نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آرگومان ورودی تابع main

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    22

    آرگومان ورودی تابع main

    چه جوری میشه یه ورودی به تابع main از طریق خط دستور داد؟
    این برنامه رو ببنید
    #include <iostream>
    #include <cstdlib>
    using namespace std;
    int main(int argc, char *argv[])
    {
    if(argc!=2)
    {
    cout<<"You forgot to type your name.\n";
    return 1;
    }
    cout<<"Hello "<<argv[1]<<'\n';
    return 0;
    }

    وقتی برنامه رو اجرا میکنم You forgot to type your name چاپ میشه که درست هم هست چون ورودی نگرفته main
    از آخرین نسخه Geany و GCC استفاده میکنم. اگه می دونید هم تو لینوکسش رو بگید و هم تو ویندوز

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: آرگومان ورودی تابع main

    سلام
    بصورت زیر استفاده کنید
    نام برنامه arg1 agr2 agr2

    در داخل برنامه argv[0برابر اسم برنامه خودتون و argv[1همون آرگومان اول و به همین ترتیب argv[2آرگومان دوم خواهد بود
    موفق باشید.

  3. #3

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    22

    نقل قول: آرگومان ورودی تابع main

    رفتم فایل اجرایی برنامه رو گذاشتم رو Desktop و ترمینال رو باز کردم و cd Desktop رو زدم. [اسم برنامه command-input هست] دستور
    command-input NAME
    کار نکرد دستور
    ./command-input NAME
    کار کرد. تو ویندوز هم باید شبیه همین باشه.
    ممنون از راهنمایی‌تون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •