نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: multi theread ?

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    55

    multi theread ?

    با سلام
    از دوستانی که با multi threar ، dbisam ، midas کار کرده‌اند لطفا یه توضیحی درباره اون بدند . خواهشاً به سایتهای دیگه پاسگاری نکنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    اینا که می گی ، با یه صفحه دو صفحه نمی شه توضیح داد . هر کدومش حداقل یه فصل کتاب رو می خواد تا کامل متوجه شی . من پیشنهاد می کنم کتاب " دلفی 6 : راهنمای توسعه گر " از انتشارات غزال رو بخونی !
    www.gzle.com

  3. #3
    منم با این کتاب موافقم ... این مباحث را خیلی پیشرفته توضیح داده ... البته 6-7 تومن هم قیمتشه که به نظر من می ارزه ....

  4. #4
    فقط در مورد MultiThread توضیح میدم.

    MultiThread در حقیقت این امکان رو به ما میده که , برنامه ما در آن واحد دو دستور العمل را انجام بدهد. در حالت عادی برنامه دارای یک Thread است و در یک زمان فقط یک دستور اجرا می شود.
    از MultiThread در جاهای مختلفی استفاده می شود. مثلا در بازی ها در برنامه های سه بعدی حتی در خود برنامه دلفی و...

    یکی از ساده ترین کاربردهای آن استفاده به صورت زمان سنج (Timer) است. مزیت این زمان سنج به زمان سنج استاندارد دلفی این است که دستورات زیاد در ان باعث تو قف طولانی مدت برنامه نمی شود.

    من کد این زمان سنج را برای در بهتر در اینجا می آورم:

      TTimerThread=class(tThread)
    Private
    fInterval:Cardinal;
    fOnExecute:TNotifyEvent;
    fEnabled: Boolean;
    Protected
    Procedure Execute;override;
    Public
    constructor Create(CreateSuspended: Boolean);
    destructor Destroy; override;
    Published
    Property Intervals:Cardinal Read fInterVal Write fInterval;
    Property OnExecute:TNotifyEvent Read fOnExecute Write fOnExecute;
    Property Enabled :Boolean Read fEnabled Write fEnabled;
    end;

    implementation

    { TTimerTread }

    constructor TTimerThread.Create(CreateSuspended: Boolean);
    begin
    inherited;
    fEnabled:=true;
    end;

    destructor TTimerThread.Destroy;
    begin

    inherited;
    end;

    procedure TTimerThread.Execute;
    begin
    inherited;
    While (not Terminated) do begin
    If (fInterval=0)or(fEnabled=false) then continue;
    If assigned(fOnExecute) then
    fOnExecute(self);
    sleep(fInterval);
    end;
    end;


    موفق باشی. :lol:

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط Salar Khalilzadeh
    .......
    قربان دستت شما که این قدر زحمت می کشید لطف کنید آن را بین دو تا
    [code ]
    [/code ]
    قرار بده تا بهتر بفهمیم چی نوشتی؟
    mr30

  6. #6
    قربان دستت شما که این قدر زحمت می کشید لطف کنید آن را بین دو تا
    [code ]
    [/code ]
    قرار بده تا بهتر بفهمیم چی نوشتی؟
    تذکر به جای بود و اصلاحش کردم امیدوارم از این به بعد بیشتر رعایت بشه
    و اگر رعایت هم نشه مهم نیست ما برای گرت گیری هستیم :wink:

    ارادتمند مشاطان

تاپیک های مشابه

  1. ? Multi Web.config
    نوشته شده توسط amirjooni2004 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 22:45 عصر
  2. سوال در رابطه با Multi tier
    نوشته شده توسط soroush_vs در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 23
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1385, 03:28 صبح
  3. multi home
    نوشته شده توسط mohsenaminzare در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 12:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •