نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: The resource cannot be found

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    The resource cannot be found

    با سلام

    من یک پروژه asp server control در vs2008 ایجاد کردم . و 2 فایل جاوا اسکریپت در اون پروژه قرار دادم و Build action هر کدام رو روی Embedded resource قرار دادم . و با توجه به فضای نام پروژه موارد زیر رو در فایل AssemblyInfo.cs قرار دادم :


    [assembly: WebResource("MaskBox.mask.js", "text/javascript")]
    [assembly: WebResource("MaskBox.jquery.js", "text/javascript")]

    و رویداد prerender رو override کردم و کد زیر رو قرار دادم :


    if (!Page.ClientScript.IsClientScriptIncludeRegistere d("jquery_base"))
    {
    string scriptUrl = Page.ClientScript.GetWebResourceUrl(this.GetType() ,
    "jquery.js");
    Page.ClientScript.RegisterClientScriptInclude("jqu ery_base", scriptUrl);
    }

    if (!Page.ClientScript.IsClientScriptIncludeRegistere d("edit_ctrl"))
    {
    string scriptUrl = Page.ClientScript.GetWebResourceUrl(this.GetType() ,
    "mask.js");
    Page.ClientScript.RegisterClientScriptInclude("edi t_ctrl", scriptUrl);
    }
    و بعد سلوشن رو build کردم و dll رو به toolbox اضافه کردم . موقعی که صفحه لود میشه مشکلی که وجود داره اینه که فایل های جاوا اسکریپت یا ریسورس فایل ها پیدا نمیشن ...

    لطفا راهنمایی بفرمائید ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: The resource cannot be found

    دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید فایل پروژه هم گذاشتم . و قراره یه چیزی بشه مانند زیر :
    http://digitalbush.com/projects/masked-input-plugin/
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: The resource cannot be found

    سلام ، من پروژه شما رو Build کردم و DLL رو ساختم و توی یک صفحه ازش استفاده کردم ، همونطور که اشاره کرده بودین ارور میده میگه Object Required (برای کتابخانه JQuery) .
    توی آدرسی که گذاشته بودین گفته که اسکریپتها رو توی صفحه معرفی کنین :

    <script src="jquery.js" type="text/javascript">script>
    <script src="mask.js" type="text/javascript">script>


    تا این خطوط رو دستی ندادم و 2تا فایل جاوا رو توی پروژه نگذاشتم جواب نمی داد .
    البته احتمالا شما می خواستی کاری کنی که این دو خط و فایل ها رو دستی وارد نکنی و توی DLL بیاریشون
    درسته ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: The resource cannot be found

    بله من تو قسمت override مربوط به رویداد prerender میخواستم با کد نویسی این 2 خط و در واقع 2 فایل رو به صفحه الحاق کنم . که نمیدونم مشکل از کجا هست ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: The resource cannot be found

    دوستان راهنمایی بفرمائید لطفا

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: The resource cannot be found

    نقل قول نوشته شده توسط peymannaji مشاهده تاپیک
    دوستان راهنمایی بفرمائید لطفا
    ناراحت نباش دوست عزیز . انقدر بهش پیله کردم تا فهمیدم از کجا بود ...

    قبل از اسم فایلهای جاوا یه .MaskBox بذارین ، انشالله برای شما هم جواب میده .

    if (!Page.ClientScript.IsClientScriptIncludeRegistere d("jquery_base"))
    {
    string scriptUrl = Page.ClientScript.GetWebResourceUrl(this.GetType() , "MaskBox.jquery.js");
    Page.ClientScript.RegisterClientScriptInclude("jqu ery_base", scriptUrl);
    }

    if (!Page.ClientScript.IsClientScriptIncludeRegistere d("edit_ctrl"))
    {
    string scriptUrl = Page.ClientScript.GetWebResourceUrl(this.GetType() , "MaskBox.mask.js");
    Page.ClientScript.RegisterClientScriptInclude("edi t_ctrl", scriptUrl);
    }


    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: The resource cannot be found

    اصلا به ذهنم نرسید این قضیه ... خیلی ممنون دوست عزیز ...

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •