نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشكل در آپلود ديتابيس aspnetdb مربوط به LoginControls خود ASP.Net

  1. #1

    مشكل در آپلود ديتابيس aspnetdb مربوط به LoginControls خود ASP.Net

    سلام، من يك صفحه Login با كنترل هاي خود ASP.Net ساختم و فايل DB را هم با ASP.Net Web Site Administration Tool خودش ايجاد كردم.

    اما نمي تونم اين DB رو هاست آپلود كنم
    اول همينطوري فقط فايل mdf تو پوشه App_Data هاست آپلود كردم نتونستم وارد سايت بشم و خطاي زير داد، بعد اون فايل از رو هاست پاك كردم خطاي نبودن فايل DB داد

    Failed to generate a user instance of SQL Server due to failure in retrieving the user's local application data path. Please make sure the user has a local user profile on the computer. The connection will be closed. 
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Failed to generate a user instance of SQL Server due to failure in retrieving the user's local application data path. Please make sure the user has a local user profile on the computer. The connection will be closed.


    بعد يكم سرچ زدم دوستان گفته بودن بايد اسكريپت بسازم و بعد اون Restore كنم رو هاست. اما وقت آپلود خطاي موجود بودن همچين ديتابيسي رو ميده (پنل هاستم هم Plesk هست)

    چي كار بايد بكنم ؟

  2. #2

    نقل قول: مشكل در آپلود ديتابيس aspnetdb مربوط به LoginControls خود ASP.Net

    این دیتا بیس به منظور افزوده شدن به پایگاه داده شما در نظر گرفته شده است. یعنی در یک روش کاربردی تر شما باید تمام جداول این پایگاه داده را به پایگاه داده خودتان اضافه کنید تا سایت مجتمع تری داشته باشید. (با دستور arpnet_regsql.exe در Visual Studio Command Prompt)

  3. #3

    نقل قول: مشكل در آپلود ديتابيس aspnetdb مربوط به LoginControls خود ASP.Net

    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal مشاهده تاپیک
    این دیتا بیس به منظور افزوده شدن به پایگاه داده شما در نظر گرفته شده است. یعنی در یک روش کاربردی تر شما باید تمام جداول این پایگاه داده را به پایگاه داده خودتان اضافه کنید تا سایت مجتمع تری داشته باشید. (با دستور arpnet_regsql.exe در Visual Studio Command Prompt)
    منون برنامه جالبي !

    اما يك مشكل ديگه پيدا كردم. با سرچ فهميدم مي شه فقط از همين بانك و با اين نام پيش فرض استفاده نكرد و چطوري مي شه تو Web.Config تغيير ايجاد كرد و از يك بانك ديگه ارتباط برقرار كرد و Login شد.
    و اين كه چطوري از فايل mdf اسكريپت بسازم Run Query كنم اما وقتي مي خوام Run Query كن پيغام خطا مي ده و مي گه بانك مشكل يوزر داره و يوزر ويندوز هست يه همچين چيزي (دوباره اجرا مي كنم پست بعدي خطا مي زارم)
    و اگر هم بخوام با Restore بانك به هاست اضافه كنم اون هم خطا مي ده و مي گه طول پسورد كم. در صورتي كه من واسه بانكم يورز پسورد نداشتم

    فايل mdf زيپ كردم رو هاست آپلود كردم واسش يه كانكشن استرينگ هم تو پنل هاست اضافه كردم اما Login نشد و خطا داد. پشتيباني شركت هاستينگ گفت مشكل از كانكشن استرينگ

    آيا مشكل از كانكشن استرينگ يا بايد حتماً فقط با اسكريپت يا Restor بانكم رو آپلود كنم ؟

  4. #4

    نقل قول: مشكل در آپلود ديتابيس aspnetdb مربوط به LoginControls خود ASP.Net

    وقتي مي خوام با اسكريپت بانك Restore كنم اين خطا مي ده:

    Error: Add new database user failed: Password validation failed. The password does not meet Windows policy requirements because it is too short

  5. #5

    نقل قول: مشكل در آپلود ديتابيس aspnetdb مربوط به LoginControls خود ASP.Net

    در Asp.Net web site administrator یا در IIS asp.net configuration می توانید برای MemberShipProvider یک مشخصات ارتباط تعریف کنید.
    اگر به نحو صحیح با aspnet_regsql.exe عمل ورود را انجام داده باشید می توانید از همان Connecting String مورد استفاده خودتان استفاده کنید.

  6. #6

    نقل قول: مشكل در آپلود ديتابيس aspnetdb مربوط به LoginControls خود ASP.Net

    نقل قول نوشته شده توسط BlackDal مشاهده تاپیک
    در Asp.Net web site administrator یا در IIS asp.net configuration می توانید برای MemberShipProvider یک مشخصات ارتباط تعریف کنید.
    اگر به نحو صحیح با aspnet_regsql.exe عمل ورود را انجام داده باشید می توانید از همان Connecting String مورد استفاده خودتان استفاده کنید.
    منون از توجهتون اما من هنوز نفهميدم براي آپلود و يا ايجاد Db فقط مي تونم از اين سه روش استفاده كنم 1.دستي ايجاد كنم 2. Run Query كنم 3. Restore
    يا مي تونم فايل mdf. آپلود كنم تو App_Data و كانكشن تو پنل تعريف كنم

    يا كار ديگه اي هم لازم ؟؟؟
    ببخشيد دوستان من اولين بانك مي خوام آپلود كنم


    در ضمن مشكل من با Restore كه بالا گفتم حل نشده

  7. #7

    نقل قول: مشكل در آپلود ديتابيس aspnetdb مربوط به LoginControls خود ASP.Net

    در این مورد باید با بخش پشتیبانی سایت تماس بگیرید. اگر هاست شما امکان مدیریت پایگاه داده از راه دور را داشته باشد از منزل می توانید پایگاه داده روی هاست را مدیریت کنید.
    در مورد restore جستجو کنید. قبلاً بحث های زیادی در این باره صورت گرفته است.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •