مشاهده دست آورد نظرسنجی: بهترین زبان برنامه نویسی برای بازی چیه بنظرتون؟

رای دهنده
115. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • C

    16 13.91%
  • C++‎

    69 60.00%
  • C#‎

    34 29.57%
  • Java

    10 8.70%
  • .Net

    6 5.22%
  • Delphi

    7 6.09%
  • Flash Script

    2 1.74%
  • Max Script

    1 0.87%
  • Visual Basic

    3 2.61%
  • 3DgameStudio-Quest3d-DarkBasic-.....

    8 6.96%
نظرسنجی چند گزینه ای
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 65

نام تاپیک: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

  1. #1

    Question بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    با سلام.2 ماهه دارم میگردم از آخر نفهمیدم بهترین زبان برنامه نویسی برای بازی نویسی چیه؟
    بیشتریا میگن C#‎ خوبه
    اما باز بیشتریا هم میگن با XNA کار کن.
    اما تو سایت XNA که رفتم در مورد پلتفرم XBOX بود نه PC
    من برای PC میخوام
    و از طرفی هم C#‎ کتاباشو که گرفتم بیشتر در مورد زبان تحت وب و SQL و .... است.
    در مورد Directx و... چیزی نگفتند.
    Flash هم که برای شروع کار خوبه. اما برای ادامه خوب نیست.
    البته طرفدار هم زیاد داره. الان هم زبان های - C++‎ - VB - Vb.net - Php - Delphi رو "بلدم". (درسامون همیناس بابا)
    3dmax هم بلدم.(سرم میشه{یک 2 ماهی هست دارم کتاباش رو میخونم})
    هر زبانی باشه چه سخت چه آسون. فقط بهترین زبان باشه.
    آخرین ویرایش به وسیله mamaliomega : چهارشنبه 28 مرداد 1388 در 15:32 عصر

  2. #2

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    در مورد موتور بازی ها یه سرچی بزن با همه زبونی می شه بازی ساخت از جاوا گرفته تا .... چند بار در این مورد بحث شده که برای نوشتن موتور بازی ترجیحا از سی پلاس استفاده می شه(قدرت بالا در پاسخ دهی) xna مال مایکروسافته و اگر بازیت کمی سنگین بشه کم میاره(البته این را خودم تجربه نکردم و از دوستان این را فهمیدم) ولی تو سی پلاس خیر.
    ضمنن می شه بپرسم تو چند وقت اینارو یاد گرفتی (کلمه ی بلدم تا سرم می شه یه دنیا تفاوت داره)

  3. #3
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    ببین دوست من! زبان برنامه نویسی برای بازی معمولا یکی دوتا بیشتر نیست که اصلش همون ++C هست! (البته بازی داریم تا بازی - منظور یکی از بازی، AssassinCreed هست و منظور یکی دیگه Puzzle)

    معمولاً برنامه یا محیطی که میخواهی توش برنامه نویسی کنی فرق میکنه!

    الان چندتا برنامه یا همون Engine وجود داره که میتونی باهاش بازی بسازی البته همون طور که گفتم زبونش ++C هست! 3DGameStudio - Unreal - ...

    به سایت زیر سر بزن مخصوص همین کاراست:
    www.persian-designers.com
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  4. #4

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    سلام
    بهترین زبان برای ساخت بازی C++‎ هستش. که هم سرعت بالا و هم قابلیت انعطاف بالا داره ( بر خلاف C#‎)

    و بهترین محیط OpenGL هستش، چون:
    1- قویترینها اون رو توسعه میدن (nvidia,intel,amd,ati و ...)
    2- چون خیلی بروز تر از DX هستش.
    3 - توی همه پلت فرم ها (لینوکس، ویندوز و ... ) کار می کنه.
    4 با همه زبون ها سازگار هستش ( اما با C++‎ بیشتر)
    5. چون دقت بالاتری نسبت به DirectX داره.

    اما OpenGL توی شروع کار به نظر آسون میرسه اما سطح کار هر چه قدر حرفه ای تر میشه. OpenGLهم سختر و کاملتر میشه.

    بهترین موتور OpenSource هم که استفاده از اون مجانی هستش OGRE هست که کار باهاش نسبتا مشکله اما بازیهای خوبی میشه باهاش ساخت. این رو هم بگم که بازی سوشانت با OGRE ساخته شده.

    همین قدر بگم که رندر محیط kde در لینوکس و سیستم عامل Mac OS از رندر OpenGL استفاده میکنن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    Wink نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    برای ساخت بازی های دو بعدی و سه بعدی ساده می شه از زبان های برنامه نویسی مثل .Net به همراه XNA استفاده کرد. اما اصولا برای ساخت بازی های قدرتمند و حتی متوسط از زبان C++‎ استفاده می شود. دقت کنید که این امر لزوما به دلیل سرعت بالای آن نیست چون گاهی سرعت بازی های .Net از native بیشتره. دلیل این امر برمیگرده به قدرت زبان و توانایی آن در کنترل منابع گرافیکی و سخت افزاری و ....
    در مورد استفاده از OpenGL اگه می خواید برای ویندوز بازی بنویسید فقط DirectX. در غیر این صورت از OpenGL استفاده کنید. DirectX به اندازه کافی قدرتمند هست.

    موفق باشد.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    اما اصولا برای ساخت بازی های قدرتمند و حتی متوسط از زبان C++‎ استفاده می شود. دقت کنید که این امر لزوما به دلیل سرعت بالای آن نیست
    اتفاقاً اين امر لزوماً بدليل سرعت بالاي كمپايل اين زبان هست!

    چون گاهی سرعت بازی های .Net از native بیشتره.
    دوست عزيز! سرعتش بيشتر نيست بلكه بدليل برنامه نويسي صحيح و استفاده از الگوريتم هاي استاندارد، زودتر و بهتر نتيجه ميده!

    اما اگه شما با همون ++C بتونيد درست و حسابي برنامه نويسي كنيد و در طراحي الگوريتم ها بهترين روش رو انتخاب كنيد، بدونيد كه هيچ وقت سرعت بازي شما پايين تر از بازيهاي Net. و ... نيست و نخواهد بود!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  7. #7

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    حتی توی محیط ویندوز OpenGL از دایرکت بهتره. این امر چند تا دلیل داره. همه میدونن که ورژن 9 به بعد دایرکت فقط با ویندوز ویستا کار میکنه. یعنی شما نمی تونین از امکانات جدید گرافیکی توی ویندوزهای ایکس پی و به قبل استفاده کنید . این در صورتی هستش که با OpenGL حتی میتونید برای ویندوز 95 هم همون برنامه ها رو بنویسید. OpenGL ساپورت بهتری رو از تکسچرینگ و فشرده سازیهای مربوطه فراهم میکنه. مورد بعدی این هستش که OpenGL کامپایلرهای بلادرنگ داره که باعث میشه شیدرها بطور کامل با سخت افزار گرافیکی مچ بشن.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    Wink نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    اتفاقاً اين امر لزوماً بدليل سرعت بالاي كمپايل اين زبان هست!
    دوست عزيز! سرعتش بيشتر نيست بلكه بدليل برنامه نويسي صحيح و استفاده از الگوريتم هاي استاندارد، زودتر و بهتر نتيجه ميده.
    دوست عزیز
    من هم چیز دیگه ای نگفتم! من هیچ وقت به خودم اجازه نمی دم که بگم سرعت .net از C++‎ بیشتره با سرعت این زبان کم است. دلیل این که از واژه لزوما استفاده کردم همین بود. این رو هم بگم که اگر شما از بهرین ساختارهای برنامه نویسی هم استفاده کنید باز هم به احتمال قوی سرعت برنامه شما در .net در برابر همون برنامه به زبان C++‎ کمتره ولی خوب به ندرت برنامه ها و بازی هایی در زبان هایی مثل java یا .net سرعت بالاتری دارند. دقت کنید به ندرت! هر چند با گفته شما در زمینه تاثیر برنامه نویسی , مستقل از زبان موافقم اما نقش کامپایلر و native بودن رو نباید نادیده گرفت.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    دلفی هم گزینه بدی نیست. البته در بازی های کم حجم از لحاظ گرافیک.

  10. #10

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    اما آخه تو C++‎ که از بازی حرفی نیست.
    آموزش C++‎ از آموزش برنامه نویسی بازی با C++‎ جداست؟
    بعد میخواستم ببینم کلا بازی های روز دنیا به قول دوستمون صالح , یک بازی گرافیک خیلی بالا مثل: assasin's creed و یا WOW و یا.... با همین C++‎ برنامه نویسی میشن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!


  11. #11

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    بله. تمام این بازیها با سی ++ نوشته شدن. بعدش یعنی چی تو سی ++ از بازی حرفی نیسش!!!

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,397

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    هر کاری کردم نتونستم با PM بهت بگم , هی گیر میکرد .
    خودت میتونی حذف کنی , ویرایش رو بزن بعدش خذف پیغام رو از بالا انتخاب کند و ارسال رو کلیک کن.
    بگردی پیدا میکنی.

    پیوست : این پست 24 ساعت بعد حذف خواهد شد.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    Thumbs down نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    اما آخه تو C++‎ که از بازی حرفی نیست.
    مگه باید در مورد تک تک شاخه های برنامه نویسی توی کتاب های برنامه نویسی بنویسن!!!!! البته کتاب جدید 2008 دیتل یه فصل داره در مورد برنامه نویسی و طراحی یک بازی ساده با موتور کد باز orge.
    آموزش C++‎ از آموزش برنامه نویسی بازی با C++‎ جداست؟
    ????
    بعد میخواستم ببینم کلا بازی های روز دنیا به قول دوستمون صالح , یک بازی گرافیک خیلی بالا مثل: assasin's creed و یا WOW و یا.... با همین C++‎ برنامه نویسی میشن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
    99.9999 درصد بازی های دنیا به وسیله C++‎ نوشته می شه!! حالا چرا به نظر شما این بازی ها برخلاف ++C !!! گرافیک بالایی دارند به همون دلیلی که 90درصد برنامه هایی که روی سیستم شما نصبه با visual ++C نوشته شده!!!!!!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mamaliomega مشاهده تاپیک
    با سلام.2 ماهه دارم میگردم از آخر نفهمیدم بهترین زبان برنامه نویسی برای بازی نویسی چیه؟

    بیشتریا میگن C#‎ خوبه
    اما باز بیشتریا هم میگن با XNA کار کن.
    اما تو سایت XNA که رفتم در مورد پلتفرم XBOX بود نه PC
    من برای PC میخوام
    و از طرفی هم C#‎ کتاباشو که گرفتم بیشتر در مورد زبان تحت وب و SQL و .... است.
    در مورد Directx و... چیزی نگفتند.
    Flash هم که برای شروع کار خوبه. اما برای ادامه خوب نیست.
    البته طرفدار هم زیاد داره. الان هم زبان های C - C++‎ - VB - Vb.net - Php - Delphi رو "بلدم". (درسامون همیناس بابا)
    3dmax هم بلدم.(سرم میشه{یک 2 ماهی هست دارم کتاباش رو میخونم})
    هر زبانی باشه چه سخت چه آسون. فقط بهترین زبان باشه.
    با سلام
    دوست گرامی براساس تجربیات من مهم الگوریتم و تفکر شما در کد نویسی است و زیاد به زبان مربوط نیست
    با همین xna شما می توانید به شرطی که از الگوریتم خوب و تفکر عالی استفاده کنید بازیهایی همانند بازهای بسیار سنگین و معروف بسازید(دقیقا همان کاری که گروه ما دارن این کار را می کنند و تا اینجا بهمون همین قضیه اثبات شده)
    زیاد هم در اینجا به دنبال پیدا کردن سوالت نباش چون دوستان تجربه بازی سازی ندارن و متاسفانه فقط نظرات غیر کارشناسانه میدن
    از راهت منحرف نشو و با قدرت و علاقه به پیش برو و مطمئن باش به نتیجه میرسی
    همیشه به خاطر داشته باش چرخ یکبار اختراع شده و نیاز نیست دوباره ان را اختراع کنی و می توانی با زبانها و امکانات جدید به همان نتایج برسی
    موفق باشی

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    Thumbs down نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    دوست گرامی براساس تجربیات من مهم الگوریتم و تفکر شما در کد نویسی است و زیاد به زبان مربوط نیست
    با همین xna شما می توانید به شرطی که از الگوریتم خوب و تفکر عالی استفاده کنید بازیهایی همانند بازهای بسیار سنگین و معروف بسازید(دقیقا همان کاری که گروه ما دارن این کار را می کنند و تا اینجا بهمون همین قضیه اثبات شده) زیاد هم در اینجا به دنبال پیدا کردن سوالت نباش چون دوستان تجربه بازی سازی ندارن و متاسفانه فقط نظرات غیر کارشناسانه میدن.
    از راهت منحرف نشو و با قدرت و علاقه به پیش برو و مطمئن باش به نتیجه میرسی.
    همیشه به خاطر داشته باش چرخ یکبار اختراع شده و نیاز نیست دوباره ان را اختراع کنی و می توانی با زبانها و امکانات جدید به همان نتایج برسی
    موفق باشی.
    دوست عزیز
    اصلا دوست ندارم که دوباره این فروم را با بحث های تکراری شلوغ کنم... چون ارزش نداره....اما محض اطلاع شما و همه دوستانی که می خوان به شکل جدی بیان بازی بنویسن!
    1. به نظر شما این جا همه نظرات غیر کارشناسی می دهند! خود من برنامه نویس .net هم هستم. بنابراین با زیر و بم این زبان آشنایی دارم. هر زبانی در دنیای کامپیوتر برای یک هدف خاص ایجاد شده است. برخی برای برنامه نویسی سیستم , برخی برای شبکه مناسب و برخی همانند .net برای RAD. یعنی توسعه سریع نرم افزار. این به معناست که .net برای این ایجاد نشده است که شما هر کاری با آن بکنید. .net نیامده که با آن بازی با Anti-Virus یا System Software بنویسیم. .net آمده است تا برخی کارها را برای ما آسان تر کند.
    2. شما همان طور که اشاره کردید در حال نوشتن بازی های بسیار سنگین هستید. من در پست های پیشین اشاره کردم مه الزاما هر بازی با XNA بازی بدی نیست اما معمولا معمولا این اتفاق نمی افتد! یعنی فرض بر این است که شما با زبانی غیر از C++‎ یک بازی ضعیف بنویسید جز این که عکس آن ثابت شود!! نیازی به اثبات نیست. درهمین سایت افراد بسیار حرفه ای تری هستند که می توانید از خود آن ها بپرسید. اصلا با مقایسه سرعت و قابلیت های این دو زبان این امر کاملا واضح است!
    3. لطفا با تعصب پاسخ ندهید. یکی از مشکلاتی که برنامه نویسان ایرانی دارند این است که هیه چیز را در دانسته های خود می بینند. دقت کنید که حتی C++‎ هم در برخی زمینه ها محدودیت دارد و به صرفه نیست که برخی برنامه ها با آن نوشته شود اما در مورد بازی نویسی هم اکنون در دنیا 99.99 بازی ها با همین زبان نوشته می شوند! به نظر من بازی نویسی در XNA به شکل حرفه ای یعنی شما باید ماه ها وقت خود را صرف پیدا کردن و نوشتن بهترین توابع و کلاس ها کنید تا شاید یک بازی متوسط ارایه کنید اما اگر برنامه نویس C++‎ باشید. با همین تلاش ( برای یک بازی متوسط در .net ) می توانید یک بازی به مراتب قوی تر ارایه دهید.

    البته:
    1) صرف نظر از زبان , مدیریت بازی و الگوریتم و سایر بخش ها مثل گرافیک و صدا و ... مهمتر است.
    2) .net یا هر زبان دیگر برای شروع مناسب است اما برای ادامه خیر! برای این که در این زمینه قانع شوید که سخنان بالا کارشناسی است!!!! لطفا در سایت مایکروسافت نظر بخش فنی برنامه نویسان را در مورد قابلیت های .net و C++‎ و زبان مناسب برای ساخت بازی بخوانید!!!

    موفق باشید.

  16. #16

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    سی ++ به خاطر قدرت انعطاف فوقالعاده بالای اون بر روی سیستم و منابع آن و کنترل حافظه برای ساخت برنامه های سیستمی و بطور کل برنامه هایی که سرعت بالایی نیاز دارن کاملا مناسبه. این زبون هر نوع انعطاف پذیری رو داره و حتی باهاش میشه برنامه های دات نت نوشت که از کل خصوصیات دات نت پشتیبانی کنه. تنها موردی که جلوی برنامه نویسان سیستم های تجاری نظیر پایگاه داده رو برای کار با اون میگیره سخت و زمان بر بودن کار حرفه ای با اون هستش. عملا سی شارپ و سی ++ تحت دات نت هیچ تفاوتی ندارن به جزء اینکه سی ++ قابلیت انعطاف خودش رو حفظ کرده ولی بازهم مشکل مونده اما کار با سی شارپ آسونتره.

    زمانی که شما به صورت حرفه ای وارد بازی سازی بشین متوجه میشین که حتی افزایش 0.1 درصدی فریم میتونه تاثیر فوقالعاده ای روی کار شما داشته باشه. برای افزایش سرعت هم تو خیلی از موارد نمیشه کار کرد به جزء کنترل مدیریت حافظه به صورت مستقیم ( که توسط gc داخل دات نت انجام میگیره). علت اینکه با تمام تبلغهای xna مایکروسافت موفق نشد اون رو به عنوان یه فریم ورک موفق (تو اون سطحی که انتظار میرفت) مطرح کنه اینه که سعی کرده کار با اون رو ساده کنه که نتیجه عکس داده؟!!! یعنی اینکه چون مدیریت ریز موارد رو برنامه نویس گرفته ، قدرت مانور اون رو کم کرده. این دقیقا یکی از مواردی هست که دایرکت ایکس داره ازش رنج میبره. عملا دایرکت برای بازیها طراحی شده و کاملا هم موفق بوده ولی بخاطر رعایت نکردن همین مورد ( یعنی دادن قدرت مانور کامل به برنامه نویس) توی صنعت ازش استفاده نمیشه. اما این در مورد OpenGL فرق میکنه OpenGL توی صنعت کابرد فراوان داره ( مخصوصا صنایع نظامی و برنامه های cad و یا حتی گوشیهای موبایل نظیر n95)
    اما توی بازی سازی موفقیت چندانی نداشته (حداقل توی پلت فرم ویندوز اینشکلیه).

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    من چیزی را از روی هوا نگفتم و بر اساس برسی ها و نتایجی که تیم ما تو این مدت گرفته بیان کردم
    به نظر بنده و تیم ما xna توانایی ایجاد یک بازی قوی را داره این را با نمونه کد می توانم اثبات کنم
    لطفا وقتی مساله ای را ازمایش نکردید و کدی در این زمینه را به بوته ازمایش نگذاشتید نظر ندید
    xna همانطور که ماکروسافت ادعا کرده می تواند با بکاربردن الگوریتم مناسب و خوب پروژهای سنگینی را پیاده کند
    مساله فریم بر ثانیه کاملا در دست برنامه نویس است فریم بر ثانیه تعداد ریفرش شدن بر واحد ثانیه است یعنی چندبار شما دستور ترسیم کلی را در ثانیه اجرا کنید و لزومی ندارد این سرعت بطور معول از اندازه ای که چشم انسان ان را تشخیص ندهد افزایش یابد اصطلاحا اب که از سر گذشت چه یک وجب و چه صد وجب
    من یک تاپیک xna باز کردم که عمدتا سوالات من مربوط به پیاده سازی بازی میشد و استفاده از الگوریتمهای مناسب ولی متوجه شدم تقریبا هیچ یک از دوستان حتی به این مسائل در پیاده سازی بازی فکر نکردن به همین خاطر عرض می کنم دست به کار شدن و کد نوشتن در این زمینه خیلی بهتر از بالا منبر رفتن و تعصب داشتن روی زبان بخصوصی است

  18. #18

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    تو همون تاپیکی هم که باز کردی دیدی که افرادی نظیر نیما و کوچول جوابتو دادن ولی بازهم با اونها شروع کردی به جر و بحث اما در مورد کوچول. من و کوچول روی یک پروژه OpenSource تقریبا دو سال پیش کار می کردیم که طی اون مدت من مطالب زیادی رو ازش یاد گرفتم. کوچول هم دایرکت رو بلده و هم OpenGL و میشه گفت با XNA هم آشنایی داره. از نظر اون xna بین اینها از همه کندتر هستش و شاید تنها علتش هم دات نت باشه:

    http://sourceforge.net/projects/kge/
    http://www.devmaster.net/engines/eng...ils.php?id=382

    بعد از اون یه موتور دیگه رو طراحی کرد که تجاری بود ( اگر خودش بخواد توضیح میده) و من هم شروع به طراحی یه موتور دیگه کردم که اسمش رو D-Engine گذاشتم:

    www.d-project.ir

    نمی دونم چه جوری تحقیق کردی که به این نتیجه رسیدی اما فکر نکنم اونقدر که لازم بوده دقیق بودی

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    سلام
    99.9999 درصد بازی های دنیا به وسیله C++‎ نوشته می شه!! حالا چرا به نظر شما این بازی ها برخلاف ++C !!! گرافیک بالایی دارند به همون دلیلی که 90درصد برنامه هایی که روی سیستم شما نصبه با visual ++C نوشته شده!!!!!!
    نظر یکم عجیبی است!
    من از جملات شما برداشت میکنم که ++VC ضعیف است!

    ++Microsoft Visual C قدرت کافی و لازم را برای طراحی بازیهای سه بعدی تحت DirectX دارد و اگر به برخی بازیهایی که نصب میکنید دقت کنید متوجه خواهید شد که با ++VC نوشته شده اند.
    کافی است DirectX SDK را از سایت مایکروسافت دانلود کنید تا با حجم قابل توجهی از توضیحات و نمونه کد و سمپل اتصال ++VC به DirectX مواجه شوید

    ضمن اینکه هنوز بسیاری از برنامه های معمولی تحت دسکتاپ ویندوزی با ++VC طراحی میشوند و بدون استفاده از DirectX گرافیک خوبی هم دارند.

    احتمالاً شما ++VC را با نسخه های داسی مثل ++Turbo C اشتباه گرفته اید.

    =====

    در مورد سرعت و بازدهی XNA و کلاً دات نت هم، گمانم اصل مطلب به خود شخص برنامه نویس باز میگردد.

    حتی در دات نت ما garbage collector را داریم که میتوانند بسیار زیاد روی بهینه سازی مصرف/آزاد سازی منابع RAM تاثیر بگذارد و بعد از مدتی کار و تخصیص و آزاد سازی زیاد class ها و سایر اشیا از fragment شدن حافظه خالی RAM جلو گیری کند.

    چون کدهای دات هم در کامپایل برنامه نویس به IL کامپایل میشوند که بسیار نزدیک به زبان ماشینی Assembly است ولی در رایانه مقصد و پس از دبل کلیک کامپایلر JIT آن را به Native نهایی ان سخت افزار خاص کامپایل میکند، شاید شاهد بالا آمدن کندتری باشیم ولی پس از بارگذاری کامل در RAM شاید کدهای نهایی مقدار کمی از کدهای VC++‎Native کندتر باشند ولی این اختلاف فاهش نیست و اصل کار بر میگردد به برنامه نویس.
    متاسفانه متاسفانه متاسفانه برنامه نویسی دات نت خیلی ساده تر است و هر کس با اندک دانشی خود را برنامه نویس دات نت تصور میکند و نتیجه آن میشود که کدهایی خواهد نوشت که مطلقاً توجیح عقلانی ندارد و سرعت نهایی همان خواهد شد که خوماهید دید.
    من خودم بارها در همین سایت پروزه دوستانی که مشکل داشتند را دانلود کردم (تا ایرادش را پیدا کنم) و بارها از دیدن کدهایشان وحشت کردم! یعنی فکر میکردم کسی بتواند همچین کدهایی بد و بسیار بسیار بسیار کم بازده را بنویسد.

    =====

    جمیعاً موفق باشید.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار hector2000
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    پرشین ساینس
    پست
    227

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    همانطور که استاد ارجمند H2 فرمودند مساله سرعت در بیشتر موارد به خود برنامه نویس مربوطه و اندک تفاوت جزئی که دات نت می تواند نسبت به native داشته باشد در بازی مشهود نیست(اونم با این سیستمهای قوی که هروزه ارتقا پیدا می کنند)
    اینکه شخصی می گوید دات نت برای نوشتن بازی های سنگین کم می اورد متاسفانه ضعف آن شخص در کد نویسی دات نت است(مطمئنا ان شخص در پروژههای کاربردی هم با این مشکل روبروست چون الگوریتم و تفکر درستی نتوانسته پیاده کند)
    حالا چون تو امریکا همه رفتن بازی را با ویژال سی نوشتن که دلیل نمیشه ما ویژال سی را برای خودمان پیراهن عثمان بکنیم.در دانشگاههای اونجا زبان ویژال سی که در اصل بسیار مشکل و مال زمان ناصرالدین شاه است را بیشتر می پردازند چون اونجا هم مثل ایران استاد یک دانشگاه نمی تواند تمام وقت خود را به شناسایی و بررسی زبانهای جدید بدهد و الزاما دانشی که خود در دانشگاه یاد گرفته را به دانشجویان خودش یاد می دهد.شرکتهای بزرگ بازی سازی هم با دو مساله روبرو شدن:یکی دیدن تعداد برنامه نویس ویژال سی اونجا زیاده و همینطور عمدتا موتورهای بازی را خریدن و ان را گسترش دادن(که عمدتا در ابتدا و در زمان قدیم با ویژال سی نوشته شده)شرکت بازی سازی اونجا نمی اید کل موتورش را با دات نت بنویسد که چون در ان صورت باید هزینه گزافی را باید نوشتن کد،دیباگین و.. به برنامه نویسان بپردازد(اونجا که مهندسان نرم افزار و برنامه نویسان مثل ایران حقوقشان در حد ماهی 500 الی 600 تومان نیست که)
    اونها به فکر پیشرفت بازی سازی هم نیستن اونها فقط بدنبال در اوردن پول بیشتر هستن
    وسلام
    آخرین ویرایش به وسیله hector2000 : چهارشنبه 06 خرداد 1388 در 18:34 عصر

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    Arrow نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    نظر یکم عجیبی است!
    من از جملات شما برداشت میکنم که ++VC ضعیف است!
    با تشکر کامل , من به هیچ وجه چنین قصدی نداشتم بلکه دقیق عکس این یعنی منظورم این بود که vC++‎ خیلی قویه...
    دوباره تشکر می کنم چون بهترین پست در این تاپیک بود.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    سلام
    با تشکر کامل , من به هیچ وجه چنین قصدی نداشتم...
    عضرخواهی میکنم، پس من از جمله بندیتان بد متوجه شدم یا بد برداشت کردم.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    Post نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    اول از همه از همه دوستانی که وقت می گذارن و روی این تاپیک کار می کنن تشکر می کنم.( هر چند من تاپیک رو ایجاد نکردم اما احساس می کنم کاملا علمیه...)
    یک نکته مهم این که این جا سایت برنامه نویسه و ما دور هم جمع شدیم که اطلاعات خودمون رو به اشتراک بگذاریم!! و بنابراین بهتره یک مقدار با متانت بیشتر همون طور که آقای H2 بیان کردند صحبت کنیم.
    =====================================
    چون کدهای دات هم در کامپایل برنامه نویس به IL کامپایل میشوند که......
    اول از همه از صحبت های این برنامه نویس عزیز که واقعا عالی بود تشکر کنم چون تمام چیزی که من و سایر دوستان می خواستیم بگیم رو خیلی خوب بیان کردند.
    حالا چون تو امریکا همه رفتن بازی را با ویژال سی نوشتن که دلیل نمیشه ما ویژال سی را برای خودمان پیراهن عثمان بکنیم.در دانشگاههای اونجا زبان ویژال سی که در اصل بسیار مشکل و مال زمان ناصرالدین شاه است را بیشتر می پردازند .........
    دوست عزیز استباه می کنی. من قصد دعوا ندارم!! خیلی صمیمی بخوام بگم این هست که شما هم دقیقا تفکرات استادان دانشگاه ها رو تو این پست آوردی. اول از همه به دوستان توصیه می کنم که حتما تاپیک های فنی بخش C++‎ رو که آقا نیما ( مدیر بخش ) زحمت کشیدند و تهیه کردند رو بخونید!! فکر می کنم که در زمینه C++‎ تفکرتون عوض بشه. البته این امر واضح است اما خوب این جا هم فارسی توضیح داده شده هم دم دسته! من فکر میکنم که در زمینه بازی سازی و زبان اون در این تاپیک به اندازه کافی بحث شده... فقط این سو تفاهم هم باید رفع بشه...

    ====================================
    C++‎ در حال حاضر قدرتمند ترین زبان دنیاست. یک نکته رو مد نظر داشته که زمانی که صحبت از زبان می کنیم همه زبان ها در واقع یک ساختار دارند اما این ویژگی های اون هاست که اونها رو متمایز می کنه... یک مثال ساده این هست که هنوز هیچ زبانی با کاربردی که C++‎ داره نتونسته جایگزین بشه بنابراین برای این زبان آینده بسیار درخشانی پیش بینی می شه... در دانشگاه های ما متاسفانه متاسفانه متاسفانه ( اصطلاح H2 این بار برای استادها ) استاد ها از این زبان به عنوان مرحوم C++‎ یاد می کنند در حالی که نبض دنیای کامپیوتر در دست این زبان هست. دقت کنید که این جمله با قدرت سایر زبان ها مثل .net و کاربرد آنها هیچ تناقضی نداره... واضح تر بخوام بگم ایران با همه جای دنیا فرق می کنه!! یعنی در دنیا زبان java یا C++‎ اون قدر ارزش داره در ایران نداره و این امر دقیقا بر می گرده به تفکر محض تجاری ما که به همه چیز به عنوان به منبع درآمد سریع نگاه می کنیم و .net این رو برای ما به ارمغان می آره... در حالی در دنیا همون شرکت از C++‎ دارن میلیاردها دلار در می آرن.
    من از نوشته هاتون احساس کردم که قدرت C++‎ و استفاده از اون اتفاقیه و چون فارغ التحصیلای زیادی داره در غرب ازش استفاده می کنن در صورتی که عکس این هست. یعنی وقتی یک شرکت مثل Adobe اهداف خودش رو برای 10 سال آینده برنامه ریزی میکنه نمی گه چون تعداد برنامه نویسای اون زبان کم یا زیاده پس باید با توجه به اون به جلو پیش رفت!! نکته دیگه این که C++‎ برای عصر قاجار نیست و این زبان حدود 30 سال پیش به وجود آمد و زبانی پون VC++‎ حدود 20 سال و به همراه windows پا به عرصه گذاشت!!
    زمانی که .net در سال 2001 ارایه شد خیلی از برنامه نویسان دنیا نگران بودند که با آمدن .net از پشتیبانی C++‎ توسط شرکت هایی مثل MS کم بشه در صورتی که عکس این موضوع اتفاق افتاد یعنی برنامه نویسان mfc و win32 در حال زیاد شدن هستند. با تمام این ها باید بگویم مثل گفته استادمون H2 ساختار و الگوریتم از هر چیزی مهمتره هر چند که زبان هم بی تاثیر نیست.

    =======================================
    موفق باشید.

  24. #24

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط hector2000 مشاهده تاپیک
    من چیزی را از روی هوا نگفتم و بر اساس برسی ها و نتایجی که تیم ما تو این مدت گرفته بیان کردم
    به نظر بنده و تیم ما xna توانایی ایجاد یک بازی قوی را داره این را با نمونه کد می توانم اثبات کنم
    لطفا وقتی مساله ای را ازمایش نکردید و کدی در این زمینه را به بوته ازمایش نگذاشتید نظر ندید
    xna همانطور که ماکروسافت ادعا کرده می تواند با بکاربردن الگوریتم مناسب و خوب پروژهای سنگینی را پیاده کند
    مساله فریم بر ثانیه کاملا در دست برنامه نویس است فریم بر ثانیه تعداد ریفرش شدن بر واحد ثانیه است یعنی چندبار شما دستور ترسیم کلی را در ثانیه اجرا کنید و لزومی ندارد این سرعت بطور معول از اندازه ای که چشم انسان ان را تشخیص ندهد افزایش یابد اصطلاحا اب که از سر گذشت چه یک وجب و چه صد وجب
    من یک تاپیک xna باز کردم که عمدتا سوالات من مربوط به پیاده سازی بازی میشد و استفاده از الگوریتمهای مناسب ولی متوجه شدم تقریبا هیچ یک از دوستان حتی به این مسائل در پیاده سازی بازی فکر نکردن به همین خاطر عرض می کنم دست به کار شدن و کد نوشتن در این زمینه خیلی بهتر از بالا منبر رفتن و تعصب داشتن روی زبان بخصوصی است
    سلام

    ببخشید بنده زیاد دوست ندارم وارد این جور بحثها بشم که جوایش واضح است اما دوست عزیز من اینکه تیم شما یک نتیجه ای را گرفته دلیل نمیشه که. اینهمه بازی با C++‎ توسعه داده میشه به علاوه هزار و یک نرم افزار دیگه مثل مکس و مایا و... حتما یک دلیلی داره دیگه. چرا اینقدر علاقه دارید خلاف جهت آب شنا کنید. خیلی ساده ببینید اکثر بازیها و نرم افزارهای تشنه سرعت رو با C++‎ مینویسند شما هم همون کار رو بکنید.

    در مورد سرعت هم اینطور که شما گفتید نیست. فریم ریت بالا فقط مربوط به نمایش نیست. هر چه فریم ریت شما بالاتر باشد محاسبات دقیقتر است، موتور فیزیک شما هم دقیقتر کار میکند و... پس صرف اینکه 24 فریم در ثانیه نمایش بدهیم کافی نیست. این فریم ریتی است که در آن چشم فاصله بین دو فریم را تشخیص نمیدهد.

    در مورد تجربه و دست به کد شدن هم خیالتان راحت بنده از 13 سال پیش کارم همین است. مطمئن باشید ضرر نمیکنید. ضمنا به خاطر داشته باشید مثال نقض یک واقعیت آماری رو تغییر نمیده.

    ممنون علی

  25. #25

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    آقای سیدف که لقب پدر بازی سازی ایران رو داره، دگیه جا برای بحث برای بقیه نمیذاره. فقط میخواستم یک نکته رو تکمیل کنم که شاید فریم ریت 37 برای انیمیشن کافی باشه اما فریم رین مناسب برای بازی باید 60 به بالا باشه تا بازی کن کند بودن رو احساس نکنه. چون بازیکن با موارد زیادی از جمله io و صوت هم درگیره.

    فریم ریت بالا، سرعت load و save بالا اهمیت زیادی رو داره و اگه رعایت نشه، تمام تلاش های گرافیکی و گیم پلی رو نابود میکنه. خیلی ها بیشتر از یه گرافیک خوب سرعت لود بالای gow رو دوست دارن. شاید این مطب اولش به نظر نرسه ولی حساب کن بازی کن مرتبا شکست بخوره و بخواد هر طور شده مرحله رو طی کنه. چه اتفاقی میفته.

    اصولا سریع ترن زبان برنامه نویسی اسمبلی هست که بعد از اون سی ++ مطرح میشه و بعد زبانهای دیگه نظیر جاوا مظرح میشن و جالبتر ایته که کندترینها زبانهایی هستند که با دات نت کار میکنن. شاید تجربه حرفه ایت کم باشه ولی بعضی وقتها کار به جایی میرسه که برنامه نویس مجبور میشه از الگوریتم های مختلف برای افزایش حتی یکی دو فریم در ثانیه استفاده کنه.

  26. #26

    Exclamation نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    خیلی ببخشیدا.... اما الان 1 ماهه هنوز نتیجه قطعی نگرفتم....
    چرا دعوا میکنین؟؟؟؟ از آخر نتیجه چی شد؟
    بنظر شما یه زبان برای برنامه نویسی بازی که بشه باهاش با سرعت زیاد بازی های خوبی ساخت(ساخت مدل ها و تکسچر ها با تری دی مکس انجام میدم) چی هست؟
    بنظر من سی شارپ از همه آسون تره.... اما جدیدا یک برنامه ای اومده برای ساخت بازی در سی پلاس پلاس که در داخل ویژوال سی پلاس پلاس نصب میشه(darkgdk) که خیلی غوغا کرده...
    واسه همین هنوز نتیجه نگرفتم که کدومو برم.... فقط زیاد به مدل ها فکر نکنین.... اونا رو همشون رو با مکس انجام میدم.... برای من فقط کدنویسیِ سریع و کاربردی در بازی مهمه.....
    یه زبان غیر از اینا بگین آخه اینا واقعا افتضاحن:
    max script-flash script-assembly

    راستی... برای نتیجه گیری بهتر نظرسنجی هم اضافه کردم.... حتما نظرتون رو بگین... اگه تونستین ملاک برتری زبان مورد نظرتون رو هم بگین بد نیست...
    ممنون از همه... توروخدا دعوا نکنین.... شما استاد مایین بابا
    آخرین ویرایش به وسیله mamaliomega : چهارشنبه 28 مرداد 1388 در 15:56 عصر

  27. #27
    کاربر جدید آواتار R.O.O.T.S
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    FLORIDA
    پست
    15

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    مهندس خسته نباشی سه صفحه اومدی تازه می گی تایتانیک کی بود.(راستی تایتانیک مگه دختره نبود)

    البته طرفدار هم زیاد داره. الان هم زبان های - C++‎ - VB - Vb.net - Php - Delphi رو "بلدم". (درسامون همیناس بابا)
    شما که اینو در جواب جناب MIDOSE گفتی، درسته؟ پس قطعن باید بدونی دنبال کدوم باید بری.

    نمی خوام نصیحت یا ... کنم ولی به قول استاد بزرگم تنن بام:
    اگر برای انجام کاری دو راه حل داشته باشید فقط یک کدوم را دنبال کنید ،در غیر این صورت هم خودتون و هم وقتتون را نابود می کنید.
    فقط یک کدوم را دنبال کن و این قدر خودت را عذاب نده چون دو دل بازی چیزی جز تلف کردن وقت برات سودی نداره.

    با خودت رو راست باش ببین اگه کارت واقعن حد بالاست مثل این بازی های جدید برو دنبال سی پلاس پلاس اگر هم نه برو سی شارپ.

    تو این دوره زمونه هر چی وقت هدر بدی از نون شب هم خبری نیست.(دیگه کار از نهار و صبحانه گذشته)



  28. #28

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    C++‎ ! حرفی دیگه هم هست ؟

  29. #29

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    سلام

    من تو این چند سال که در رابطه با Game Programming تحقیق می کنم و کار میکنم به نتایجی رسیدم که می گم.

    اولش بسیار معتقد بودم که باید موتور و خودمون بنویسیم و همه هم باید این کار رو بکنن ولی بعد متوجه شدم که همه افراد نمی تونن موتور خودشونو بنویسن

    به این نتیجه رسیدم که هر کس بر اساس استعداد، علاقه، پشتکار، سطح ریاضیات، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، ضریب هوشی، سن و موقعیت مالی و ... باید راهی رو که برای ساخت بازی انتخاب می کنه فرق بکنه.

    یک سری شاید باید فقط مود سازی بکنن مثل ساخت map برای warcraft 3
    یک سری باید با ابزار های ساخت بازی ویژال مثل 3d game studio کار کنند
    یک سری هم با موتور های قدرتمند تری که SDK هم دارند کار کنند
    یک سری هم با موتور های سورس باز یا شاید هم ترکیبی از ابزار سورس باز برای این کار
    بعد اون سری آخر که هیچ محدودیتی نمی خواهند داشته باشند و می تونن روزی 16 ساعت کار کنند برن دنبال ساخت موتور خودشون البته به این دسته از افراد هم توصیه می کنم که اول موتور های سورس باز موجود را بررسی کنن و از دیزاین های اونها ایده بگیرن همین طور هم نقاط ضعف و قوت هر موتور این مسیر طولانی خواهد بود که حداقل 10 سال وقت می بره تا به جایی برسید

    اما در مورد زبان برنامه نویسی
    دیگه همه جور بحثی شد من هم همه رو خوندم بعضی ها که تعصبی صحبت می کنند با اونها کاری ندارم چون تعصب مغز و منطق رو تعطیل می کنه.

    من خودم دلیل اصلی رو که می گم از ++C استفاده کنید (از سرعت بالاش که بگزریم) این است که منابع خیلی زیادی برای یادگیری بازی سازی با این زبان وجود دارد از سایت و مقاله و سورس کد و کتاب و همکار و غیره اکثرا با این زبان سرو کار دارند.

    که به نظر من منابع اموزشی در این صنعت خیلی مهم است.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    سلام
    شاید کمی ربط داشته باشد !
    من تاپیک آموزش XNA را در لینک زیر آغاز کردم که علاقه مندان میتوانند از چند پست اول اطلاعاتی در خصوص XNA و حوزه عملکرد و... هم به دست آورند.
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=168960

  31. #31

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    به نظر من C++‎ از همه کاراتر و مفیدتر در کدنویسی بازی هست.

  32. #32

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    با احترام به نظر سایر دوستان من dark gdk را از شرکت game creator توصیه میکنم که قدرتهای

    dark basic را تحت ++C و visual studio 2008 در اختیار شما میگذارد در ضمن این انجین از directx 10

    استفاده میکند

  33. #33

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    دوستان این صفحه چهارمه که در این مورد داره بحث میشه . من همه رو خوندم . یه تازه کازی که می خواد شروع کنه . نتیجه ای که گرفتم این بود که با ++c شروع کنم .
    فقط خواهشا میشه چند تا منبع و یا کتاب خوب که دوستان مطالعه کردند در این زمینه معرفی کنید؟

  34. #34

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    سلام دوستان
    برای ساخت بازی تحت وب ازچه زبانی باید استفاده کرد
    یک اماتور باید از کجا شروع کنه؟

  35. #35

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    معمولا از php استفاده میشه

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار UltraZoom
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    103

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    برای ساخت بازی تحت وب ازچه زبانی باید استفاده کرد
    یک نگاهی به Unity3D بنداز . زبان اصلیش جاوا اسکریپت هست .

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    Exclamation نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    مهم این نیست که کدام زبان بهتره،مهم اینه که چطوری میشه یک بازی رو حالا به هر زبانی نوشت!!!حالا اگر کسی بلده چرا یک تاپیک نمی زنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    سلام
    مهم این نیست که کدام زبان بهتره،مهم اینه که چطوری میشه یک بازی رو حالا به هر زبانی نوشت!!!حالا اگر کسی بلده چرا یک تاپیک نمی زنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
    یه تاپیک نه چندان کلمل در لینک زیر زدم که سعی میکنم مطالبی جدید برایش تایپ کنم ولی با شرمندگی، فرصت کافی ندارم
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=168960

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار REZAsys
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    In our fragile World ------ در دنیای شکننده ی ما
    پست
    454

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط __H2__ مشاهده تاپیک
    سلام

    یه تاپیک نه چندان کلمل در لینک زیر زدم که سعی میکنم مطالبی جدید برایش تایپ کنم ولی با شرمندگی، فرصت کافی ندارم
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=168960
    از بابت تاپیک ممنون ، بازی سازی واقعا با زبان برنامه نویسی سخته ، ما که تو انجین یه کم برنامه مینویسیم خسته میشیم چه برسه به اینکه همیشه باید در حال برنامه نویسی باشی البته من کمی ++c و پاسکال کار کردم ، بدم نیومد ولی بازی سازی با موتور رو ترجیح دادم.
    بازم تشکر

  40. #40
    کاربر تازه وارد آواتار zuck_619
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خونمون
    سن
    34
    پست
    31

    نقل قول: بهترین زبان برای برنامه نویسی بازی؟؟؟

    فقط C++‎ بهترینه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •