نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: وارد کردن checkbox در listctrl و treectrl

  1. #1

    وارد کردن checkbox در listctrl و treectrl

    با سلام.
    می خواستم ببینم که چطور در treectrl و listctrl می شه checkbox رو اضافه کرد؟
    لطف کنید یه مثال هم برای اضافه کردن اطلاعات به listctrl بزنید.
    (تو اینترنت زیاد دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم.)
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    نقل قول: وارد کردن checkbox در listctrl و treectrl

    برای همچین ListCtrl ای خود کتابخونه کامپوننت داره : wxCheckListBox
    باید این هدر رو اینکلود کنی :
    #include <wx/checklst.h>

  3. #3

    نقل قول: وارد کردن checkbox در listctrl و treectrl

    برای treectrl چی؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    نقل قول: وارد کردن checkbox در listctrl و treectrl

    یه کامپوننت هست به اسم wxTreeMultiCtrl
    دقیقا نمی دونم چیکار میکنه ، وقت کنم بررسی اش می کنم
    شاید مشکلتو رفع کنه
    دوتا سامپل هم تو CodeProject هستن که فک کنم از MFC استفاده میکنن
    A checkbox tree control for use in filtering selections
    Tree control with bitmap checkboxes supported

    تو سایت Delphi.About.com هم یه کامپوننت هست که در واقع از TCustomShellTreeView ارث بری می کنه و کامپوننت رو میسازه
    TShellTreeView with CheckBoxes

    تو سایت http://www.java2s.com/ هم یه کامپوننت هست که اونم از کتابخونه های خود java استفاده می کنه . یه پیج بود با تایتل "Add checkbox mark to the tree node"
    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •