نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درخواست راهنمایی در ساخت کلاسی برای بانک های اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Jean Reno
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یه گوشه کوچیک از این دنیای خاکی
    پست
    184

    Question درخواست راهنمایی در ساخت کلاسی برای بانک های اطلاعاتی

    با سلام
    من مدتی پیش مثالی رو از یکی از دوستان در این تالار در مورد ساخت یک کلاس جهت استفاده در بانک های اطلاعاتی دریافت کردم

    کد اون رو کمی ویرایش کردم اگه از دوستان کسی لطف کنه و در مورد توابع و پارامترهایی که تعریف شده توضیحی بده ممنون میشم

    این که هر تابع تعریف شده در این کلاس چیکار میکنه ؟
    من از تابع connect در فرم استفاده کردم و خطای زمان اجرا داد
    ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه و یا مطلبی در مورد ساخت یک کلاس کلی برای این بانک ها به من معرفی کنه


    class my_database
    {
    private string Conn_str="Data Source=Local ;Initial Catalog=sample;Integrated Security=True";

    private SqlConnection Obj_conn;
    private SqlCommand obj_comm;
    private SqlDataAdapter obj_adap;

    public bool open = false;

    public my_database()
    {
    Obj_conn = new SqlConnection();
    obj_comm = new SqlCommand();
    obj_adap = new SqlDataAdapter();

    obj_comm.Connection = Obj_conn;
    obj_adap.SelectCommand = obj_comm;

    Obj_conn.ConnectionString = Conn_str;

    }

    public my_database(string ConnectionString)
    {
    Obj_conn = new SqlConnection();
    obj_comm = new SqlCommand();
    obj_adap = new SqlDataAdapter();

    obj_comm.Connection = Obj_conn;
    obj_adap.SelectCommand = obj_comm;
    Obj_conn.ConnectionString = ConnectionString;
    Obj_conn.Open();
    open = true;
    }

    public void connect()
    {
    try
    {
    if (!open)
    {
    Obj_conn.Open();
    open = true;
    }
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("خطا در ایجاد ارتباط با پایگاه داده", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    // AppLog.logXmlFile(exp, AppLog.AppLogType.Handled);
    }
    }

    public SqlDataAdapter myda(string strsql)
    {

    connect();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(strsql, Obj_conn);
    return da;

    }

    public void disconnect()
    {
    try
    {
    Obj_conn.Close();
    open = false;
    }
    catch (Exception exp)
    {
    MessageBox.Show("خطا در هنگام قطع ارتباط با پایگاه داده", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    // AppLog.logXmlFile(exp, AppLog.AppLogType.Handled);
    }
    }

    public int doSPU1(SqlCommand cmd)
    {
    cmd.Connection = Obj_conn;
    return cmd.ExecuteNonQuery();
    }

    public SqlDataReader doSPU2(SqlCommand cmd)
    {
    try
    {
    cmd.Connection = Obj_conn;
    return cmd.ExecuteReader();
    }
    catch (Exception exp)
    {
    MessageBox.Show("خطا در انجام فرمان پایگاه داده", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    // AppLog.logXmlFile(exp, AppLog.AppLogType.Handled);
    return null;
    }

    }

    public int docommand(string sql)
    {
    try
    {
    connect();
    obj_comm.CommandText = sql;
    obj_comm.Connection = Obj_conn;
    return obj_comm.ExecuteNonQuery();
    }
    catch (Exception exp)
    {
    MessageBox.Show("خطا در انجام فرمان پایگاه داده", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    // AppLog.logXmlFile(exp, AppLog.AppLogType.Handled);
    return -1;
    }

    }

    public bool read(string sql, SqlDataReader r)
    {
    try
    {
    obj_comm.CommandText = sql;
    r = obj_comm.ExecuteReader();
    return r.Read();
    }
    catch (Exception exp)
    {
    MessageBox.Show("خطا در انجام فرمان پایگاه داده", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    // AppLog.logXmlFile(exp, AppLog.AppLogType.Handled);
    return false;
    }

    }

    public DataTable select(string sql)
    {
    try
    {
    DataTable DT = new DataTable();
    obj_comm.CommandText = sql;
    obj_adap.Fill(DT);
    return DT;
    }
    catch (Exception exp)
    {
    MessageBox.Show("خطا در انجام فرمان پایگاه داده", "خطا", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    // AppLog.logXmlFile(exp, AppLog.AppLogType.Handled);
    return null;
    }

    }




    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Jean Reno
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    یه گوشه کوچیک از این دنیای خاکی
    پست
    184

    درخواست راهنمایی در ساخت کلاسی برای بانک های اطلاعاتی

    ممنون می شم اگه کسی پاسخ ما رو بده
    شاید سوالم کمی عجیب باشه اما واقعا لنگ این موندم
    نمی خوام برای هر فرمم یک کانکشن و دیتاآداپتر بسازم
    این روشی که بالا پیدا کردم خیلی خوب بود اما دقیق اطلاع ندارم که روند استفاده باید چطور باشه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeeedft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    320

    نقل قول: درخواست راهنمایی در ساخت کلاسی برای بانک های اطلاعاتی

    سلام،راه های زیادی برای این کار(نوشتن کانکشن در یک جا وصدا زدن اون )وجود داره،یکی از اون راه هاش اینه: اول یک کلاسی به نام libویا هر نام دیگری بسازید بعد کد های زیر را در اون بنوییسید"
    ;public static sqlconnection con
    این کد برای ساخت شی کانکشن هست،سپس یک تابع بنویسید و رشته اتصال را در اون قرار بدید:
    ()public static void constr
    ;con=new sqlconnection

    "con.connectionstring="datasource=local;initialcat alog=database name;integrated security=true
    حالا هر وقت خواستی از این کلاس استفاده کنید کافیست lib.constr()رو صدا بزنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •