نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فرستادن Id جدول در TextBox با انتخاب فیلد از ComboBox

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان-تهران
    پست
    212

    Question فرستادن Id جدول در TextBox با انتخاب فیلد از ComboBox

    توی برنامم یک ComboBox و یک TextBox دارم داخل ComboBox فیلد Name جدولم وجود دارد و میخواهم هنگامی که نامی را از ComboBox انتخاب میکنم ID جدول درون TextBox قرار بگیره .
    جدولم با نام Student و دارای فیلدهای Student_ID و Name و Family و ... میباشد
    در ضمن برنامم سه لایه هست
    برای این کار باید چه کدی بنویسم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: فرستادن Id جدول در TextBox با انتخاب فیلد از ComboBox


    SqlCommand com = new SqlCommand("select Student_ID from Student where name='" + comboBox1.Text + "' " , connection);
    SqlDataReader dr = com.ExecuteReader();
    if(dr.Read())
    TextBox.Text = dr[0].Tostring();

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: فرستادن Id جدول در TextBox با انتخاب فیلد از ComboBox


    public int GetStudentID
    {
    string sqlCmd = "Select Student_ID From Student Where Name = @Name";
    SqlCommand sqlCommand = new SqlCommand(sqlCmd,new SqlConnection(YourConnectionString));
    sqlCommand.Parameters.Add("@Name",YourValue);
    sqlCommand.Connection.Open();
    object obj = sqlCommand.ExecuteScaler();
    sqlCommand.Connection.Close();
    return (obj==null)?-1:(int)obj;
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان-تهران
    پست
    212

    نقل قول: فرستادن Id جدول در TextBox با انتخاب فیلد از ComboBox

    در برنامه جدولی با نام TermTeacher دارم که دارای فیلدهای TermTeacher_ID ( کلید اصلی) Teacher_ID_FK و Term_ID_FK (کلیدهای فرعی ) میباشد
    توی برنامم هم یک فرم دارم که دارای یک ComboBox برای اسامی اساتید و یک TextBox برای کد اساتید میباشد ( یعنی Teacher_ID_FK)
    همچنین یک dgv که اطلاعات جدول TermTeacher را نشان میدهد و یک دکمه ویرایش نیز در فرم وجود دارد
    میخواهم با زدن دکمه ویرایش، کد استاد مورد نظر در درون textBox و نام استاد از comboBox انتخاب شود.البته نام اساتید از جدول دیگری به نام Teacher ( که دارای فیلدهای Teacher_ID و Name و Family و ...) در درون comboBox قرار داده میشه
    این کار رو با استفاده از کد زیر که درون کلاس Teacher قرار دادم

    publicDataTable TeacherName()
    {
    DataTable dt = newDataTable();
    string str = "select [Teacher_ID],[FirstNameFa] + ' ' + [LastNameFa] AS [Title] from [Teacher] ";
    dt = db.DoSelect(str);
    return dt;
    }


    و در درون فرمم آن را اینجوری صدا زدم

    privatevoid frmTermTeacherEntry_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    #region Teacher ComboBox
    Layers.
    Teacher teach = new Layers.Teacher();
    DataTable dt1 = teach.TeacherName();
    cmbTeacher.DataSource = dt1;
    cmbTeacher.DisplayMember =
    "Title";
    cmbTeacher.ValueMember =
    "Teacher_ID";
    #endregion

    }


    اسامی رو به طریق بالا در درون comboBox قرار دادم
    با استفاده از دکمه ویرایش چگونه اسم استاد مورد نظر را از درون comboBox انتخاب شود؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •