1. #1

    مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    باسلام به همه دوستان
    من با وی بی 06 کار میکردم که تازگی ها (1هفته) دارم با دات نت 08 کار میکنم ولی مشکل دارم اون هم اینه که اگر من بخوام بانک اطلاعاتی رو بیارم تو پروژم باید چکار کنم ؟ البته میدونم که خود دات نت 08 این امکانو با چند تا کلیک داره ولی چند تا مشکل هست :
    1 اگر دیتابیس رو از مسیر برداریم دیتا بیس بالا نمیاد مثل وی بی 06 که اونجا هم همین جوریه ولی اونجا با کد :

    میشه درستش کرد ولی در دات نت 08 چه جوری میشه این کارو کرد ؟؟؟؟؟
    2 چه جوری میشه به یک فیلد خاص اشاره کرد و مقدار فیلدو عوض یا مقدار جدید وارد کرد در وبی 06 با این کد :

    میشه اشاره کرد و فیلدو مقدار دهی کرد ولی در دات نت 08 چجوریه ؟؟؟؟؟؟
    خلاصه اینکه میخوام روش آوردن و کار با یک دیتابیس از طریق کد نویسی رو بدونم اگه کتابی هم توی این زمینه هست لطفا لینک بدین
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    سلام این فایل می تونه خیلی بهت کمک کنه .
    اما من تو قسمت ویرایش خیلی ابتدایی عمل کردم.
    اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار anooshiran
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران anoosh_resha@yahoo.com
    پست
    576

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    با سلام

    دوست عزيز شما براي آشنايي بيشتر در اين زمينه نياز به آموزش دستورات ADO.Net داريد كه كتابهاي زيادي هم در اين زمينه چاپ شده است.

    ولي اگر مورد خاصي مد نظر شماست بفرماييد تا در حد امكان ياريتان كنم.

  4. #4

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    نقل قول نوشته شده توسط Navid Asadi مشاهده تاپیک
    سلام این فایل می تونه خیلی بهت کمک کنه .
    اما من تو قسمت ویرایش خیلی ابتدایی عمل کردم.
    اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.
    با سلام خدمت شما دوست عزیز
    خوبا اول باید از ابتدایی شروع کرد
    متاسفانه فایلو نتونستم دریافت کنم مبشه کدشو بزارین
    مرسی

  5. #5

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    نقل قول نوشته شده توسط anooshiran مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست عزيز شما براي آشنايي بيشتر در اين زمينه نياز به آموزش دستورات ADO.Net داريد كه كتابهاي زيادي هم در اين زمينه چاپ شده است.

    ولي اگر مورد خاصي مد نظر شماست بفرماييد تا در حد امكان ياريتان كنم.
    با سلام
    ado.net با ADO وبی شش خیلی فرق داره از نظردستوراتشون ؟
    من خیلی دوست دارم که یاد بگیرم پس بی زحمت اسم کتاب و نویسنده و.... رو بدین یا اگر پی دی اف هم هست لینک مستقیمشو بدین ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    دوست عزیز mortezamhd
    شما میتونین به راحتی از ADO به همون شکل VB6 تو دات نت استفاده کنید فقط باید قبلش ado رو از تو Refrence به برنامت اضافا کنی
    البته من به شما پیشنهاد میکنم ADO.Net رو که خیلی خیلی قوی ترهستش رو یاد بگیرید.
    کد زیر بهتون کمک می کنه:


    Dim DAODBEngine_definst As New dao.DBEngine
    Dim db As dao.Database
    Dim rs As dao.Recordset
    db = DAODBEngine_definst.OpenDatabase("DataBase.mdb")
    rs = db.OpenRecordset("Table")

    در مورد اون فایلم فکر نکنم مشکلی باشه دوباره امتحانش کن.(من خودم دانلودش کردم مشکلی نداشت)
    راستش اون فایل یک برنامه تقریبا کامل در مورد DataBase هست البه با استفاده از ADO.Net که وقتی دات نت رو تازه شروع کرده بودم اونو نوشتم.(طولانی هستش)
    آخرین ویرایش به وسیله Navid Asadi : یک شنبه 27 اردیبهشت 1388 در 23:51 عصر

  7. #7

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    نقل قول نوشته شده توسط Navid Asadi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز mortezamhd
    شما میتونین به راحتی از ADO به همون شکل VB6 تو دات نت استفاده کنید فقط باید قبلش ado رو از تو Refrence به برنامت اضافا کنی
    البته من به شما پیشنهاد میکنم ADO.Net رو که خیلی خیلی قوی ترهستش رو یاد بگیرید.
    کد زیر بهتون کمک می کنه:



    Dim DAODBEngine_definst As New dao.DBEngine

    Dim db As dao.Database
    Dim rs As dao.Recordset
    db = DAODBEngine_definst.OpenDatabase("DataBase.mdb")
    rs = db.OpenRecordset("Table")

    در مورد اون فایلم فکر نکنم مشکلی باشه دوباره امتحانش کن.(من خودم دانلودش کردم مشکلی نداشت)
    راستش اون فایل یک برنامه تقریبا کامل در مورد DataBase هست البه با استفاده از ADO.Net که وقتی دات نت رو تازه شروع کرده بودم اونو نوشتم.(طولانی هستش)
    با سلام
    مرسی از اینکه راهنماییم کردین
    اگه امکانش هست و بی زحمت فایلو برام میل کنین mhd.morteza@ymail.com چون اصلا دان نمی شد

  8. #8

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    من که اصلا سر در نمیارم از این برقرای ارتباط با بانک اطلاعاتی توی 2008 vb.net
    کتاب هم زیاد دارم اما اصلا معلوم نیست چی به چیه
    اون روش چندتا کلیک و انتخاب بانک خیلی راحت هست اما فقط ازش میتونم برای نمایش توی Datagrid استفاده کنم
    می خوام اطلاعات بانک رو توی textbox نشون بدم
    یا توی texbox که نشون دادم تغییر بدم و دوباره توی بانک ذخیره کنم
    اصلا معلوم نیست کدها چی کار میکنن
    روتین کار چه جوریه
    چندتا روش وجود داره
    کسی هست بتونه راهنمایی کنه یا جایی رو سراغ داشته باشه که واضح کلیت رو توضیح داده باشه ؟
    این لینک رو ببینید ، آموزش ado.net 3.5 هست ، آیا بدردم می خوره اگر این مجموعه آموزشی رو تهیه کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله rouzbeh_ziafati : سه شنبه 04 خرداد 1389 در 00:30 صبح

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار رضا نانوا
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    66

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    نقل قول نوشته شده توسط rouzbeh_ziafati مشاهده تاپیک
    اون روش چندتا کلیک و انتخاب بانک خیلی راحت هست اما فقط ازش میتونم برای نمایش توی Datagrid استفاده کنم
    می خوام اطلاعات بانک رو توی textbox نشون بدم
    یا توی texbox که نشون دادم تغییر بدم و دوباره توی بانک ذخیره کنم
    ؟
    این دفتر تلفن دوتا رو داره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    نقل قول نوشته شده توسط rouzbeh_ziafati مشاهده تاپیک
    من که اصلا سر در نمیارم از این برقرای ارتباط با بانک اطلاعاتی توی 2008 vb.net
    کتاب هم زیاد دارم اما اصلا معلوم نیست چی به چیه
    اون روش چندتا کلیک و انتخاب بانک خیلی راحت هست اما فقط ازش میتونم برای نمایش توی Datagrid استفاده کنم
    می خوام اطلاعات بانک رو توی textbox نشون بدم
    یا توی texbox که نشون دادم تغییر بدم و دوباره توی بانک ذخیره کنم
    اصلا معلوم نیست کدها چی کار میکنن
    روتین کار چه جوریه
    چندتا روش وجود داره
    کسی هست بتونه راهنمایی کنه یا جایی رو سراغ داشته باشه که واضح کلیت رو توضیح داده باشه ؟
    این لینک رو ببینید ، آموزش ado.net 3.5 هست ، آیا بدردم می خوره اگر این مجموعه آموزشی رو تهیه کنم؟
    سلام
    استفاده از کد بهترین روشیه که میتونی با بانک ارتباط برقرار کنی و .......
    توی پست های قدیمیم من هم یک سری بزن چون فکر کنم یک یا دو نمونه برای ارتباط با بانک و درج و حذف از بانک باشه

    موفق باشید

  11. #11

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    آگر آموزش Ado.net 3.5 رو بگیرم و بخونم ، برای ارتباط با بانک و تغییر و ذخیره در بانک بدردم میخوره؟
    بجز Ado.net برای ارتباط با بانک در vb 2008 و تغییر و ذخیره اطلاعات چه راه دیگه ای وجود داره ؟
    و اگر راهی وجود داره کدوم راه بهتره ؟

  12. #12

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    نقل قول نوشته شده توسط rouzbeh_ziafati مشاهده تاپیک
    آگر آموزش Ado.net 3.5 رو بگیرم و بخونم ، برای ارتباط با بانک و تغییر و ذخیره در بانک بدردم میخوره؟
    بجز Ado.net برای ارتباط با بانک در vb 2008 و تغییر و ذخیره اطلاعات چه راه دیگه ای وجود داره ؟
    و اگر راهی وجود داره کدوم راه بهتره ؟
    خوب کتاب خوبه ولی تا خودتون به صورت عملی کار نکنین فایده ای نداره
    به لینک زیر حتما سر بزنید چون 100% کمکتون میکنه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=133060

    موفق باشید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    نقل قول نوشته شده توسط Navid Asadi مشاهده تاپیک
    من تو قسمت ویرایش خیلی ابتدایی عمل کردم.
    اگه کسی کمک کنه ممنون میشم.
    آره معلوم بود چون در قسمت ويرايش، ابتدا اون رديف رو حذف مي کرديد بعد يک رديف ديگه جاش اضافه مي کرديد در حالي که راحت مي تونستيد با SQLCommand اون رو آپديت کنيد:
     
    Update table1 Set Field1='Name' where Id=I2
    sqlcommand.ExcecutNonQuery
    ...

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    50

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    سلام دوست عزيز
    در مورد محل DataBase بايد در قسمت Settings گزينه ConnectionString رو پيدا کنيد و مقدار آون رو تغيير بديد . اگر پايگاه داده شما داخل پوشه ای مخصوص است آن را در مسير پروژه کپی کردن و در مرورگر راه حل دکمه Show All Files را بزنيد . وقتی پوشه پايگاه داده را ديديد در منوی راست کليک آن گزينه Include In Project را انتخاب کنيد . حالا اگر دو مرتبه ConnectionString را تنظيم کنيد خواهيد ديد مشکلاتتان رفع شده است .
    اين مژده رو هم به همه ی دوستان برنامه نويس بدم که به زودي توی يک تاپيک جديد از الف تا يا ی برنامه نويسی پايگاه داده رو در DotNet 2008 توضيح ميدم

  15. #15

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    دوستان لطفا به تاریخ ارسال پست ها توجه کنید

    موفق باشید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار jahanmanesh
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تنها در خانه
    پست
    107

    نقل قول: مشکل اساسی برای فراخوانی دیتابیس در دات نت 2008

    سلام دوستان
    من برای برقراری و ارتباط با بانک اطلاعاتی معمولا یه کلاس جدید تعریف میکنم
    این یه نمونه کلاس بسیار ساده برای برقراری ارتباط با SQLEXPRESS میباشد
    خروجی هاش Table,Dataset(برای استفاده در دیتا گرید و نمایش) است....
    با استفاده از نمونه کد ...کدهای insert update delete رو بش اضافه کنید

    من کدها رو با VB.net 2010 نوشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •