نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دیتا گرید وییو بعد از وارد شدن رکورد به دیتا بیس تغییر نمی کند

  1. #1

    Unhappy دیتا گرید وییو بعد از وارد شدن رکورد به دیتا بیس تغییر نمی کند

    بعد از زدن دکمه ی insert در فرمم ، رکورد وارد دیتا بیس می شه ، اما دیتا گرید وییو تغییر نمیکنه تا زمانیکه دوباره برنامه رو اجرا کنم !!!
    چیکار باید بکنم تا درست شه؟
    لطفا جوابمو زود بدین ، کارم خیلی گیره
    با سپاس فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: دیتا گرید وییو بعد از وارد شدن رکورد به دیتا بیس تغییر نمی کند

    سلام

    اینا را به دکمه insert اضافه کن

    SqlDataAdapter adp = new SqlDataAdapter;
    DataSet ds = new DataSet;
    ds.Clear();
    adp.Fill(ds, "نام جدول");


    موفق باشید .

  3. #3

    نقل قول: دیتا گرید وییو بعد از وارد شدن رکورد به دیتا بیس تغییر نمی کند

    با تشکر از شما
    ولی پایگاه داده ی من اکسسه ، sgl نیست

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,025

    نقل قول: دیتا گرید وییو بعد از وارد شدن رکورد به دیتا بیس تغییر نمی کند

    خوب فرقی نمیکنه
    در کل شما باید بعد از انجام عملیات روی بانک یکبار DataSource مربوط به گریدتون رو خالی کنید و دوباره با اطلاعات جدید پرش کنید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: دیتا گرید وییو بعد از وارد شدن رکورد به دیتا بیس تغییر نمی کند

    نقل قول نوشته شده توسط armina_maleki_89 مشاهده تاپیک
    با تشکر از شما
    ولی پایگاه داده ی من اکسسه ، sgl نیست
    فرقی نمی کنه .

    فقط شما SqlDataAdapter را به OleDbDataAdapter تبدیل کنید .

    موفق باشید .

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: دیتا گرید وییو بعد از وارد شدن رکورد به دیتا بیس تغییر نمی کند

    بعد از انجام اینسرت موفقیت آمیز ---> Gridview1.databind()

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    جایی همین نزدیکی
    پست
    177

    نقل قول: دیتا گرید وییو بعد از وارد شدن رکورد به دیتا بیس تغییر نمی کند

    می تونی وقتی اطلاعات وارد شد یه سلکت بگیری وگرید رو کلیر کنی و دیتا ست جدید و بش بدی

  8. #8

    Unhappy نقل قول: دیتا گرید وییو بعد از وارد شدن رکورد به دیتا بیس تغییر نمی کند

    سلام

    اینا را به دکمه insert اضافه کن

    کد:
    SqlDataAdapter adp = new SqlDataAdapter;
    DataSet ds = new DataSet;
    ds.Clear();
    adp.Fill(ds, "نام جدول");
    موفق باشید .


    از خط آخر ایراد میگیره ، نمی دونم چیکار کنم

  9. #9
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    نقل قول: دیتا گرید وییو بعد از وارد شدن رکورد به دیتا بیس تغییر نمی کند

    البته این طور که مشخصه شما از DataSet استفاده کردی یعنی جواب های دوستان اینطور نشون میده .
    اما اگه از DS استفاده نکردی ، در صورتی که عمل درج با موفقیت انجام شد ، راحت ترین کار ( و شاید ماست مالی کردن باشد ) اینه که خودت دستی رکورد رو به گریدت اضافه کنی مثل وقتی که رکوردی رو از بانک حذف می کنی و بعد دستی از گریدت هم حذف می کنی !!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •