نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: رویداد مربوط به دکمه های تابع Input Box

  1. #1

    رویداد مربوط به دکمه های تابع Input Box

    با سلام
    من توب قسمت فرم لود از تابع InputBox استفاده کردم حالا می خوام که به رویداد مربوط به دکمه ها بشه جواب داد(یا OK یا Cancel)
    مثلا وقتی اکی بزنه یه پیغام جدید با متن سلام(نام کاربر) و اگر کنسل بزنه از برنامه خارج شه :wink:
    چی جوری می شه کد این کار رو نوشت

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار (سیدشریفی)
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تبریز
    پست
    468
    آقا احسان سلام
    اول باید مقدار برگشتی را به یک متغییر اختصاص بدهی مثلا :
    a=Inputbox(...)

    حال پس از زدن کلید <span dir=ltr>Ok</span> یا <span dir=ltr>Cancel</span> باید این متغیر را چک نمایید اگر متغییر برابر خواسته شما بود با یک شرط <span dir=ltr>If</span> هر کاری که میخواهید میتوانید انجام دهید حال اگر متغییر خالی بود باز هم با یک شرط میتوانید از برنامه خارج شوید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار بمب منطقی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    شمال-ایران
    پست
    1,049
    سلام:

    اگه جوابو یه کم کاملتر می خوای می تونی این کد رو نگاه کنی(البته با اجازه آقای سید شریفی)

    dim StrAns as varient
    ("?strAna=inputbox("What is your name
    if StrAns=" " Then
    "!!Text1.text="no answer
    else
    Text1.text="Your name is =" &StrAns
    End if

  4. #4
    با تشکر از شما
    من در واقع می خوام که کلید cancel رویداد Close رو انجام بده(برنامه رو ببنده) و کلید OK پس از نشان دادن نام کاربر وارد برنامه بشه
    از کد های شما ممنون :wink:

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار بمب منطقی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    شمال-ایران
    پست
    1,049
    دوباره سلام:

    خوب باباجونه من تو توضیح قبلی, این دستور(if StrAns=" " Then ) دکمه Cancel رو کنترل میکنه و این دستور (else) , دکمه Ok رو , اگرم باز متوجه نشدی میتونی کد زیر رو یه نگاهی بندازی:
    dim StrAns as varient
    ("?strAns=inputbox("What is your name
    این دستور شرطی , مشخص میکنه که اگر کاربر, رو دکمه Cancel کلیک کرد وارد برنامه نشه.
    if StrAns=" " Then
    End
    این دستور , دستورات بعد از زدن دکمه Ok رو مشخص میکنه , که میتونی بعد از else باز شرطی رو قرار بدی که اگر نام وارد شده(منظور همون strAns) با نام کاربر موجود, برابر بود وارد برنامه بشه.
    else
    ...
    end if
    همین. :P

  6. #6
    تشکر
    حالا به جوابم رسیدم :wink: :twisted: :D

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار بمب منطقی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    شمال-ایران
    پست
    1,049
    قابلی نداشت

تاپیک های مشابه

  1. کمک : می خوام در یک Input فقط انگلیسی تایپ بشود
    نوشته شده توسط amir.NET2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 11:03 صبح
  2. اسم input box در C#‎ چی بود؟
    نوشته شده توسط am_abbas65 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 مرداد 1386, 06:25 صبح
  3. تبادل اطلاعات از یک سایت به سایت دیگر با input ها
    نوشته شده توسط kochol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 10:44 صبح
  4. input box
    نوشته شده توسط z_barnamenevis در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 خرداد 1386, 14:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •