نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره اطلاعات در بانک

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sosono
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شمال تهران
    پست
    35

    Post ذخیره اطلاعات در بانک

    با سلام من تازه برنامه نویسی رو شروع کردم اگه ممکنه به این سوالات ساده پاسخ بدید.
    1- برای ایجاد یه رکورد جدید چه کدی رو باید به این کد ها اضافه کنم؟
    2- برای ذخیره کردن یه رکورد چه کدی رو باید بنویسم؟
    Imports System.Data.OleDb

    Public Class Form1
    Dim con As OleDbConnection
    Dim da As OleDbDataAdapter
    Dim ds As New DataSet
    Dim s1, s2 As String

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    s1 = "Provider=Microsoft.Jet.Oledb.4.0;Data Source=H:\Test.Mdb"
    con = New OleDbConnection(s1)
    Con.Open()
    s2 = "select*from Table1"
    da = New OleDbDataAdapter(s2, con)
    da.Fill(ds, "Table1")

    TextBox2.DataBindings.Add(New Binding("text", ds, "Table1.name"))
    TextBox3.DataBindings.Add(New Binding("text", ds, "Table1.family"))
    TextBox4.DataBindings.Add(New Binding("text", ds, "Table1.father name"))

    End Sub

    End Class

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار sosono
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شمال تهران
    پست
    35

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در بانک

    همونطور که گفتم من تازه کار هستم خواهشا یه با معرفت جواب بده .

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار sosono
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    شمال تهران
    پست
    35

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در بانک

    خواهشا یکی جواب بده
    حداقل بگید مشکل کجاست سوال یا ...

  4. #4

    نقل قول: ذخیره اطلاعات در بانک

    ببین چرا از دستورات SQL استفاده نمیکنی ؟؟

    یه کامند بساز بعد دستورت (update,insert,..) رو توش بنویس بعد دستو ExecuteNonequery کامند رو اجرا کن همین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •