نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشكل عجيب با VSFlexGrid لطفا كمك كنيد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    مشكل عجيب با VSFlexGrid لطفا كمك كنيد

    با سلام خدمت اهل فن
    دوستان من از VSFlexGrid براي نمايش اطلاعات استفاده مي كنم توي رويداد كليك و انتر سل
    كد نمايش اطلاعات گريد بر روي تكستهاي موجود در فرم را گذاشته ام يعني با كليك بر روي گريد اطلاعات نام و نام خانوادگي در تكست باكس نمايش داده مي شود اما يه مشكل عجيب اينه كه وقتي تعداد ركورد ها يكي مي باشد با كليك بر روي گريد اطلاعات عنوان ها يا نام فيلدها توي تكست باكس نمايش داده مي شود چكار كنم كه ين مشكل برطرف بشه

    ضمنا يه سوال ديگه مي خوام بدونم چند رديف توي گريد هست و مثلا آخرين رديف و يا رديف 50 سلكت بشه چكار كنم

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: مشكل عجيب با VSFlexGrid لطفا كمك كنيد

    نقل قول نوشته شده توسط sh2007 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اهل فن
    دوستان من از VSFlexGrid براي نمايش اطلاعات استفاده مي كنم توي رويداد كليك و انتر سل
    كد نمايش اطلاعات گريد بر روي تكستهاي موجود در فرم را گذاشته ام يعني با كليك بر روي گريد اطلاعات نام و نام خانوادگي در تكست باكس نمايش داده مي شود اما يه مشكل عجيب اينه كه وقتي تعداد ركورد ها يكي مي باشد با كليك بر روي گريد اطلاعات عنوان ها يا نام فيلدها توي تكست باكس نمايش داده مي شود چكار كنم كه ين مشكل برطرف بشه

    ضمنا يه سوال ديگه مي خوام بدونم چند رديف توي گريد هست و مثلا آخرين رديف و يا رديف 50 سلكت بشه چكار كنم

    ممنون
    سلام
    من فکر میکنم مشکل شما در ردیف انتخابی شما باشد.
    شما توی رویداد mshflexgrid_dblclick() این کد رو تست کنید
    grid.textmatrix(grid.rowsel,col) و به جای col شماره ستون را قرار دهید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: مشكل عجيب با VSFlexGrid لطفا كمك كنيد

    دوست من سلام
    فرق row با rowsel چيه ؟
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: مشكل عجيب با VSFlexGrid لطفا كمك كنيد

    نقل قول نوشته شده توسط sh2007 مشاهده تاپیک
    دوست من سلام
    فرق row با rowsel چيه ؟
    ممنون
    سلام
    row sel همون ردیفی که شما روش کلیک میکنید.(انتخابش میکنید)

  5. #5
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: مشكل عجيب با VSFlexGrid لطفا كمك كنيد

    اولين رديف توي گريد همون عنوان هاي فيلدهاست. اين طبيعيه. شما دومين ركورد رو اولين در نظر بگيريد.
    ضمنا يه سوال ديگه مي خوام بدونم چند رديف توي گريد هست و مثلا آخرين رديف و يا رديف 50 سلكت بشه چكار كنم

    VSFlexGrid1.Select VSFlexGrid1.Rows - 1, 0
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •